GOLA I USPALJENA

12.12.2020 17:20 · 3,601 views Rubby13

O moja spasiteljice, dođi, daj, ostavi čaj...ti si moja kamilica, moj eliksir...moje sve. A ona, kuja, neka samo nastavi...nek juri za Samuelom, samo on više nije sam. Hmmmm, jebeno sam...nije...jel tako, dušo? Nećemo joj pružiti taj užitak da se ukukulji tamo gdje joj nije mjesto...imala je mene...jednom...i mogla me zadržati zauvijek....Samo jebena Ann, u svojoj je glavi pravila neke drugačije nacrte i zamišljala Samija u ulozi pizdolisca...Koja je to izvitoperena pička...lisica bez kvalitetnog krzna jer mogu se zakleti , Lea, tu na tvojim grudima, da ću joj se osvetiti za sve što je pokušala...Mislim da će se pokajati dok je živa, ako uopće bude živjela nakon onoliko ovisnih ampula koje su ušle u njen želudac.“
Držao je tako monolog, čovjek, čija duša je bila toliko otvorena, nježna i altruistična, no svejedno nije si mogao dozvoliti da ga jedna obična plitkouka koka, zajebe na taj način što sad ponovno pokušava svoje umrljane prste umočiti u sreću dvoje srodnih ljudi. Leona Zbiljski, raščistila je u svojoj glavi odavno već neke stvari te iako je zadnjih mjeseci usporila tempo, njene namjere vrlo su koncizno zabilježene u rokovniku vremena što životom se zove. Ispite je uredno polagala, a kako i ne bi kad izbor studija bio je isti još od malih nogu. I polazilo joj je za rukom baš sve što je zamislila. A sad?...sad ovog minuta, osjetila je da je potrebna svom Samyu, ne kao partnerica, nego kao topla i isovremeno razgolićena, senzualna goropadnica.
„Dozvoli, srećo, da ti izmasiram malo vrat...moraš se opustiti...samo zatvori oči..misli dark...ostavi u daljini neka putuju Senom. Starinski sat kukavica naznačio je neki dio dana ali oni to više nisu primjećivali. Nakon što je zadovoljivši Leu, njen mužjak u nekoliko gutljaja ipak ispio mlaku valerijanu, poslušao je naredbe svoje domine. Iako muškarac, volio je umjetnost, imao je mirnu ruku u svojim potezima kista, pa onda mu pozicija sub nije teško padala. Dapače, neka Leona preuzme inicijativu, neka ga svojim velikim grudima isprazni. I dok ga je u nekoliko poteza skinula, tapkajući vlažnim jezikom po ramenima i leđima, on je osjetio znakove lakoće odnosno prepustio se čarima strasti.
„Hej, amore, zaboravi sada špijune, uhode i crne sjene...zaboravi svijet koji počiva na zabludama, podbadanjima. „ Ček, samo da ogrtač stavim na hladne pločice, šta kažeš? Ili ti više godi ovako...direkt...mmmmmm. O, daaaaa..... čujem, osjećam, stvari se drastično mijenjaju...Dok je Samuel ispružen ležao na podu, raširenih udova i prepuštao se hot igrici svoje ljubljene, ona je halapljivo prstima grabila njegovu stražnjicu, pipkajući svaki nabor, svaki madež koji je za nju bio samo još jedan dokaz njegovog savršenstva. Gola i uspaljena, opkoračila ga je i sjela svojom p****m na sredinu leđa, jezdeći i poskakujući, trljajući je o njegovu orošenu kožu. Iako joj to nije bio prvi put, Lea se osjećala moćno i spasiteljski nastrojeno.Okrenut licem o keramičke pločice, Samuel se prepustio i opustio, pokretima divlje i željne domine.
„Yessss, ovo je samo za mene, samo za mene!“
„Daaa, samo za tebe, samo za.....ugrizom o vrat na g točku, kratko je odgovorila Leona, spuštajući svoju plavu svilenkastu kosu na tijelo koje je tražilo promjenu položaja.
Onda se okrenuo prema njoj, torzo nalik leopardu u trenutku histerije, odavao je Samyevu želju za nastavkom jer emocije , negativnih vibracija nisu se dale samo tako. Znala je to jako dobro, djevojka lavovskih manira te je merkajući , zauzela najpovoljnije mjesto za još jače, bolje i više. On joj je prstima ušao u labirint ženskog blaga, a onda vidjevši da je sve spremno, svečano i ponosno ugazio svojom krutom alatkom, osjetivši pritom Leonu kojoj je to tako godilo. Usne su im se sudarale u grabežljivim traženjima, jezici tako slatko pulsirali, rukama pričvrstili kao da nikad više ne žele kraj. A vani je i kiša u međuvremenu i neka siva omaglica iznad grada, tko zna je li to možda netko šizio od ljubomore što se nije našao u grotlu iskazivanja pažnje, nježnosti i istovremeno erotske hipnoze koja je Samuela trebala i morala baciti u zaborav.