RJDs001 Recept na sendvič

---SENDVIČ POD OBOJÍ ZPŮSOBOU---

INGREDIENCE
1 žena
2 bisexuální muži, jeden pasivní, druhý aktivní, případně mohou být oba verzatilní

POSTUP
Vezměte jednu ženu, oloupejte ji, omyjte ji (není nutno, pokud preferujete pikantnější chutě) a položte ji na záda. Oloupejte a očistěte oba muže a s jejich pomocí patřičně hněťte ženu, dokud nepouští šťávu. Zároveň rozehřejte a poduste oba muže ve vlastní šťávě. Poté jednoho z nich (bisexuálně pasivního nebo verzatilního) přidejte čelem k již dříve rozhnětené ženě a řádně je třete až do patřičné zvukové signalizace. Následně zbývajícího muže (bisexuálně aktivního nebo verzatilního) přidejte čelem k zádům muže předchozího a rovněž je řádně začněte třít. Tření mezi první a druhou vrstvou sendviče (žena + muž 1 // muž 1 + muž 2) je potřeba synchronizovat tak, aby ani v jedné vrstvě nedocházelo k rozpojení třecích komponent. Ve tření pokračujte tak dlouho, dokud muži nepustí sos a zcela nezměknou. To, že je dobře udělaná žena, poznáte podle jejích patřičných akustických signálů.

POZNÁMKY
1/ Pro zamezení nechtěných následků tření je možné u třecích komponent v obou vrstvách sendviče použít gumových návleků. Pro příznivce ekovýrobků doporučujeme návleky z ovčích střívek.
2/ Připojené instruktážní video zachycuje jen část výše uvedeného postup, sledujte náš kanál, bezesporu budeme další tipy a rady z naší ložnice pro váš co nejdokonalejší kulervoucí zážitek textově, obrazově, audiálně i audiovizuálně doplňovat.
3/ Pro velký zájem chystáme kuchařku "Paříme nechutně a nezdravě" s mnoha obdobnými recepty. Sledujte nejnovější informace na našem portálu.

9.983 Aufrufe 22.4.2023 16:47
144 Benutzer mögen es
Gefällt mir