Domina

4.1.2019 08:13 · 1,707 views karelnev

Od mladi jsem touzil po zrale, dominantni zene. Vzdy, kdyz jsem se zamiloval do nejake vrstevnice, po nejakem case sexualni vzruseni opadlo a dal jsem touzil po sve domine. Protoze jsem se vzdy drzel stranou vetsi spolecnosti a byl jsem ostychavy, nevidel jsem jinou moznost, jak si splnit svuj sen, nez pouzit internetovou seznamku. Tam jsem nasel, co jsem hledal. Zenu v nejlepsich letech, okolo 40ti, vetsi zadecek i prsa, pevne telo, dlouhe vlasy. Jedinne, co mne odrazovalo bylo, ze se jednalo o profesionalku. Vzdy se mi hnusila promiskuita, placena, nebo neplacena. Vzruseni bylo ale silnejsi.

Dorazil jsem na misto. Byl to luxusni dum v pekne primestske ctvrti. Z ulice nebylo videt takrka ani na zahradu. Ma vysnena domina mi otevrela v beznem dennim obleceni. Byla hezky upravena, vypadala ciste a vonela. Hned za dvermi mi rekla sva pravidla. Odted ji budu rikat jen Pani, a musim ve vsem poslechnout.

Odvedla mne do tmave mistnosti. Rolety byly zatazene, ale poznal jsem ze to je asi mucirna. Na vyzadani jsem se cely svleknul. Svazala mi ruce za zady, kleknul jsem si zady ke dverim na kolena a ruce mi privazala ke kotnikum. Na oci mi dala cernou pasku, takze jsem nic nevidel.

Odesla do vedlejsi mistnosti a slysel jsem, jak se prevleka. Kdyz se vratila, posadila se na kreslo prede mne, rozsvitila tlumene svetlo a sundala mi pasku. Mela na sobe cerny, prilahavy latexovy korzet, cerne latexove kalhotky, dlouhe cerne puncochy a vysoke latexove boty. Dala mi nohu pred oblicej. "Na co cekas ?". Zacal jsem lizat jeji boty. Bylo to ponizujici, ale libilo se mi to. Strkala mi spicky a podpatky do ust. Bylo videt, ze ji se to take libi. Po chvili vstala, sundala si kalhotky a strcila mi je do pusy. Byly cele provlhle. "Jestli je vyplivnes, dostanes vyprask !".

Opet odesla, tentokrat do koupelny. Slysel jsem, jak si seda na zachod a cura. Kdyz prisla zpet, postavila se primo prede mne, tak ze jsem mel jeji rozkrok primo pred sebou. Bylo mi hned jasne o co pujde. Vyndala mi sve kalhotky z ust a ja zacal na povel okamzite lizat jeji rozkrok. Citil jsem, jak je jeste vlhka od moci. Libilo se mi to a byl jsem cely vzruseny. Vsimla si toho, posadila se na kreslo, roztahla pysky a pritahla mi pusu primo k rozkroku. Potom mi do pusy pustila jeste trochu a ja vse spolikal a slizal. Bylo to vzrusujici, ale priserne ponizujici. Moc se mi chtelo strikat, ale nedovolila mi sahnout si na penis.

Nakonec mi sundala pouta z rukou i nohou a prikazala, at si pred ni kleknu na vsechny ctyri. Vzala si latexove rukavice, na dva prsty si nanesla gel a strcila mi je do zadku. "Vystrikas se jenom s perem v analu chlapecku". Nasadila si pripinaci penis, pomazala gelem a zacala mi to delat zezadu. Pripadal jsem si jako devka. Nadavala mi, ale moc se mi to libilo. Muj penis stal ponizenim jako nikdy. Trochu mi pomohla a hned jsem strikal. Tak silny orgasmus jsem jeste nezazil.

Odvazala mne, dala mi facku, a odesla.