Radiofrekvenční pomůcka Vertica vyléčí poruchu erekce doma

5.11.2023 02:35 Quelle: Famous
Radiofrekvenční pomůcka Vertica vyléčí poruchu erekce doma

TEL AVIV – Izraelská společnost Ohh-Med Medical otestovala klinicky svou novou pomůcku Vertica. Vypadá jako moderní ovladač počítačových her, ale nasouvá se na penis a vysílá do něj radiofrekvenční energii o vysokých kmitočtech. Radiofrekvence se používá již delší dobu i v chirurgii, k léčbě křečových žil, v kardiologii, ale také v onkologii a kosmetice. Zařízení Vertica využívá stejnou energii o vysoké frekvenci ke stimulaci vazivové tkáni v penisu, která se obnoví a tím by měla vyléčit mírnou až střední poruchu erekce.

„Inovativní technologie Ohh-Med implementuje radiofrekvenční energii ke spuštění syntézy kolagenu a přeskupení na úrovni tunica albuginea, aby se zlepšila erektilní funkce. Všeobecně se uznává, že tkáň tunica albuginea je důležitou složkou penisu, která udržuje strukturu penisu během erekce a zároveň umožňuje přiměřenou odolnost během návratu do nerovného stavu,“ uvádí společnost Ohh-Med Medical.

Vertica byla vyvinuta urology a odborníky na lékařskou radiofrekvenční technologii, aby reagovala na významnou neuspokojenou potřebu na trhu mužského sexuálního zdraví – potřebu účinného a dlouhodobého řešení pro léčbu erektilní dysfunkce, které je neinvazivní, nevyžaduje na předpis a nemá žádné vedlejší účinky. Společnost Ohh-Med Medical si nechala přístroj testovat klinicky a výsledky byly dokonce publikovány ve vědeckém časopise Nature s tím, že u mírné až střední poruchy erekce po dvou týdnech užívání zlepší erekci u devětaosmdesáti procent mužů ve věku čtyřicet až osmdesát let.

„Vertica je určena k použití jak pro muže, kteří mají problémy s erekcí, tak pro ty, kteří si přejí optimalizovat erektilní funkci a zabránit rozvoji poruchy erekce v důsledku stárnutí kolagenu v topořivých tkáních,“ uvádí Ohh-Med Medical, která získala povolení Evropské unie pro prodej a distribuci Vertiky jako zdravotnického přístroje.

Mehr Artikel