domácí vězení

Ani potomek na cestě Madam a jejímu hafíkovi nezabrání ve společných bdsm hrátkách.
Madam je v tomto období stále při chuti a nadržená. Měla obrovskou chuť svého hafíka trýznit a mučit a jelikož předtím zase zlobil, spojila zábavu s 'povinností'.
Pokorně na ni v kleče, spoutaný a s maskou čekal. Netušil, co přijde (to ostatně netuší nikdy). Madam si navlékla černé rukavičky a důkladně si pohrála s jeho análem a promasírovala mu prostatu, připravila si ho na strap-on, který neprodleně následoval. Tvrdě přirážela a nechala hafíka sténat a kňučet.
Za to, že nepřirážel dle příkazu a nechal všechnu práci na Madam, si vysloužil kopřivový obklad ocasu a koulí. Kroutil se a prosil o odpuštění...nebylo mu to nic platné. Pro zklidnění svědivé kopřivky mu Madam naaplikovala vrstvu vosku na 'postižená' místečka.
Pro příjemnější spaní dostal kolík s ocáskem. Nocleh mu připravila v temném zákoutí vlhké komory na slámě. Aby měl dostatek prostoru na ničím nerušené přemýšlení o svém chování, dostal roubík, masku, ruce mu Madam svázala za záda a řetězem ho zafixovala právě za svázané ruce a také za kroužek na koulích.
Popřála mu dobrou noc, zabouchla dveře, zhasla světlo a uložila se do své měkké voňavé postýlky.

20,009 views 11.6.2018 15:29
210 users like it
Like