Zneužití začátečníka

Přišel jsem na výcvik k Paní a byl jsem těžce zneužit.

To byla jedna z mých prvních femdom lekcí vůbec. Byl jsem tehdy ve mnoha věcech neotloukaný nováček. Minimální zkušenosti ale hromada fantazií a choutek.

Byl jsem velmi nervózní. Když jsem se stavil na adresu tak za mnou ke vchodu přišla krásná štíhlá Madam v minisukni, halence, punčochách a na vysokých podpatcích, aby mě doprovodila do studia. Srdce mi bušilo jak blázen když jsem viděl naživo takovou krásku o které jsem předtím jen snil když viděl na fotografiích.
U vchodu se na mě podívala a hned věděla jak na mě. Hned poznala že potřebuji pořádnou jízdu. Výcvik na který si budu pamatovat doživotně. Na nic se neptala, usmála se, a hned ve výtahu mi dala facku a rozkázala lízat boty. Bál jsem se že nás takto ve výtahu potká nějaký soused, ale neuposlechnout jsem si nedovolil. A byl to jen začátek mého zneužití. Po vpuštění do studia jsem prožil uragán emocí, sexuální slast a utrpení.

Ten den jsem přišel o anální panictví.
Ten den jsem poprvé byl přetvořen na latexovou děvku. Madam mi dala svoje boty na podpatku abych je vyzkoušel. Chodit na podpatcích to není žádná sranda musím uznat.
Ten den mi byl rozsekán zadek.
Ten den jsem uklízel záchod zubním kartáčkem.
Ten den jsem olízal botník Madam.
Ten den jsem měl hluboko v puse nádherné upravené nohy Madam.
Ten den jsem byl svazován, bit a slovně ponižován. Facky lítaly že jsem nestačil mrknout.
Ten den mi Paní potrápila penis tak že se mi podlomily kolena při orgazmu.
Ten den jsem byl zpocený jako běžec maratonu.
Ten den byl fotograficky zadokumentován abych si jednu ze svých prvních lekcí navždy pamatoval.

19,197 views 14.11.2022 02:38
269 users like it
Like