Malé zamyšlení

8.1.2018 12:32 · 734 views peter24920

Uz to jsou skoro tři měsíce, co jsem se zde po dvouleté pauze opět přihlásil. Mužský mozek zaplavily příjemné pocity, plno půvabných žen, které nejsou lakomé a podělí se o svou krásu s početným uživatelským publikem. Najednou to nebyla jenom "ta moje", kterou jsem měl předtím - a kvůli které mě ostatní ženy na nějakou dobu nezajímaly...

Jak se ale říká, všeho moc škodí, o prohlížení nahotinek to dle mého platí dvojnásob.

Následky se dají shrnout následovně:

1) Vyhýbání se reálnému světu - totéž jako když se dnešní děti zašívají na facebooku atd.

2) Změna myšlení. Muž nejen začíná přemýšlet o ženě v první řadě v souvislosti se sexem, ale začíná to čím dál častěji dávat najevo i v situacích, kdy to není vůbec na místě (sexuální harašení je na světě, hurá).

3) Otupění, obtížněji se vzruší.

Milé dámy, když náhodou vašemu partnerovi "nestojí", příčin může být několik.
Je z vás nervózní nebo je ve stresu, špatně/málo jí a nebo... se mu NELÍBÍTE. Ne že byste ale byly ošklivé, třeba mu prostě nahotinky, které fotí vaše hezčí konkurentky, zatemnily mozek. Kdo jednou mrdal Miss Universe, tak už si zkrátka zvykne na nějaký standard krásy, kdo si užívá každý den jízdu v BMW, tak si ji neužije ve starém favoritu. Stejný princip.
Komu je to pořád málo, tak připojím citát jednoho gynekologa: "Po náročném pracovním dni mě už vyrusí leda tak pánský zadek".

Často tu čtu nářky žen, že "jim chlapi posílají jen fotky svých penisů". Osobně žádné takové fotky neposílám, není potřeba, kdo není slepý, tak toho mojeho vidí v mé profilovce dole. Ale to je ted jedno. Spíš mám dotaz na dámy, které si tak stěžují: "A vy se divíte?"

To, jak tu provokujete, si prostě žádá nějakou reakci a vy po ní v hloubu duše toužíte. Co kdybyste nedostaly ani tu fotku penisu? Co vaše ego pak, hm? Možná byste si řekli "tak už se asi fakt nikomu nelíbím". Takže řeknu to takhle: Budte dořiti rády.
Osobně reaguji na hezkou ženu nějakým komplimentem, pár ho ode mě dostalo i opakovaně, dotyčné vědí.

Milé dámy, tvrdíte, že chlapi umí ukazovat jen svůj penis a že vás to už nebaví? A co mám říkat já? Po dobu, co píšu tento článek, si tu v pravé části obrazovky hraje nahá slečna provokativně se svým poprsím. Snažím se ji ignorovat. Otevřu si úvodní stránku a vidím galerii s roztaženou kundou. Přejdu do sekce chat a galerie se změní - tentokrát je tam poprsí odhadem číslo 6, moc hezké, cucnul bych si. A co můj mozek? Otupuje.

Milé dámy 9platí hlavně pro ty, co nabízejí sex za prachy), stěžujete si, že muži tu nechtějí jít na reál? Poradím vám, čím to může být: Možná si ho už dvacetkrát vyhonil u vašich fotek a bojí se, že by zklamal, tak raději zůstane na prdeli a bude si ho honit dál bez vás. Navíc, materiál, za který by na pornostránkách utratil majlant, tu má zcela zdarmo přímo od vás, od zdroje.

Milé dámy, některé z vás tu mají galerie, kde není nic, jen vaše frnda. Věřte, že hodně mužů spíše zaujme nějaká svůdná póza. Nebo to má mít gradaci, když už ji fakt chce ukázat - blejskněte se třeba při striptýzu. Pokud tu budete nadále ukazovat své nejintimnější partie bez navození atmosféry, nedivte se, že chlapi budou takoví, jací jsou.