Penis grower se v erekci zvětší o více než šestapadesát procent, shower jen o jednatřicet

14.3.2023 08:21 Quelle: Famous
Penis grower se v erekci zvětší o více než šestapadesát procent, shower jen o jednatřicet

MADRID – Mužský penis je velmi variabilní orgán, který se liší délkou, šířkou i tvarem. Co muž, to originál. Podle španělských urologů však existují tři základní typy penisu podle rozdílu v délce mezi ochablým a ztopořeným stavem. Mužům, kteří mají pyj typu grower (krvák) se zvětší v erekci o více než šestapadesát procent. Mužům, kteří mají penis typu shower (masák) se zvětší maximálně o jednatřicet procent. Nicméně více než polovina mužské populace spadá do šedé zóny mezi tyto dvě kategorie.

Pojmenování grower a shower vychází z toho, že grower (z anglického růst) v erekci výrazně vyroste, zatímco shower (z anglického ukazovat se) je větší i v klidu, takže se svým způsobem „rád“ ukazuje/chlubí. Nicméně větší ochablé penisy bývají častěji v kategorii shower. Pokud je velký ochablý penis grower, pak je jeho majitel nejspíš pornoherec.

Španělští vědci vypracovali vědeckou definici, podle níž lze určit, do které skupiny muži patří. Urologové z Pyrenejského poloostrova zjistili, že muži, jejichž penis se od ochablého stavu do erekce zvětší o více než šestapadesát procent, jsou groweři, zatímco ti, kteří získají navíc do jednatřiceti procent ochablé délky, jsou showeři.

Průměrný penis při přechodu z ochablého do ztopořeného stavu naroste o dvaačtyřicet procent, takže většina – jednapadesát procent – mužů spadá do šedé zóny mezi oběma kategoriemi.

Ke growerům patří čtyřiadvacet procent mužů, zatímco pětadvacet procent mužů patří k showerům.

„V naší studii jsme se snažili podat vysvětlení k různým typům penisu, když ztopoří. Účelem naší studie je poskytnout pacientům informace pro očekávání délky v erekci předtím, než se rozhodnou pro operativní zvětšení,“ uvedl hlavní autor studie doktor Manuel Alonso Isa.

Mehr Artikel