MOKRO DO BOLA

18.7.2020 18:18 · 2,225 views Rubby13

Često tako biva u snu, jako često, pogotovo za punog mjeseca. Onda je sve ludo, napaljivo i drugačije, a onda još i ljeto dok gola spavam.

Otiđoh u krevet dosta kasno kao i inače, bez gaćica. bez pidžame, istuširana i zaspah raskrečena na mom krevetuuuu. Zaspah istog momenta kao zaklana iako jebačine nije bilo odavno, uživo mislim. A onda sanjam jednu mačoricu, ženu, plave kose i iste boje očiju koja sam dan prije upoznala na jednoj stranici. Njezine riječI;" Ti si moja i ostat ćeš moja", iako nisam baš shvatila kako, odzvanjale su u mojoj glavi. Poznato je da sam biseks orjentacije i da sam sa ženom u živo bila tek dva puta ali sam jaaaako i previše dobro znala kako je to jebeno dobro. I upadnem u san, duboki san ali san u kojem sam se sjećala svake sitnice. Žena koja me prethodni dan, za manje od dvadeset četiri sata upoznala preko webke, ove noći bila je moja domina, moja gospodarica i domina istovremeno.Skidala je s mene krpice , ljetnu haljinu i poprilično vlažne roza gaće. Započela me strastveno ljubiti u usta, pri tome gledala ravno u oči. Jebala me na prostranom krevetu kao kurvu svoju o kojoj toliko glasno razmišljam kad sama masturbiram vrteći moj klitoris nabubreni.

Sada me ova pička mojih godina jebala dok sam joj se čitava prepustila. A trajao je san od ponoći pa sve tamo do tri u jutro. Onda otvorim oči, sretna ali i tužnjikava jer kraj mene nije bilo ove milfice koja me do maločas dovela skoro do nebesa. Osjetih toplinu i masnoću među nogama, raširim butine i desnom rukom pipnem moju vrelu mesnatu pičku. Ostanem ustuknuta jer bez lubrikanta i pljuvačke otvarala su se široke mokre usmine. Gurnem najprije srednjak, uz put pozdravljajući nabubreo klit. Plahta ispod guze bila je totalno mokra. "O. bože dragi, kad bi tako češće bilo, pomislih, polako i treći prst gurnuvši kao po loju duboko u nju, moju pičketinu koja se rastapala od sokova. I onda skupih desnu šaku jer je tako sve to zgloba samo šljapnulo unutra, dok sam jezikom dodirivala ispupčanu bradavicu i prste polako lizala usnama kako bih pojačala sam doživljaj. Tresla sam se, drhtala, stavila ispod guze jastuk da malo popravim položaj i izbacim moju dragu koja je , na moje pozitivno zaprepaštenje napravila i zlatni pisssssssssssssssss. Bila sam totalno ekstatična vičući: "Tooo, pičko, volim te pičko i tebe moja kurvo koja si me dovela do ludila.

U par minuta svršila sam jako, toliko jako da sam osjetila prodor krvi u obraze i lupanje srca. Odmah nakon prvog orgazma uslijedio je i drugi i treći dok su se noge tresle, a prsti igrali u dijelu zvanom rodnica. Prekrasno, perverzno, još je samo falio jedan dobar komad da me od guza dovrši, no i ovako je bilo veličanstveno i jebeno dobro.