Deset měsíců za simulovanou felaci před kostelem na Rudém náměstí v Moskvě

14.11.2021 04:34 Quelle: Famous
Deset měsíců za simulovanou felaci před kostelem na Rudém náměstí v Moskvě

MOSKVA – Rusko nefandí srandičkám ze Západu. A tak mají teď mnozí blogeři a umělečtí provokatéři v této nedemokratické zemi zase o něco větší strach z Putinovy perzekuce. Moskevský soud totiž teď na deset měsíců za mříže poslal mladou dvojici – modelku Anastasii Chistovovou a blogera Ruslana Bobjeva (alias Ruslana Talabjona) – za to, že před katedrálou svatého Bazileje simulovali felaci.

I když zůstali oblečení a orální sex Anastasia na Ruslanovi skutečně jen naznačovala pohyby hlavy před jeho rozkrokem, pro soud v Moskvě to byl pádný důvod označit takové chování jako pohoršující veřejnou morálku a urážku věřících. A dvojici za jejich provokaci na Rudém náměstí napařil deset měsíců.

Bobjev na konci září zveřejnil na svém profilu na Instagramu fotku, na níž Chistovová klečí před jeho rozkrokem a naznačuje, že má v ústech jeho penis. Bobjev bude podle rozhodnutí soudu deportován do Tádžikistánu, z něhož pochází. Odsouzení šli za mříže hned v den rozsudku 29. října.

Ministerstvo vnitra přitom už 30. září zveřejnilo video vyděšeného Bobjeva – a můžeme se jen dohadovat, jak se k němu vyšetřovatelé chovali před natočením tohoto videa – v němž se velmi kajícně zavazuje, že podobnou „hloupost“ už nikdy neudělá.

14.11.2021 04:34

Mehr Artikel