Ubohý život

25.5.2022 13:07 _Krysar_

Původně jsem tento blog chtěl pojmenovat zlomený šíp, což by poukazovalo na mé postupně odkvétající mužství a chabou erekci, nicméně jsem se rozhodl, že raději nebudu děsit ty čtenáře, kteří v dnešní napjaté době čtou pouze názvy blogů.
Rozhodl jsem se tedy sáhnout k trefnejsimu označení mé biografie.
Samozřejmě se mi nepodařilo dosáhnout abstinence od těchto stránek, jak jsem původně zamýšlel. A po krátké pauze jsem tu znovu a opět stejný. A jako obvykle bych rád své frustrace přetavil do psaného slova a poslal je tam, odkud minimálně částečně pochází, ano, k ženám.
Dokonce jsem si říkal, že bych mohl zdejší blogy projít a vyhodnotit, v kolika procentech z nich si stěžují muži na ženy v různých variantách a naopak. Nechtěl bych předjímat, ale tipuji, že muži tu jsou, stejně jako já, jedna velká křivka na nožičkách s ptákem. Tím pochopitelně nechci nikoho urazit, sem tam si přečtu i pěkně rajcovní, téměř by se dalo říci erektylni blog. Samozřejmě, že nejlepší blogy tady píšou ženy, protože nemusí řešit, že je někdo odmítl a mohou popsat, jak si skvěle zašukaly.
Od své první odvykací pauzy jsem stihl zažít dvě nové zkušenosti. První z nich bylo randění se svobodnou matkou a tím druhým sexstřetko s amaterku. Když se to napíše takhle, tak to zní velice zajímavě a mnozí z vás by to možná chtěli zažít také. Tedy dodám, že se mi to podařilo dotáhnout k prvnímu rande, pak se má vyvolená již neozvala. A sexstřetko bylo fiasko. Z pohledu orgánu.
Svobodná matka byla krásná mladá holka, která kdyby mi nasedla na fógla, dokázala by mě asi přimět ke střiku v rekordním čase. Nádherná třicetiletá blondýnka s kozičkama akorát do ruky a vytrénovanou prdelkou. Navíc měla tak mrdavý pohled, že jsem nejednou prelestil i při pohledu na její fotku. Bohuzel jsem na schůzce patrně nenaplnil její očekávání a přišel jsem o svou šanci. Chudák holka ani neví, s jakým zvrhlikem měla to dočinění. Zůstala ušetřena toho, jak jí do všech tělesných otvoru vrážím třikrát denně svého rudohlaveho bojovníka. A její pahorek lásky by byl omýván zcela pravidelně gelem vlastní výroby.
S jednou z vás jsem se domluvil přímo a jen na sex. A to rovnou ten den. Výměna fotek, nebyla úplně můj typ, ale my chlapi se dokážeme vyhecovat. Navíc jsem si randíčko domlouval v kleče ve sprchovém koutě s notně poplivanym, napůl vyhonenym ptákem. Jakmile namlouvání klaplo, bylo rozhodnuto, že dávku jí ušetřím na večer. Tak jsem vyjel.
Po osobním setkání se ukázalo, že opravdu není můj typ. Zabredli jsme do nezávazné konverzace, ze které jsem neměl v úmyslu jen tak vybřednout. V hlavě se mi zatím rovnaly kopulační pozice, které bych byl schopen aplikovat. Bohužel jsem vůbec již nebyl vzrušený, a se stojakem se plánuje lépe než bez něj, takže mi ty myšlenky vázly, jako konverzace po třiceti letech manželství. Jen abych se vyhnul lizu a líbání. Proboha jak vynechat orál...
Konverzace se ale stávala závažnější a ukázalo se, že máme hodně společného. Nakonec jsme se shodli, že na sex jsme moc unavení a prokecali večer. Pevně věřím, že mě vyhodnotila jako nesukatelneho. Abych to zkrátil, z jednorázovky je přátelství.
A co z toho plyne? Pořád hledám sex, pořád hledám přítelkyni, která mě naučí milovat. A život by měl být o hledání...takže vlastně když někdo najde, tak je pak vlastně chudák. Vše má dvě stránky a je třeba zůstat pozitivní (netýká se Std). Přeji všem krásné poslední květnové dny, hodně sexu a lásky. Chci svět, ve kterém můžete sníst mořskou vydru a nebude vám špatně.