Justin Bieber dva roky před sňatkem s Hailey neměl sex

11.2.2019 07:55 Quelle: Famous
Justin Bieber dva roky před sňatkem s Hailey neměl sex

NEW YORK – Zpěvák Justin Bieber tvrdí, že se na dva roky vzdal sexu. Souložit začal až s partnerkou Hailey rozenou Baldwinovou, která se sňatkem s ním v září minulého roku stala paní Bieberovou. Sex prý poprvé měli až po jeho uzavření. A to proto, že kanadské hvězdě Bůh pomáhal nalézt správnou cestu k sexualitě.

„Bůh nás nežádá, abychom neměli kvůli němu sex, protože chce určitá pravidla a tyto věci. On říká, snažím se vás chránit před zraněním a bolestí. Myslím, že sex může způsobit spoustu bolesti. Někdy lidé mají sex, protože se necítí být dost dobří. Protože jim chybí sebehodnota. Ženy to dělají a muži to dělají taky. Chtěl jsem se znovu zasvětit Bohu tímto způsobem, protože jsem opravdu cítil, že to tak bylo lepší pro stav mé duše. A věřím, že Bůh mě ve výsledku požehnal Hailey,“ svěřil Justin v interview pro magazín Vogue, v němž vypovídal spolu s manželkou.

Justin a Hailey se prý znají od roku 2009, kdy jemu bylo čtrnáct a jí dvanáct. Před třemi roky spolu krátce randili, ale oba byli ještě příliš mladí a nezralí.

„Jednou Justin přišel do kostela Hillsong a já si řekla, hej, ty jsi dospělejší. A říkám, jo, co je s tebou? Postupně se stal mým nejlepším kamarádem. Tak jsem s ním trávila čas jako jeho kámoška, ale nerandili jsme spolu,“ tvrdí Bieberová.

Justin také vyvrátil, že se z něj stal bigotní křesťan, jak ho často líčí média.

„Já bych se ani nenazval věřícím, což spoustu lidí mate, protože říkají, no, ale chodíš pravidelně do kostela. Věřím v Ježíšův příběh, to je jednoduše to, v co věřím. Ale nevěřím v náboženské elitářství a snobství… Jsem opatrný, když dojde na náboženství, protože ublížilo tolika lidem. Nechci být považován za toho, kdo obhajuje jakoukoli nespravedlnost, kterou náboženství učinilo a činí,“ dodal Bieber.

11.2.2019 07:55

Mehr Artikel