Masturbačný hendikep 2

19.5.2019 03:30 · 7,731 views misinka95

Poznáte ten pocit keď niečo objavíte a zapáči sa vám to natoľko že s tým neviete „seknúť“?
V mojom prípade čo sa týka intímneho charakteru tak je to jednoznačne Masturbovanie. Kopec z vás možno čakalo niečo iné ale ak ste čítali prvú časť blogu, je tam dôvod prečo.

A ako začať, mnohý z vás mi písali po uverejnení prvej časti blogu, aby som rozvíjala túto tému ďalej. Ja s tým problém nemám, je to vlastne jediná vec čo ma aj baví, v rámci mojej sexuálnej stránky.

Moje začiatky siahajú pár rokov spať, asi keď mi bolo 15-16 rokov. Samozrejme veci charakteru holenie, krámy prídu aj skôr ale s tými vás nechcem obťažovať. Myslím že je každému jasné kedy dievča dostane prvé krámy a kedy sa musí začať holiť. Aj keď aj v mojom prípade to holenie je a bolo vždy komplikovanejšie. No ako sa vraví ak to opakuješ, prídeš na techniku ako na to. Po tej lepšej stránke bola vždy masturbácia, samozrejme nevedela som ani ako na to, objavila som to v podstate aj pri holení ale skôr by som to nazvala že v 15-16, keď človek je v puberte začína brázdiť úskalia internetu, dôjde aj tam kam by „nemal“. Mala som aj šťastie pretože ako som spomínala, v prípade mojich rodičov som mohla byť rada že som vôbec v tom veku dostala Počítač. Doteraz to neľutujem lebo možno by som neobjavila to čo ma baví a už vôbec by som nebola asi taká aká som.

Možno si poviete, že som sa to mohla dozvedieť od kamošiek alebo kamošov. Pravdu povediac vedela som v tom veku čo je to honenie, kto by to nevedel? Ale akosi som sa nezaujímala o tu dievčenskú časť, tej príjemnej činnosti. Zlom prišiel asi až keď ako som spomínala na internete našla rôzne články o tom, ale aj videá.. čo si budem klamať. Samozrejme že som to pozerala a čítala len vtedy, keď naši neboli doma. Následne som to chcela skúsiť aj na sebe ale poznáte to tie začiatky, neviete to úplne.. ako na to, nie je to ono. Hlavne som si aj myslela, nakoľko mam hendikep že mi to nepôjde robiť vôbec, lebo nevedela som či nemám problém aj s citlivosťou.

Nevzdávala som sa, predsa taká fajn činnosť.. neverila som že to nepôjde ale tým že som to skúšala a skúšala som prišla na to že vo vani, prúdom vody idú robiť zázraky. Najhoršie na tom bolo že vo vani som to robiť nemohla, pretože moji rodičia ako inak sa obávali že čo ak sa mi niečo vo vani stane a súkromia tam tiež nebolo. Overila som si ale že citlivá tam dole som a s masturbáciou problém nebude.

Opätovne som to začala skúšať, prstami pri počítači a v posteli večer, tam to šlo prekvapivo lepšie ale súkromie bol kameň úrazu. Ja som mala do 18 rokov opatrovateľku. Brala som ju v pohode, ak vám navarí, donesie jedlo, poupratuje a pomôže napríklad sa i prezliecť. Lenže čo sa týka masturbovania je to des. Určite to poznáte ak mate náladu a chuť na niečo také a nie ste sami doma alebo vám stále niekto chodí do izby. Doslova aj keď som to objavovala som bola strašne nervózna lebo som jednoducho nemala až toľko pokoja, preto sa ten okruh mojich „skúšiek“ zúžil navečer, iba v posteli.

Doteraz si pamätám ako som sa viac menej vždy tešila na večer. Na druhej strane ma štvalo že to súkromie cez deň bolo strašné, ale nedalo sa nič robiť. Niekedy je si na lepšie veci treba počkať, a to bol práve ten čas večer pred spaním. Vtedy som masturbovať skúšala každý druhy večer alebo aj denne, záležalo podľa nálady. Zlepšením bolo že po čase som už dosiahla aj orgazmus. V podstate v krátkej dobe sa mi to zapáčilo natoľko že tie „chute“ boli stále častejšie.