Masáž s nezvyklým koncem

28.10.2010 06:29 · 5,065 views notobik

Jednou se ozvala kamarádka jestli bych se nestavil na pokec u kávy, odpověděl jsem jí jo proč ne a stavil se u ní v domluvenou dobu. Sedli jsme si povídali, popíjeli kávu, ona u toho ještě dělala nějakou práci na notebooku. Přitom bylo z toho jak se občas kroutí vidět jak jí bolí záda.

Prohodil jsem To by chtělo masáž. Ona na to jo ta by byla fajn. Jo kdo by jí nebral prohodil jsem. Když mi jí uděláš první namasíruju Tě taky a podívala se šibalským pohledem.

Tak jo beru řekl jsem.

Dobrá pojď za mnou a odvedla mě do své ložnice. Odložila si všechno mimo kalhotek položila se na postel ukázala na noční stolek a řekla tady je olej můžeš začít.

Přisedl jsem vedle ní a chtěl vzít olej do ruky, ale v tom řekla snad si taky odložíš přeci se nebudeš škrtit v oblečení. Sházel jsem oblečení nechal si jen boxerky pokapal jí záda olejem a začal s masáží. nejdřív jsem jí masíroval krk a ramena, bylo cítit jak má ztuhlé svaly. Potom jsem začal masírovat záda, nejdřív jsem důkladně roztíral olej od krku k její prdelce pěkně nahoru a dolu od páteře k bokům, když byl olej rozetřený začal jsem s masáží postupně jsem prsty a hlavně palci přejížděl od páteře k bokům směrem dolů pak celými dlaněmi střídavě obě strany zad. Bylo na ní vidět, že jí to je příjemné a uvolňuje jí to pak jsem jen lehce přejížděl jen konečky prstů nahoru a dolu od páteře k bokům na kterých jsem občas sjel až na kraje prsů a bříška.

Vrněla spokojeností a zničeho nic se mi zvedla pod rukama a řekla tak a teď já Tebe. Lehni si na postel místo mě. Lehl jsem si a nechal se hýčkat jejími prsty. Nejdřív mi záda polévala olejem od krku dolů tak v polovině zad mě to jak stéká zašimralo až jsem se prohnul a cítil jak se olej dostává až na boxerky. roztírala jel podobně jako já jí jen dole byla drzejší a zajížděla i lehce pod látku. při přejíždění prsty po páteři občas palci víc zatlačila úplně sem cítil to uvolnění. Máš hodně vysušenou pleť rychle se vpíjí olej musím Tě znova namazat prohlásila a polila mi záda ještě víc než prvně. jak mi při masáži posunula boxerky níž cítil jsem jak mi olej stéká mezi půlky. Jejej trochu mi to ujelo sundám Ti ty boxerky nadzvedni se ať je nemáš od oleje a aniž by čekala na mojí odpověď začala je stahovat. Hmmm máš krásnej zadek prohodila a pokračovala v masáži. Přitom jsem si začal uvědomovat jak mi sjíždí víc a víc na půlky a když se vrací směrem nahoru konečky prstů projíždí mezi nima. Když potřetí použila olej opravdu nešetřila stékal mi až na pytlík. Namasíruju tě teď trošku jinak ano? Zeptala se. Já na to, proč ne. Po mém souhlasu připojila k přejíždění konečky prstů po zádech od krku až na zadek, který pak rukama zmáčkla a roztáhla tak půlky od sebe a při návratu rukou nahoru projela mezi půlkami palci až se dotýkala análku na který sem tam lehce zatlačila.

