Pre moju Múzu.

Ďaleko od mojej Múzy, ja, jej Deviant, s radosťou skúšam jej dar. Dar, ktorý mi darovala, aby som mohol trénovať na naše spoločné chvíle. Aby som jej robil radosť aj keď nie sme spolu. A toto je prvá galérka s tréningu pre jej radosť. Ale dúfam že poteší aj vás.

Ešte vám v krátkosti opíšem fantáziu, ktorú som mal pri robení galérky. Fantáziu, ktorá sa dúfam raz stane skutočnou chvíľou. Chvíľou, na ktorú sa teším a pre ktorú trénujem.
Takže predstava bola približne takáto:

Najprv som vzal do ruky péro Zákonitého mojej Múzy. Začal sa s nim hrať, honiť, lízať, fajčiť. Miestami som sa mu pritom pozeral do tváre. Zatiaľ čo som sa jemu venoval, ona, moja Múza prišla ku mne a začala mi honiť, o chvíľu aj hladiť anál až mi ho začala prstovať. Keď bola moja dierka dostatočne pripravená, tak moja Múza mi podala kondóm aby som ho nasadil jej Zákonitému. Nasadil som mu ho. Postavil sa a Zákonitý mi chytil ruky za chrbát a pomaly do mňa vnikol a začal ma šukať. Moja Múza mi ho začala fajčiť. Po čase sme zmenili túto polohu. Moja Múza si ľahla na posteľ a jej Zákonitý ma prehol cez ňu tak, aby ma mohol na ďalej šukať a zároveň aby som mohol lizať moju Múzu. A ja som si túto predstavu užíval..
… a užíval som si aj moju novú hračku v anále. Čoskoro túto predstavu ukončil krásny orgazmus…

4,314 views 12.1.2020 10:47
65 users like it
Like