Hračka pro podnikatelku

Před několika lety jsem na webu narazil na inzerát, že úspěšná podnikatelka shání hračky obojího pohlaví pro perverzní večerní kratochvíle po náročných pracovních dnech. K inzerátu bylo přiloženo foto velmi pěkné elegantní černovlasé dámy s velkým poprsím a skrytým obličejem. Inzerát mě velmi zaujal, takže jsem neváhal se ozvat.
Komunikace byla výborná, psali jsme si maily a SMS a probírali detaily schůzky. Před první schůzkou jsem byl dost nervózní a velmi natěšený. V domluvený čas jsem stal před vchodem do činžáku kde měla vlastní byt a volal. Když pro mě přišla dolu tak mi malém spadla čelist. Dáma byla ještě hezčí než na foto z inzerátu, měla bujné černé upravené vlasy, modrou halenku skrývající velká přirozená ňadra, elegantní hedvábní šateček kolem krku, přiléhavé kalhoty ukazující všechny křivky a zadeček, a černé lodičky na vysokém podpatku. Bylo vidět že si nechala záležet aby mladému nadrženému klukovi hned vyrazila dech. A také byla toho věku který ve mně vzbuzoval přirozenou úctu - krásná MILF asi o 15 let starší než já.
Že jsem se ozval na inzerát jsem nelitoval. Ukázalo se, že není jen obyčejná podnikatelka, ale perverzní obdivovatelka BDSM s vlastním bytem zařízeným pro všemožné hrátky, obsáhlým fetiš šatníkem s desítkami kusů krásných bot, latexového oblečení, kůže, silonek, a celou obrovskou skříni různých hraček, nástrojů a provazů. Takový malý ráj pro fetišisty všeho druhu kterému vládla tato černovlasá královna. Byla ale také velmi zručná v celé škále praktik, a to až po perverzní klinik.
Prožil jsem s ní báječný první večer, čas nehlídala, bavila se a nechtěla mě pustit. Skoro tři hodiny si se mnou hrála a zkoušela na mně obsah své skříně. Ten večer nechybělo svazování, výprasky, perverzní sprostá mluva, oddalování orgazmu, uctívání bot a nožiček. Na můj vzrušením stojící jak bronzová socha penis použila asi 15 různých hraček. Sténal jsem blahem a byl vyřízený.
Přiložená foto jsou z první a dalších návštěv u této báječné Dámy.

11,798 views 18.11.2022 04:55
230 users like it
Like