Trans FtM - Půl roku

Jsem transsexuální muž, tzv. FtM (Female to male, česky: z ženy na muže). Jsem šťastně ženatý s trans MtF a společně podstupujeme hormonální léčbu ve Střední Americe, kde žijeme. Do Česka nejezdíme, jsme rádi, že jsme odjeli a můžeme žít vysněný život jinde.

Na fotkách jsem po půl roce hormonální léčby, tj. pěti injekcích testosteronu (mužský pohlavní hormon). A co se změnilo? Tělesný pach - víc se potím a smrdím jako chlap. Hlas - mi ještě víc zhrubl a přeskakuje mi jako pubertálnímu chlapci. Ochlupení - trochu zhouslo a rozšířilo se (nohy jsem měl už na základní škole chlupaté jako chlap a na střední mi začaly růst chlupy na břiše a prsou). Vousy - začaly rašit, takže z pěstěných tří chlupů na bradě mám krásné strniště a už jsem se dvakrát holil. Klitoris - se výrazně zvětšil, ale jeho citlivost zůstala stejně slabá jako byla, takže mi žádné zvláštní uspokojení nepřináší.

Největší změnou je každopádně vnímání sebe sama. Jsem mnohem spokojenější a můžu se na sebe podívat do zrcadla. Sexuální život je samo sebou též mnohem lepší, ale to je především zásluha mé submisivní partnerky, která ve mě chlapa vidí a uspokojuje ji, když mužskou roli v sexu zastávám já.

5,477 views 14.10.2022 10:37
68 users like it
Like