Po nějaké době vstala a řekla moment zůstaň ležet tak jak si. Rád sem to splnil leželo se mi víc než příjemně. Po chvilce jsem slyšel dveře jak vchází. Dej nohy trochu od sebe sednu si mezi ně, když jsem na boku je to nepohodlný a můžu pak rovnoměrně masírovat řekla. Vyhověl jsem jí dal nohy od sebe a cítil jak mezi ně poklekla a dotýkala se mých stehen koleny. Opět použila masážní olej, ale tentokrát ho než na záda nalila spíš mezi moje půlky. Střídala prsty levé a pravé ruky, přejížděla od pytlíku až je krku nahoru a dolu na análku sem tam zakroužila a nebo zatlačila na dírku která se postupně uvolňovala. Začala se věnovat jen dírce nejdříve jedním prstem pomalu tlačila až do ní zmizel. Pomalu mi jím prstovala análek, který se uvolňoval víc a víc jak ustupoval odpor svěrače zrychlovala pohyb. Byl to nový měc dříve neznámý pocit a ne nepříjemný spíš naopak. Vychutnával jsem si to víc a víc.Po chvíli přidala druhý prst postupovala stejně jen si druhou rukou střídavě hrála s pytlíkem nebo hnětla levou a pravou půlku.

Byla to slast jak mi její prsty roztahovaly dírku klouzaly v ní díky oleji dokonale dovnitř a ven. Uvědomoval jsem si, že těm jejím šikovným prstům nastavuju svuj zadek a je mi to víc a víc příjemný. Přidala třetí během chvilky tam byl jako nic. Máš krásnou dírku nádherně se uvolňuje je vidět, že se Ti to líbí, řekla a přitom oběma rukama přejela od zadku po kluzkých zádech až na ramena. ucítil jsme přitom, jak se na zádech dotýkají její bradavky a nakonec celá prsa. Když ruce dosáhly ramen a ona byla úplně položená na mých zádech ucítil jsem tlak jak se mi něco tlačí na análek. V tom mi to došlo. Ta mrška si vzala připínáka.

V tom jsem ucítil jak do mě nabodla. Vyhekl jsem překvapením a slastným pocitem zároveň. Začala mi projíždět análek, nejdřív pomalu, ale po prstování a důkladném promazání se uvolňoval s lehkostí. Wau koukám, že Tvoje dírka je nějaká povolná zvedni se na všechny čtyři a nastav mi jí líp, řekla a vyjela ze mě. Poslechl jsem klekl na všechny čtyři ona přitom řekla vyšpul tu prdelku pěkně ať vidim tu lačnou dírku tááák to je ono hmmm nadrženě zavrněla přejela prsty dírku a zmáčkla mi lehce pytlík, sjela mi na ptáka a zatáhla za něj. Ruce dej dolu a hlavu si polož víc se mi tak nastavíš. Udělal jsem to co řekla. Hmmm krásně ses mi nastavil a vjela do mě dvěma prsty po chvíli třemi. Krásně se uvolňuješ už do tebe můžu mým připínákem.

Chytla mě za boky a vjela do mě, začala mě píchat pomalu krásně ve mě klouzala, začala zrychlovat a nabodávala mě až nadoraz. Hekal jsem slastí byl to nádherný smíšený pocit slasti co jsem do té doby nepoznal. Začalo se mi to líbit víc a víc nabíhal jsem svojí promazanou dírkou proti jejím přírazům. Mrazilo mě z toho a polévalo horko zárověň, cítil jsem přitom jak mi hladí břicho a druhou rukou honí muj ocas, občas plácne po zadku nebo zmáčkne jednu z půlek.

Pak ze mě vyjela a řekla, teď si lehnu a pěkně si nasedneš na koníčka abych viděla na tvuj nástroj. Rád jsem jí vyhověl a nabodl se na její hračku, rajtoval jsem až to bylo k nevydržení. Když mě potom chytla za péro a začala ho honit stříkal jsem jak gejzír na její bříško a prsa, neudržel jsem se dýl po tom všem jsem se na ní položil a cítil to semeno i na sobě . Wau zaznělo z jejích úst. Teda to byl výstřik dost se Ti to líbilo co? Někdy si to zopakujem čertovsky se přitom usmála.