Jednou z rána

26.4.2018 07:06 · 2,290 views supersimple

Dnes jsem zažil zajímavé ráno... Probudil jsem se jako obvykle s tvrdým o hodinu dřív, než bylo potřeba. Tak jsem si ho honil a vedle mě spala moja. Po chvilce s tvrdým jako kámen jsem si přilehl. Ležela na zádech, ruku měla nad hlavou, nohy lehce od sebe.
Byl jsem už sám od sebe vydrážděný, ale jak jsem ucítil její hebké a teplé tělo, byla to fantazie. Začal jsem se trochu třít o její stehno, hlavu jsem měl v jejím podpaží a šíleně mě tahle ponižující situace vzrušovala.
Nevydržel jsem to dlouho a zatím co spala, jsem se udělal pouze třením o její stehno. Jenže postříkané stehno jsem nemohl nechat jen tak a kapesníky byly z dosahu. Nemohl jsem pro ně, aby se nezašpinila peřina. A tak jsem se sesunul níž, zavřel oči a všechno to očistil jazykem. Říkal jsem si, že když to můžou mít holky, tak to taky zkusím. A světe div se, nebylo to vůbec špatné. Po tom co jsem jí ještě polaskal jazykem stehno se jemně probudila, otočila pryč ode mě a spala dál. A já byl spokojený a uspokojený. Taky to tak někdo někdy má?