Prvé kolo

13.11.2021 13:52 01hajo

Stretli sme. Mierime rovno ku mne. Celou cestou sa bavíme o našich erotických plánoch. Väčšinou to ľudia nechávajú voľne plynúť podľa atmosféry a nálady. My sme zvolili iný postup.

Už mesiac si píšeme o našich túžbach. Kto a čo má rád, ako to chce robiť. Žiadna romantika. Písal som jej, ako jej ho tam chcem zasunúť, prirážať na doraz a celú ju vystriekať. Ona zas, že to tiež tak chce, že čaká, kedy ju poriadne pretiahnem, a že sa chce so mno po*ebať. Áno, presne takto to písala.

Nakoniec sme sa dohodli na piatich kolách. Každé jedno bude úplne iné. Toto je prvé z nich.

Kľúče štrngajú. Otváram dvere. Vchádzame dnu. Zamykám za nami. Vzájomný pohľad, šibalský úsmev a pritakávanie naznačujú, že ideme na to. Od teraz už nepadne ani jedno slovo. Všetko sme si dopredu presne dohodli.

Začínajú preteky vo vyzliekaní. Je horúce leto, takže aj tak máme na sebe len pár veci. Každý sa vyzlieka sám a sleduje pri tom toho druhého. Schválne si vyzliekam najprv šortky a boxerky. Jej pohľad sa ihneď zapichne na môjho fešáka. Vidno, ako ju svrbí jazyk a hryzie si peru. Doteraz ho videla iba na fotkách. Teraz ho má na dosah a vie, že o chvíľu ho bude mať v sebe. Pri vyzliekaní ho sleduje, ako sa pomaly zväčšuje. V plnej pohotovosti ma 18/5 a na to už veľmi teší.

Ona zas začala vrškom. Najprv tričko a teraz podprsenka. Vypadli z nej dve obrovské prsia. Štvorky? Päťky? Netuším. Myslím na to, čo s nimi budem robiť. Vzrušujeme sa vzájomným pohľadom. Tuhnú jej bradavky, mne zas penis. Ešte posledné kusy šatstva a sme obaja úplne nahí. Beriem ju za ruku a mierime z chodby do obývačky.

Ukazujem jej miesto. Podľa dohody si má na to miesto kľaknúť, otvoriť ústa a vyplaziť jazyk. Presne to aj robí. Pristupujem rovno pred ňu.Kľačí tu predo mnou úplne nahá takmer cudzia žena s túžobne vyplazeným jazykom a s rukami na stehnách. Vychutnávam si ten úžasný pocit. Totálne sa mi podriadila. Robí to presne tak, ako sme si to písali. Drží sa scenára a ja tiež.

Už ho mam takmer úplne v pozore. Pristupujem k nej celkom blízko. Priložím stvrdnutý miešok na jej hladný jazyk. Telom prebehne elektrický záblesk. To bol náš prvý dotyk. Fantastické. Jedným súvislým pohybom prechádza doširoka roztvoreným jazykom od mieška zospodu penisu cez uzdičku až ku špičke môjho stále tvrdšieho penisu. Špičkou svojho jazyka sa snaží vniknúť do mojej dierky v žaludi. Och, bože, to je slasť. Vracia sa rýchlo ku miešku. Vcucne do pusy jedno vajce. Saje ho, jemne ťahá, až kým jej nevypadne z úst. To isté opakuje s druhým vajkom. Upne som zmeravel. Penis stojí v plnej paráde. Som totálne vzrušený z toho, čo sa práve odohráva. Nielen samotne vzrušujúce dotyky, ale aj ten pocit, že napĺňa náš scénar pekne do bodky. Pekne som si ju vycvičil.

Guľky sa stiahli od vzrušenia. Necháva ich tak a vracia sa rýchlo k penisu. S rukami stále na stehnách dotýka sa ma stále iba pusou a jazykom. Rozťahuje pery a žalud mizne v jej puse. Och, další silný elektrický výboj v mojom tele. Pár krát ešte preblafne môj veľký žalud a nakoniec mu dá pusinku na špičku.

To bola celá naša predohra. Od kedy sme za sebou zavreli dvere domu, až sem to trvalo možno dve-tri minúty. Teraz sa otáča sa chrbtom ku mne, je na všetkých štyroch a špúli na mňa svoju piču. Má krásne mäsité plné veľké pysky. Tie malé sú o niečo tmavšie a takmer ich nevidno.

Istotne je fest vzrušená. Splnila všetky moje chúťky a úplne sa mi podriadila. Je tu nahá a roztiahnutá pred takmer cudzím chlapom a čaká na zásun. To vzrušenie, čo teraz prežíva ona, vedia oceniť všetky subky.

Posledná vec, ktorú som od nej chcel, sú dve slová. Nahlas ich vyslovuje. "Pojeb ma!" A to už priskakujem k nej s penisom stvrdnutým ako kameň. Rukami ju chytám za široké boky a penisom mierim k dierke. Žaluď rozráža pysky. Jej kunda nekladie žiadny odpor. Na žaludi cítim neskutočný nával horúčavy a vlka. Zasúvam hlbšie a je tam na doraz. Slasne vydýchla a ja tiež. Vytiahnem ho celý a znova zasuniem. Takto to opakujem par krát. Raz rýchlajšie, raz pomalšie. Môj vták je vo vytržení a ide tam hladko bez pomoci rúk.

Ešte písaní som jej spomenul, že prvé kolo bude asi veľmi vzrušujúce a možno z toho bude rýchlovka. Ona odvetila, že skvelý nápad, že ešte nikdy si to s nikým tak rýchlo nerozdala, a že je na to zvedavá, či ozaj ma tak bude vzrušovať, a bez hanby dodala, že nemám plytvať semenom a mám to rovno do nej vpáliť, lebo zbožňuje poriadne striekance do kundy.

A teraz je to tu. Búšime do toho od zadu zbesilo celou silou. Chytám ju za prsia. Pohupujú sa v rytme. Jej mokrá pička, hlasné stonanie a úplne stuhnuté bradavky dokazujú, že fakt si to užíva. Ja tiež, lenže ja už to nevydržím. Môj vták je totálne napnutý a blíži sa vrchol. Ešte pár prírazov, pri tom poslednom ju držím pevne na doraz a púšťam do nej ohňostroj slasti. Penis mi cuká radosťou a do tela sa práve vyplavil omamný koktejl hormónov. Zahmlieva sa mi pred očami.

Potom ešte prirážame, kým orgazmus celkom neodozneje. Udýchaní sa zvalíme na zem. Prešlo možno 5-7 minút, odkedy prišla ku mne na návštevu táto cudzia žena, s ktorou sme sa videli dnes prvý krát a už tu leží vedľa mňa naplnená mojím semenom. Wau, užasné pocity. Konečne žena, ktorá sa dala na také šialenstvo so mnou.

Teraz si dáme sprchu a keďže je skoro ráno, ideme variť café. Čakajú nás totiž ďalšie kolá, ktoré sme si samozrejme tiež dopredu pekne naplánovali. Ale o tom až nabudúce.