České swingers kluby - IX.

17.4.2017 07:18 · 2,628 views RSPmail

Ahoj všem, zase po nějaké době jsme vyjeli do nového klubu. Tentokrát Extasy klub v Brně. V rámci našeho průzkumu a navazování spolupráce s kluby v ČR jsme vyrazili na swingers akci ve spolupráci se serverem pro swingery.

Klub nás velmi mile překvapil. Přestože vstup, parkování a celková lokalita může na někoho působit poněkud strašidelně hned za dveřmi klubu je po obavách. V přízemí je společenská místnost, s tyčí, barem a oknem z baru přímo do bazénku. Bohužel je kapacita místnosti vzhledem k prostorám, které jsou určené pro hrátky poměrně malá. Všechny playroom (celkem 5) jsou v podkroví a jejich kapacita je nejméně dvojnásobná než společenské přízemí. Možností je v podkroví opravdu hodně.

Celková zábava v klubu je trochu jiná než jsme zvyklí. Většinou bývá nějaké vystoupení, úvod akce a podobně, ale na to se v Brně nehraje. :-) Akce má dost spád. Ve 21 začátek a ve 22 už všichni šukají na pokojích. :-))) Co nás překvapilo bylo uvádění hostů. Paní majitelka každý pár uvítá u vchodu a pak rovnou usadí u stolečku dle svého vlastního výběru. Tady bychom určitě uvítali více svobody a možnosti osobní volby. během té hodiny před akcí v podkroví se nám zdálo, že zábava je prakticky nulová. Dost často ticho a poněkud zvláštní atmosféra, co by se dala asi nejlépe klasifikovat jako ´čekání na první pár´. No, jiný kraj jiný mrav. Nikdo se ticha nezalekl a jak jsme již psali v deset bylo nahoře živo jak má být. Další překvapení pro nás byl konec akce. V podstatě v půlnoci všichni skoro najednou odešli. V půl jedné jsme tam zůstali 2 páry. Taková ´jednokolová´ akce.

Do klubu se určitě zase vrátíme, nejspíš na podzim s akcí trochu speciální co do programu a podobně. Koho to zajímá, může nám napsat a nebo se podívat do našeho profilu. ;-)