Poslovni put

26.2.2021 12:54 ZgPar

Sjedio sam strpljivo u autu, prtljao po radiju dok sam je cekao da se sputsti iz stana. Nije nam se žurilo, iako smo ispred sebe imali desetak sati vožnje. Od dana kad smo saznali da skupa idemo na koferenciju napetost medju nama se povecava iz dana u dan i samo je pitanje kad cemo puknut i prepustiti se strastima. Izletila je iz zgrade, vukla za sobom kofer i smjeskala se od uha do uha. Izasao sam, primio kofer i ubacio ga u bunker a ona se raskomotila i smjestila u suvozacevo sjedalo. Krenuli smo, raspravljajući o putu i planovima tijekom i iza putovanja. 4 dana je bilo pred nama punih obaveza i sastanaka.
Iako smo se vec dugo znali sa raznih projekata tek na zadnjem smo pojačali svoja druženja i nastala je neka iskra medju nama koja nikako da se rasplamsa..njene slatke usne i oči su me stalno promatrale i vidjelo se da me želi, da me promatra ali nikako da ijedno od nas napravi prvi korak. Oboje smo bili svijesni da je ovaj naš put idealna šansa da vidimo da li od te iskre može nastati vatra. Zamolila me da stamen na kiosku da nabrzinu uzme neki časopis a put, promatrao sam je kako veselo korača do kioska, u toj sirokoj, slatkoj udobnoj haljinici, šarenoj i prošarano bojama. Kratka kosa zaokružila joj je lice uvijek nasmijano, sa veselim očima koje me uvijek analiziraju i promatraju. Brzo je uskočila natrag u auto, vrijeme se pogoršavalo pa uz vjetar i kišu vani nije joj bilo ugodno. Nakon kraće vožnje izašli smo na autocestu, opustili se i gutali kilometre raspravljajući o dubokumnim temama koju su bile samo paravan da ne dodjemo na ono očito, nas..Došao je i taj ključan trenutak..rasprava je krenula u nekom čudnom smjeru, odnosa muškaraca i žena, itd..i pogledala me direkt u oči i pitala da li može bit otvorena.
Pogledam je i odgovorim naravno.
Ona:Da li ti misliš da medju frendovima, poslovnim parterima može biti strasti a da pri tom ne nastrada to prijateljstvo ili poslovni odnos?
Da mislim da može, dapaće smatram da treba potaknuti vatru i provjeriti da li ćemo se ugrijati ili opeći…misleći pritom na nas.
Slažem se stobom..odgovorila je sa smješkom. Jesi li svijestan koliko puta si mi bio po mislima, koliko puta sam se pitala kakav je osjećaj kad me ljubis, kakav je osjećaj kad sam u tvojim rukama..?
Sad jesam svjestan, odgovorim joj, ali vjeruj mi da je tako i kod mene.. ako smo već otvoreni..full dugo te promatram.
Ona krene rukom preko mog bedra i stisne me za prepone preko traperica te kaže, ako smo već otvoreni, pitala sam se ja i kako reagira ovaj tvoj dole na mene.
Samo sam je pogledao, te kratko odgovorio..provjeri sama..
Nasmijala se, približila mi se i poljubila u vrat i šapnula “Gledaj na cestu a ja ću provjeriti to što želim”..brzinski je otkopčala moje traperice, zavukla ruku i stisnula ga čvrsto, još je bio pospan, polutvrd, izvadila ga i prolazila preko njega rukom..spustila se usnama, liznula ga i uzela medju usne. Teškom mukom sam se koncetrirao na cestu, srećom bila je ravna dionica autoceste. Rastao je njoj u ustima, postajao tvrd, uzdisala je dok ga je polako pušila. Odmaknula se i vratila ga u traperice, “dosta za sad” – kaže. Provjerila sam, zadovoljna sam i veselim se vikendu. Zavalila se natrag u svoje mjesto, uzela časopis i počela čitati.
Gledam je, lud od želje i pitam..čekaj malo..sad ćeš me ostaviti ovakvog da vozim.
Da..kratko je odgovorila..čekaj čekaj..
A da ja provjerim? Pitam je..želim i ja joj probati okus..
Hladno je gurnula ruku pod haljinicu, u crvene gačice, gledajući me cijelo vrijeme, prošla prstom preko usana kratko te gurnula prste u moja usta..fina? upita me..
Slatka je..odgovorim joj..još vise napaljen i željan.
Hmmm da znaš kako je vlažna sva..jedva te čeka u sebi, da te osjeti tvrdog..ali ne još, moraš se strpiti.
