POSEBNO

24.12.2019 19:02 · 2,022 views Rubby13

Nisam iskreno očekivala ništa jer moja letvica što se tiče tipova na koje se napaljujem je tamo negdje od trideset pet i pada na pedeset. No, kažu neki, jednom se živi pa onda da i to isprobamo, iskustva nikad dosta. Ja šezdesetih, on ni trideset...ohhhh koje li ogromne razlike..Ali postoji li u seksu ili avanturi taj neki jaz i razlika, da li pica željna kurca može prepoznati godine kurca. Trebalo mu sat vremena da stigne u moje kraljevstvo i istini za volju, bila sam možda samo nekih dvadesetak posto sigurna da je na sajtu pisao istinu (0p..možda se samo zajebavao kao i većina)... Onako u posljepodnevnim satima, nekako umorna od ludog vremena čas sunce čas kiša, legnem ispod popluna kao od majke rođena...i mojoj šumici bilo je ugodno ali osjetila sam da joj je potreban neki življi stimulator koji će je razbuditi izmasirati i obnoviti, vratiti je u daleku mladost.
Kad sam ga čula da je stigao, a onda i ugledala na vratima sobe, od glave do pete prošla me neka vrućina i milina...Ne nije mi bilo neugodno otključati bez krpica, dapače. Pao je prvi poljubac s obiju strana, zagrljaj. Za ne povjerovati koja je to energija pozitive bila u hipu. Nije oklijevao ni trenutka. Skinuo je levisice, patike i bokse. Gledala sam njegovo prekrasno mlado tijelo, dlakavo prsištei fantastično umiješanu guzu dok mu je kurac napola stršio. Pretvorih se tada u divljakušu, u meni je sve kipjelo, kihotala sam se poput mlade ždrebice i iskreno zaboravih na godine. Krevet je bio dovoljno velik. Legao je na leđa, raširivši svoje sportski građene noge...mmmmmmm......moje velike tople sise još su se više razbujale ili mi se samo činilo. Pomislih kako ćemo uživati..oboje...ma da...oboje..jer od nikad nisam neki egoista....Rekao mi je da je samo za mene obrijao kurac odnosno jaja koja su izgledala kao naslikana od ruke mene umjetnika. Sve na njemu bilo je po mojoj želji,,,,Bik i lavica, dvije dominantne kombinacije...ali samo onoliko koliko smo si mi to dopuštali. Meni je predigra bila strahovito važna, a on mi je pružio pola sata potpunog ljubljenja, istraživanja jezikom moga tijela...zagrljeni u jednom položaju, a onda redom, masažice jedna pa druga, izmjena ja njega, on mene. Onda sam ja legla raskrečena i spremna na jebanje. Polako i pametno, podmetnuo mi jastuk pod guzicu kako bi se moja pička zajedno s klitom što više uzdigla i spremila na prihvat njegove alatke kojoj nije smetao kondom....Neću lagati, trebalo mi je malo vlažnosti jer prirodna pojava u mojim godinama čini svoje. No, tu su bili lubrikanti, mirisni poput zrele voćke ali i pljuvačke. Kleknuo je nasuprot mojoj glavi i prstima raširivao usmine, stimulirajući klitić pa onda kad je sve bilo dovoljno vlažno ušao u mene prstima, zatim svojim kurcem. Dok sam se ja uvijala, moj mali"opasan"trudio se dodirnuti svaki detalj, svaka vratašca vrele pičke, Jebao me istinski dobro, baš kako sam željela, upravo kako sam očekivala, a onda sam ,dok je on penetrirao, u nekoliko poteza prstom na vrh klitića doživjela erupciju. Videći trenutak i njegovo se sjeme izlilo u kondom.
Uslijedio je mali, mali odmor jer onda sam se ja dala u akciju. Moj jezik, moje ogromne sise i bradavice i najzad mokra pica ispunjena sokovima orgazma pobrinuli su se za mladom pastuhu učiniti nezaboravni užitak. Predivno nešto...Htjela sam da zauvijek potraje...masirala sam njegove noge, bedra, trbuh i ramena, gorjeli smo. Ljubila sam mu jaja i prstom stimulirala G točku...da i muškarci je imaju...polumrak u sobi...kiša pljušti ko luda, a nas dvoje jebemo se satima...Svršavamo, mijenjamo poze, diže mi noge i obavija oko svog vrata da mu budem što bliže...Tucao me dok sam vikala:"Još, još, želim te, jebi svoju kurvicu!"Poslušao me i neću te scene i doživljaj nikada zaboraviti jer on nije bio dijete već odrastao, iskusan lover, osoba koja mi je darovala nešto davno zaboravljeno i učinila veliku stvar za mene, bar za neko vrijeme. Volim te i kisić šaljem na tvoj specijalan glavić ma gdje sada bio. Hvala ti!