Hledají se lidé s velmi velkými penisy pro nový dokument

8.7.2022 10:51 Quelle: Famous
Hledají se lidé s velmi velkými penisy pro nový dokument

LONDÝN – Britská televizní společnost Spun Gold vyhlásila konkurz na novou reality show Too Large For Love. Jak název napovídá, hledá muže, kteří mají příliš velký penis, kvůli kterému nemůžou najít partnerku či partnera. „Větší penis, lepší život, ne? No, ne vždycky,“ uvádí Spun Gold v anotaci k pořadu, který se má zařadit mezi sexuální reality show typu Naked Attraction či Sex Box. Tvůrci chtějí vyvracet mýtus, že větší penis je vždy lepší.

Účastníci natáčení musejí být starší osmnácti let a mít penis XXL, tedy výrazně delší než dvacet centimetrů a širší než šest centimetrů v průměru.

„Nedávný průzkum zjistil, že téměř polovina mužské populace by si přála mít větší penis. Takže větší penis, lepší život, ne? No, ne vždy. Zbrusu nový dokument má diskutovat o skrytých problémech života s velmi velkým penisem, o tom, jak to ovlivňuje všechny aspekty života, včetně sexuálního života, a o tom, jaká pomoc je k dispozici pro ty, kteří ji potřebují,“ uvádí produkce ze Spun Gold, která stojí za seriály The Real Full Monty, Love Your Garden, Britain‘s Most Luxurious Hotels a My First Threesome.

Mehr Artikel