Vozili smo se dalje, pričali opet o ludim temama, iako je meni na mislima bilo samo kako da ju dohvatim. Izdržao sam dva sata, se dok nismo došli do jednog odmorišta, praznog, bez benzinske, skrenuo sam, parkirao se, ona me gleda što se dešava. Izašao iz auta, prišao njenoj strani, otvorim vrata, primim je za ruku i povućem vani. Samo me gledala brzo uzdišući..
Nisam ništa rekao..samo je divlje poljubio, grizao njene usne, vrat, okrenuo brzo i naslonio na auto..zadignuo haljinicu, pomaknuo gačice sa strane otkopčao se i kliznuo u nju. Zatenjala je jako..izbacila guzu prema meni dok sam je shevio..dok sam klizio unutra van..tako je vruća i vlažna. Čvrsto sam je stisnuo uz sebe, rukama oko nje nabijajući ga u nju. Brzo je eksplodirala, počela se tresti dok joj je orgazam prolazio tijelom..grčila se i stiskala, izludila me i vrlo brzo sam i ja osjetio trnce kako mi se spuštaju niz leđa. Počeo sam uzdisati, na što mi je samo rekla, svrši u mene, želim te u sebi. Samo sam se prepustio i nabio ga duboko te izbacio sve iz sebe u nju. Podignuo sam traperice, plesnuo je po guzi i sjeo natrag u auto.
Sjela je i ona u auto, pogledala me i kratko prokometirala..oooo bit će to zanimljiv vikend.
Ostatak puta je prošao u miru…provociranju..razgovoru, za čas smo se našli pred hotelom, preuzeli svoje kartice za sobu i otišli svojim sobama. Taman nakon mog izlaska iz tuša Viber zazvoni. Ona šalje sliku..leži na krevetu gola slikala se iz svog pogleda i napisala ispod: Dođi završi što si počeo.
Samo sam nabacio ogrtać hotela na sebe i krenuo knjoj te čim me pustila u sobu smo se divlje pohvatali. Ruke jedne po drugima, usne svugdje. Bacila se na leđa na krevet, raširila noge i rekla: Liži me…želim tvoj jezik u njoj.. Spustio sam se na koljena ispred kreveta i prislonio jezik na njene usne, vruce, slasne, klizio mi je jezik među usnama, po cijelim preponama, najradije bih je pojeo cijelu. Uzdisala je, izvijala se bokovima uzivala je u mojim dodirama, zastenjala kratko kad sam ušao u nju sa dva prsta. O shit, svršit ću samo su bile njene rijeći prije nego sam osjetio njene nokte koje mi je zabila u ramena i vrat, te me pritisnula na nju dok je uzivala u orgazmu, Povukla me odmah na sebe, obrgrila nogama i ušao sam u nju, počeo je divlje ljubiti dok sam bio u njoj..dok sam joj ga nabijao dok sam uživao u svakom njenom dodiru i poljupcu. Gledala me ravno u oči, mogao sam vidjeti tu slatku bol koju je proživljavala. Željela me je još, i još i još sa savkim mojim stiskom osjestio sam ruke i nokte na leđima. Okrenuo sam je, na koljena, ulovio za bokove i vratio ga natrag u nju , pogled na njenu guzu je bio fenomenalan, na mene kako nestajem u njoj, na njenu kratku kosu koja je poskakivala kako se nabijala na mene. Polako smo usporavali tempo, sve nježnije i nježnije kad me bacila na leđa i opkoracila, stisla se skroz u mene ljubila me stravstveno i njezno, i lagano miješala bokovima na meni. Moje ruke su klizile preko njenog tijela od bokova na gore i natrag. Polako se spuštala na njega i dizala kad bi došao do kraja. Bili smo mokri i zadihani ali moje usne su i dalje uživale u njenom vratu i usnama. Podigla se sa mene, otišla prema kupatilu i pogledom me pozivala za njjom. Ušao sam za njoj u tuš kabinu ljubeći je i dalje,uzela me u ruku i brzim potezima dovodila do vrhunca. Stisnuta uz mene drkala ga je jako..pri tom mazeći ga o svoje tijelu. Svršio sam..jako..obilato po njoj..po sebi..po njenim bokovima i trbuhu.
Opuštali smo se pod tušem u vrućoj vodi dolazeći do daha. I dalje se nismo usnama odvajali. Obrisali se, te zalegli na krevet i vrlo brzo utonuli u san. Ostatak vikenda je bio vrlo dinamičan i nabijen strašću.

User comments

Please log in to add a comment.

Ufffffff bas napaljujuca prica...*362**71**71**71*
Extra priča. Zavidim..
Super priča 👍