České swingers kluby - VIII.

9.3.2017 06:11 · 3,332 views RSPmail

Tak zase po dlouhé době něco málo z českého swingers světa. :-) Minulý rok jsme se poučili ze zajímavých akcí na různých místech Evropy a zkusili jsme také jednu ´výjezdní´ v Čechách. Výjezdní je v tom smyslu, že se nejedná o klasickou akci v nějakém klubu ale o akci na místě, které je i jinak zajímavé a nabízí aktivity z jiného soudku než pouze swingers. Tak jsme vyrazili do vinného sklípku na ochutnávku vín spojenou se šukačkou. :-)

Bylo to tedy fakt dobrý! Celá akce byla na jednu noc, pro omezený počet párů, podle kapacity sklípku a možností ubytování. Sešlo se nás celkem 7 párů, ve čtvrtek v 19 hodin. Zahájili jsme seznámením a společnou večeří v prostorách vinného sklepa a plynule zábavu přenesli do exkurze po sklepních prostorech spojenou s ochutnáváním vynikajících vín. Ochutnávání trvalo tak dvě hodiny a ke konci byla již atmosféra opravdu hodně uvolněná. :-) Někteří z nás do konce nevydrželi a odešli do vyhřívaného bazénu. Postupně jsme se tam sešli všichni a zábava se přehoupla do swingers předehry. Během krátké chvilky jsme už všichni šukali v jednom z apartmánů. Na a pak už klasika - bazén - swingers - bazén - swingers a tak dál a dál, dokud komu stačilo sil.

Ubytovaní jsme byli v ložnicích po čtyřech, takže ještě ráno jsme si před odjezdem užili hezkou čtyřku a kolem poledne jsme vyrazili domů.

Rozhodně zajímavá zkušenost, takže vyrážíme na další akci. Tentokrát je vedlejší téma zimní a jarní sportování v okolí přehrady a lyžařského střediska. Pokud vás to někoho zajímá a chtěli by jste jet taky, tak nám napište. Akce bude v sobotu 18. března, takže už téměř za týden. ;-)