Maser 003

16.1.2022 07:15 · 3,264 views Marvin-uk

Atmosfera hustla, ona zrychlene dychala a uz aj ja. Bolo zjavne, ze sme sa od klasickej masaze uz velmi vzdialili.
Mal som dokonca pocit, ze uz vlastne ani nie je cesty spat , uz len vpred, respektive dnu.
Pokracoval som v masirovani zadocku co uz vlastne ani nebolo masirovanie skor hnietenie a osahavanie. Moje prsty boli stale odvaznejsie a zachadzali dalej a dalej. Uz sa nehanebne hrali s jej velkymi vzrusenymi pyskami. Posuvali ich zlava doprava, zatial co Marta uz otvorene a necudne vyhladavala ich spolocnost, posula zadocek kam sa prsty pohli a zacala aj robit kontra pohyby, ked som prsty odtahoval posunula zadocek smerom k nim. Raz pri takejto hre moje prsty vnikli medzi jej pysky, lahucko vlkzli do jej muslicky, ktora ich celkom bez namahy a odporu priam zhltla. Z hrdla sa jej vydral hlboky vzdych a ja som prsty nechal v nej zasunute zatial co som si vychutnaval pohlad roztiahnute pysky a senzaciu na mojich prstoch ked sa svaly v jej vagine zacali stahovat. Zase som opustat jej vaginu na co reagovala sklamanym vzdychom hraniciacim az s frustraciou. Nenechal som ju dlho cakat a moje ruky sa vratili z druhej strany, zabrazdili medzi jej pysky, vklzli do vaginy a zase som ju nechal aby vrtela zadockom, uzival si stahy vaginy na mojich prstoch a teraz som uz pridal jemne kruzive pohyby koncekov mojich prstov v nej. Vzdychala stale viac a viac, zjavne sa jej to pacilo a musim priznat, ze mne tiez. Kedze mi uz zacali trpnut kolena , na chvilu som z nej stiahol ruky na co sa ona strhla otocila hlavu ku mne lebo chcela vediet co sa deje. Ja som si prave presunul kolena blizsie k jej hlave lebo som chcel zmenit uhol mojich ruk na jej zadocku. Ked sa otocila bola zoci voci mojmu rozkroku, kde v mojich volnych nohaviciach nemohla prehliadnut moje erekciu.
Vidim, ze aj tebe sa to paci, co keby si si odlozil par kuskov oblecenia nech aj ja mam pekny vyhlad a tebe nebude tak horuco ? opytala sa , co skor znelo ako prikaz, nie ako otazka.
postavil som sa a stiahol som si nohavice, pozorne ma sledovala. Ked som si nohavice zlozil na kopku usmiala sa a povedala :
Dobre si zacal , len pekne pokracuj, si povedal, ze mi splnis moje zelanie a ja si teraz zelam aby si bol rovnako obleceny ako ja.
Posluchol som ju , vyzliekol som sa do naha a pokracoval v nasej hre.
Klakol som si vedla jej hlavy , natiahol ruky a venoval sa zase jej zadocku.
Ona lezala tvarou ku mne , moj tuhy penis sa hybal pred jej tvarou, pacilo sa jej ako kmita zboka na bok zatial co moje ruky sa hrali z jej zadockom a neustale atakovali jej stale viac a viac mokru muslicku.
Teraz som uz nehanebne zachadzal hlboko do jej muslicky, ruky sa mi klzali od jej stiav, masiroval som jej aj klitoris pri ceste dole a analnu dierku pri ceste hore, vsetko bolo vlhke klzave lepkave.
Ked som sa viac nahol aby som jej rukami vklzol hlbsie do muslicky a zaroven mohol drazdil jej klitoris, nadvihla hlavu , natiahlu ruku chytila moj penis a bez mihnutia oka ho vtiahla do ust takmer do polovice.
Vyrazila mi dych lebo toto som ozaj neocakaval. Takmer som stratil rovnovahu, preniesol som viac vahu na ruky ako som planoval a pri tom pohybe som mimivolne vklzol prstom do jej zadocku lebo dierocka uz bola cela mokra od jej stiav. Teraz som zase vyrazil dych ja jej . Vypustila moj penis z ust vykrikla rozkosou, niekolkokrat posobe.
na prste som citil prudke stahy jej konecnika, ukludnila sa, uz som citil len tlak, na co aj ona obratila svoju pozornost znovu na moj penis a prudko sa na neho vrhla, zacala ho sat, kruzit po nom jazykom a kmitat hlavou hore dole. Zatial som jej jednym prstom prechadzal konecnikom von a dnu a druhou rukou som jej spracuval klitoris striedavo s prenikanim do jej vaginy.
Jej orgazmus nenechal na seba dlha cakat, prisiel rychlo a silno.
Nastastie si vytiahla moj penis z ust lebo by mi ho asi odhryzla. Telom jej prebehli krce, nieco nezmyselne blabotala zadockom kruzila divoko, vytiahol som jej prst zo zadocku co ju este viac posunulo cez hranu a zasunul som jej naraz tri prsty hlboko do muslicky, tak hlboko ako sa dalo a poriadne som nimi vo vnutri kmital. Toto cele trvalo skoro minutu.Lapala po dychu, uz sa nevladala hybat, iba tisko lezala, natiahla ruky dozadu a jemne odtiahla moju ruku od svojho zadocku.
Schulila sa do klbka a zasomrala, daj mi vydychnut lebo skolabujem.
Sedel som vedla nej na zemi pozoroval som jej chrbat a zadocek, nadherne krivky. Cas plynul ani neviem ako , jemne som ju hladil po chrbte a po ramenach.
Pomaly otocila hlavu ku mne, pozrela sa mi do oci, usmiala sa a povedala :
Tak takuto skvelu masaz som by som si ani nedokazala vysnivat.
Pohlad jej sklzol na moj stale tuhy penis, natiahla ruku usmiala sa a ja som vedel, ze sme este neskoncili .....