Dennis Rodman: Penis jsem si zlomil třikrát

9.8.2020 04:32 Quelle: Famous
Dennis Rodman: Penis jsem si zlomil třikrát

LOS ANGELES – Basketbalista Dennis Rodman má monstrózní libido. Sex provozuje několikrát denně a nejen to, rád střídá partnerky. Jeho promiskuita dosáhla skutečně extrémního počtu vystřídaných protějšků. Postelí mu prošlo prý více než dva tisíce žen. Z toho pět set prostitutek. A protože má soulož rád hodně divokou, třikrát musel vyhledat lékaře s prasknutím topořivých těles v penisu alias se zlomeninou pyje.

Devětapadesátiletá legenda NBA odhaluje tohle a další pikantní záležitosti svého života v rozhovoru pro magazín Vice.

„Měl jsem více než dva tisíce žen, z toho minimálně pět set byly prostitutky. Měl jsem sex také v každé jedné místnosti Berto Center (tréninkové budově Chicago Bulls). V posilovně, na tréninkovém hřišti… bylo to šílené. Až si tohle přečtou, budou moji spoluhráči pěkně nadávat!“ odhaluje Dennis, který se před lety nechvalně projevil jako kamarád diktátora KLDR Kima Čong-una.

Rodman prodělal také tři velmi bolestivé „zlomeniny penisu“. Lidský penis ale neobsahuje kost, protože nejde o skutečnou frakturu, ale o protržení topořivých těles, která jsou napumpována krví. Jedna z jeho bývalých byla ze zlomeniny penisu tak v šoku, že sama málem zkolabovala.

„Byl jsem na lodi v Dallasu a byli jsme na slunci celý den a pořád pili a pili a pařili a pařili, pak jsem vyrazil do města opilý jako zkurvysyn. Se svou holkou jsem skončil v obří posteli na té lodi. Ona měla sex moc ráda. A řekla mi, že chce zkusit něco nového, abych se rozběhl a skočil na ni. Tak jsem běžel a běžel a skočil… a zlomil jsem si ho. Všude byla spousta krve, ona zesinala. A začala řvát, pane bože, on umřel. Zabila jsem ho, pane bože. Ale já jsem se ji snažil uklidnit a říkal, ne, kotě, jen jsem si zlomil péro,“ svěřil Dennis magazínu Vice.

Mehr Artikel