Další víkendová vyjížďka

V minulém albu jsme Vám nafotili, jak jsem se skamarádila s kolegou mýho přítele a jak jsem mu na přivítanou vykouřila čuráka. Dneska jsme vyjeli znovu, tentokrát už s jasným účelem, že si spolu zašukáme.

Vyzvedli jsme ho u jednoho obchoďáku a vyrazili za Prahu. Oblíkla jsem se prakticky - žádný spodní prádlo, krátkou sukni a tílko, co se dá jednoduše stáhnout, aby se mi bez problémů dostal na místa, který by ho mohly zajímat. Všechno jsem to doplnila ještě samodržícíma punčoškama.

Sednul si vedle mě na zadní sedadlo. Byl jako minule poměrně nesmělej, takže jsem musel převzít iniciativu. Roztáhla jsem nohy a vyzvala ho, ať si ji zkusí pohladit. Což poctivě skoro celou cestu dělal. Já jsem se na oplátku věnovala jeho péru. Když přítel našel vhodný místo na zaparkování, byl už bez kalhot a ptáka měl celkem v pozoru.

Odepla jsem si pásy, naklonila se k němu a vzala ho do pusy. Snažila jsem se moc se nerozject, aby se mi zase neudělal do pusy jako minule. Přítel mezitím rozbalil kondom. Natáhla jsem mu ho pusou, aby moc nekazila ten moment. Pak jsem se položila na sedačku a doširoka roztáhla nohy.

Kleknul si, otřel mi čuráka mezi stydkýma pyskama a zasunul ho do mě. Na to, jak byl předtím nesmělej, mě šukal moc pěkně. Jednou rukou se zapřel o dveře a druhou mi většinou hladil a mačkal kozy. Přirážel tak tvrdě, že jsem mu párkrát musela říct, ať ubere, protože jsem hlavou narážela do dveří.

Vydržel to asi jenom dvě nebo tři minuty. Celý zčervenal, začal přirážel rychleji a rychleji a v rytmu přírazů opakoval "já už budu, já už budu". Najednou ho vrazil hluboko do do mě, naposledy zasténal a skončil. Vytáhnul ho a kondom byl plný bílé tekutiny. Stáhnul si ho a vyhodil ven z okna. Nabídla jsem se, že mu ještě čuráka očistím od zbylého semene. Trochu jsem doufala, ze by se třeba ještě postavil, ale to se nám nepovedlo. Už zůstal ochablej.

Pak už mě jenom společně s přítelem udělali rukou a přítel si ho vyhonil. A zase jsme vyrazili zpátky.

104,538 views 8.2.2020 11:58
1,935 users like it
Like