Cizí peří

4.11.2018 16:08 · 2,507 views zase_ja

Stává se to. V roce 2013 jsem fotil jednu slečnu, velmi příjemné dopoledne, velmi povedené fotky (i dnes se na ně dá koukat), poslal jsem k odsouhlasení a po kladné odpovědi zveřejnil 3 galerie.
Co čert nechtěl, slečna si o pár dní souhlas rozmyslela a požádala o stažení, o důvodu raději nebudu mluvit. Tak rychle jak to jen šlo jsem je vyřadil a tím to téměř skončilo. Párkrát jsme se ještě potkali a i když žádné další fotky nevznikly, bylo to fajn. Čas od času jsem se ozval, zda si to nerozmyslela. Nerozmyslela. Po čase přestala komunikovat, což je v pořádku, někteří z nás mají i život mimo tento server.
Je to pár dní, procházím fotky, a nadějně vypadající otevřu do dalšího okna. A jedna mě vysloveně praští do oka - na celé té stránce (mě osobně) oslovila nejvíc. A ano, byla to má fotka. Celá galerie. A k ní další dvě, všude velmi milé komentáře. A k tomu první galerie, která je taková.. no, amatérská.

Nikde ani zmínka kdo to fotil. Dobře, za ty roky mohla zapomenout, takže jsem napsal vzkaz. A po přečtení druhý. Stále bez odpovědi.

Kdo se se mnou bavil, ví, že v podstatě jediné co chci, je možnost zveřejnění. A být uveden za autora. Je několik velmi dobrých důvodů proč, jedním z nich je malichernost :) Druhým je reputace, čím víc lidí vidí mé fotky, respektive jak fotím, tím větší šance že někdo další sebere odvahu a bude se fotit.

12732 shlédnutí. 794 lajků. A z toho všeho času, investovaného do focení, nákladů s focením spojených nemám vůbec nic.

Co byste udělali vy?

Nickname
Region
Analord Analord
Czech Republic
smallwildcat smallwildcat
China Shandong