MDŽ ako sa patrí…

Dostala som špeciálny darček k MDŽ a rada by som Vám o tom niečo napísala.

Okrem obligátneho kvietku som dostala aj wellness víkend v peknom luxusnom hotely ďaleko od nás. Manžel mi oznámil, že si budem užívať všetky slasti, ktoré mám tak rada…

No a začalo to hneď v aute, pretože mi na cestu pribalil do schránky spolujazdca moju obľúbenú erotickú hračku - Womanizer a tak som sa počas dlhej cesty rozhodne vôbec nenudila. Keď sme dorazili do hotela mala som za sebou mnoho orgazmov a úplne vlhkú pičku. Len čo sme sa ocitli na izbe vrhol sa na mňa, aby skontroloval, či ju mám stále nadržanú a veľmi si pochvaľoval, že je taká vlhká a voňavá po toľkých orgazmoch.

Stále pri chuti, mokrá a od neho čerstvo postriekaná som si obliekla len župan, lebo sme si išli oddýchnuť do wellness. Našťastie bolo málo ľudí, tak sme napr. zistili, že sa dá šukať aj vo fínskej saune pri 95 stupňoch, ale lepšie to bolo v parnej saune pri 100% vlhkosti. V tej pare nebolo fakt nič vidno takže sa mi krásne urobil do pičky, on jediný môže aj bez gumy… no a ako gentleman sa hneď ponúkol, že to aj “očistí”, tak ma vylízal a vyprstoval do ďalšieho orgazmu...

Pri večeri som zistila čo ma ďalej čaká. Vedela som, že sme predbežne dohodnutí s jednym známym z amatérov na stretnutí, no ako sa ukázalo všetko bolo nielen predbežne, ale na isto dohodnuté hneď na ďalší deň. Trojku milujem a tak som znovu pekne zvlhla, parádne som vyšukala svojho drahého a už som sa veľmi tešila na jebačku v trojke na hotelovej izbe.

No a toto je práve to, kde by som rada svoje rozprávanie spestrila fotkami a videami.
Viete v saune sme nefotili, lebo by to mobil ani foťák neprežil, ani fotenie počas jazdy nie je bezpečné, ale zato sme pekne chronologicky zdokumentovali celú trojku, ktorú sme si poriadne všetci užili.

A aj potom sme znovu a znovu pokračovali. Preto za mňa jednoznačne konštatujem, že to bol fantastický víkend...

Pozrite sa na to aj vy - vopred ďakujeme za like aj pekný komentár.

130,640 views 21.3.2019 07:11
1,636 users like it
Like