Swingers party - erekcia

Swingers party - erekcia

Caute swingersaci, stava sa Vam na swingers ze mate problem s erekciou? Neviem ci je to tym stresom, hamblivostou, mozno aj trochu alkoholu to narusa. Ale stalo sa mi to, ze z tolkeho vzrusenia sa mi nechcel postavit. Stve ma to, pretoze je to vyborna odviazana zabava s moznostou poriadne si uzit. Chcelo by to nieco na uvolnenie, na erekcne tabletky som este mlady si myslim. Chlapi, stalo sa aj Vam nieco take, a ako ste to riesili?
ahoj, u mužů je to, bohužel, úplně normální, občas pomůže se při prvním sexu zapikat někam, kde je málo lidí, popřípadě sám muž s partnerkou, po té většinou tenhle ostych opadne :)
Jasne ze stalo, si premotivovany vlastnymi ocakavaniami. Pust to z hlavy, pretoze to moze prerast v psychicky blok a to uz je horsie. Pokial nebudes uvolneny , vyrovnany , nepustaj sa do podobnych akcii, viac si uskodis ako uzijes.
MoJa2
MoJa2 Inactive 13 years ago
This post has been deleted by user.
Na tohle jsou asi jenom takový ty obvyklý, profláknutý rady: jdi tam "načumendu".
Prostě si vsugeruj, že tam jdeš,,, třeba jako instalatér, rpostě pracovně. Vůbec tam nejdeš jebat, jdeš tam třeba dělat průzkum o pokrývkách hlavy.
Samozřejmě žena s tím musí bejt srozuměna a musí ti jít vstříc, to by těžko fungovalo, kdybys ty počítal pleše a ona orgasmy.
No a podvědomí se otrká, že se po něm nechce nic rizikovýho, co by mohlo nezvládnout.
A budeš víc vpohodě a jen tak mimochodem se to napraví.
This post has been deleted by user.
Ja si beru hodku pred akci Kamagru. Mm ji od kamose z Anglie a pero vzdycky jsko skala at vypiju cokoliv... :)
Co tak slet biseksuálek ? Taky dobrý :-)Hoši, hoši...
Jeden známý byl kdysi na swingers-3 páry, s přítelkyní byl rok, tak to chtěli zkusit. Jenomže selhal, prostě se mu nepostavil, ostatní ho vyšachovali ze hry, nevyšla na něj vůbec řada(přišlo mi to k smíchu, když mi to říkal)Přítelkyně mu pak zdrhla s borcem, se kterým si to rozdávala a scházela se s ním i potom nadále. Od tý doby má problém s erekcí, určitě je to i psychický, protože o své chloubě říká "ten můj blbec dole", přijde mi to nevhodný a svědčí to o tom, jak se má rád. Pak se nemůže divit, že má problém.