Dánská televize vysílá dětský animák, v němž je hlavní postavou muž s třímetrovým penisem

9.1.2021 03:52 Quelle: Famous
Dánská televize vysílá dětský animák, v němž je hlavní postavou muž s třímetrovým penisem

KODAŇ – Dánové mají poněkud svérázný pohled na lidskou sexualitu. Rozhodně tam není příjemně nikomu, kdo má silně prudérní hodnoty. A dokazuje to nový animovaný seriál pro děti, který se jmenuje John Dillermand. Už dánštiny znalý člověk zbystří, protože v překladu by se dotyčný hrdina jmenoval Jan Penisák. A skutečně tento hrdina v pruhovaném trikotu vyniká nad vše svým penisem. Je dvakrát delší než výška jeho postavy, zatímco Jan s ním umí řadu triků. Utáhne na něm autobus, zažene lva a postraší jím souseda ve křoví. Asi právem vzbuzuje podivení i mezi samotnými Dány.

Dillermand zažívá různá dobrodružství. Jeho penis připomíná spíš velmi dlouhý zvířecí ocas. A je celý zahalen do pruhované látky, z níž má John ušitý trikot. Soused, jehož překvapí svým penisem, který na něj vystrčí z živého plotu, mu špičku dokonce ustřihne.

Veřejnoprávní televize DR Ramasjang vytvořila seriál ve spolupráci s dánskou asociací pro sexuální výchovu Sex & Samfund.

„Neshledáváme na tom pořadu nic závadného. Nemá žádnou sexuální či pornografickou podstatu. Budeme jej vysílat nadále,“ uvedl mluvčí televize.

„Přirozeně televizní pořad pro děti s hlavní postavou mající giganticky dlouhý penis vzbudí jisté pozdvižení. Zatím je reakce na ten seriál v Dánsku poměrně smíšená. Zatímco někteří tvrdí, že je to nevhodné pro děti, jiní věří, že kontext seriálu je tak asexuální a že děti to nebudou vnímat stejně jako dospělí,“ cituje magazín Entertainment.ie.

Mehr Artikel