masáž na uvolnění těla :)

14.9.2019 17:08 bbcz99

Minulý týden mě trošku bolely záda, rozhodl jsem se využít volnější neděle a zajít na thajskou masáž. Objednal jsem se v centru Prahy, neměl nic za lubem a o půl druhé stál naklusaný na recepci. Vzali mě hned, sympatická thajka mi ukázala kóji, kde byla matrace, že se mám připravit. Svlékl jsem se tedy do boxerek, lehl si na břicho, obličej zabořil do polštáře a čekal na její příchod.
Za chvíli vešla, standardní scénář - teplým ručníkem mi omyla nohy, ohmatala si moje záda, trošku uvolnila, položila ručník na záda, na jednu nohu a druhou začala masírovat. Trošku neobvykle mi vyhrnula boxerky tak, že vykoukl zadek, ale nevěnoval jsem tomu pozornost a užíval si masáže. Když byla v horní části nohy, občas mi zajela teplou rukou mezi stehna a pokračovala na zadek. Sice neobvyklé, ale každá masíruje jinak, bylo to příjemné :) Než přešla na druhou nohu, začal jsem mít hříšné myšlenky a podle toho reagoval i můj penis, i když zatím zabořený do matrace. Plynule přešla na druhou nohu, kde se opakovalo totéž - ruka mezi stehny, promasírování zadečku, nic zvláštního.
Po masáži zad mi řekla, abych se otočil. Napůl v relaxačním polospánku jsem poslechl, věděl jsem, že můj penis je v pohotovosti, ale nedělal jsem si z toho hlavu - říkal jsem si, že na tohle musejí být holky zvyklé a i tato thajka to určitě přejde s profesionálním klidem. Jde o relaxaci a oba víme, že jsem tam nepřišel na sex :)
Opět mě přikryla ručníky a nechala si jen nohu, kterou masírovala. Stejně jako si předtím vyhrnula boxerky, i nyní udělala totéž zepředu, aby ji měla celou k dispozici. Když byla nahoře, občas zajela i pod látku a teplou rukou přejela po mém tvrdém penisu, už jsem začal vnímat, že pokaždé, když jela rukou nahoru, zlehka se ho dotkla.
U druhé nohy už to bylo intenzivnější, sám jsem byl překvapený, že se lehké přejetí rukou změnilo v pohyb dolů, takže po něm přejela, po chvíli mi vlastně masírovala i penis a pevnějším stiskem obnažovala i žalud.
Abych jí dal najevo, že je mi to příjemné, neznatelně jsem při tom roztáhl nohy, aby mě měla celého k dispozici a u toho pootevřel oči a navázal letmý kontakt. Začal jsem se soustředit na to, aby vždy, když mi jela rukou po penisu, ten i zareagoval vzrušením a ještě větším ztvrdnutím. Bylo to moc příjemné, zvlášť od ženy, kterou jsem viděl jen pár sekund.
Následně se přesunula na šíji, ale chvílemi se jakoby opřela o mě, shodou okolností zrovna o penis, který byl stále jako kámen. Vždy jsem se u toho pousmál, aby věděla, že s tím souhlasím.
Určitě jasně viděla, že pod trenkami mám úplně tvrdé péro.
Po chvíli mi pošeptala do ucha - "do you want ... ?" Přikývl jsem a už bez okolků zajela rukou pod gumu boxerek, vzala mezi prsty žalud, pevně ho stiskla a začala mi ho honit. Netrvalo ani pár sekund a pod její "profi péčí" začal stříkat horké semeno. Užíval jsem si to a prsty ji zarýval do stehen, nedokázal jsem si pomoci. Když moje vyvrcholení odeznělo, ještě mě ohleduplně hladila, pak na chvíli odešla a vrátila se s mokrým ručníkem a všechno setřela.
Pak standardně dokončila masáž, protáhla mě, řekla obligátní thajské "okéééj, finish" a odešla z kóje.
Při odchodu jsme si vyměnili pobavené pohledy, snad se k ní dostalo to docela velké dýško, které jsem jí nechal :)
Nějak mě zase začínají bolet záda, asi zase řeknu manželce, ať mě objedná k té stejné, co posledně :)