Frank Ocean uvádí na trh penisový kroužek ze zlata, zveřejnil k tomu svou nahou fotografii

14.8.2022 06:36 Quelle: Famous
Frank Ocean uvádí na trh penisový kroužek ze zlata, zveřejnil k tomu svou nahou fotografii

LOS ANGELES – Fanoušci Franka Oceana byli poněkud šokováni jeho návratem na Instagram. Zpěvák totiž oznámil, že navrhl a prodává penisový kroužek ze zlata, který vyjde v přepočtu na více než 600 tisíc korun. A zveřejnil nejen sexuální pomůcku, ale také svou nahou fotku.

Šperkařská firma Homer patřící zpěvákovi vydala novou kolekci včetně sexuální hračky pro muže z osmnáctikarátového žlutého zlata, která fanoušky přijde na 25 000 dolarů. Blonďatý zpěvák, který zřídkakdy zveřejňuje příspěvky na sociálních sítích, šokoval fanoušky poté, co se vrátil na Instagram s nahou fotografií, aby propagoval XXXL H-Bone Ring.

Snímek zobrazuje trup mužského modela s rozmazanými genitáliemi. Jen zlatý kroužek na penisu je zaostřen. Fanoušci se teď dohadují, zda je na fotce samotný Frank. Naznačuje to titulek: „FOTO: frank ‚PACO‘ ocean.“

Podle popisu produktu na webových stránkách společnosti Homer je penisový kroužek H-Bone Ring ručně vyrobený z osmnáctikarátového žlutého zlata s řadou diamantů a vrstev, které vyjadřují pixelovanou kost nebo H-motiv zakončený vysokým leskem. Cena je stanovena na pětadvacet tisíc dolarů.

14.8.2022 06:36

Mehr Artikel