Virtuální plnění úkolů

Dnes jsme dostala za úkol připravit nové album na přání a zároveň zajet novou hračku. Byla to vlastně přijímací zkouška zda budu poslušná čubička a zasloužím si návštěvu u své nové paní a nového pána. Ukázat své oblečení a zároveň co umím. A tak jsme vytáhla svou novou hračku abych ukázala co se do mě vejde, ale hračka je jen hračka, živá ruka a penis se nedají nahradit.
Jako vždy jsem si to udělala na pohodu. Pekně se osprchovat, vyholit, vypláchnout, zašpuntovat a nakonec zamčít. Pak jsem už uvnitř přepnutá na mód čubka :-) Oblečení jsem měla vybrané, černobílé oblečení služky se mi zdálo jako správná volba a navíc moje prsa v něm krásně vyniknou. Pak maska a obojek a nalíčit. Stála jsem připravena a hleděla na ten kus plastu který jsem měla do sebe dostat. Cítila jsem jak mi po stehnech skrze tunýlek který jsem měla v sobě stákají šťávy a cítím jak se pomalu uvolňuji.
zakleknout a jde se na to. No byla to jízda ale celý ve mě nebyl, no příště mi pomůžou, hekala jsem a nakonec už mě nohy ani nenesli a svalila se do kaluže mazadla a moči která se podepnou během té jízdy udělal.
Další úkol byl jasný, ukázat jak umím kouřit.
Pak pípla zpráva že jsem přijata :-)
ufff jsem šťastná čubička

3,546 views 8.12.2019 13:58
98 users like it
Like