Venku v přírodě

Jul 20, 2021 · 2,304 views VMichal87

Je teplý letní večer, v dálce pomalu zapadá slunce. Jdeme na procházku kolem lesa, držíme se za ruce. Dojdeme k vysokému stromu a sedneme si pod něj do měkké trávy. Usměješ se na mě, potom se rozhlédneš kolem a když jsi spokojená, že jsme sami, začneš si pomalu sundávat tričko. Nemůžu z tebe spustit oči. Políbíme se, hladím tě po zádech, dokud nenahmatám zapínání tvé podprsenky. Plynulým pohybem prstů ji rozepínám. Zatímco svým jazykem laskám tvoje bradavky, ty mezitím pracuješ na vysvobození mé chlouby. Chytneš mě pevně kolem pasu a naznačíš, abych si stoupnul. Klekneš si přede mě, stáhneš mi kalhoty rovnou i se spodním prádlem. Honíš mě pomalu oběma rukama. Když mi začneš palcem přejíždět přes nateklý žalud, cuknu sebou. Hned pochopíš, že kdybys takhle pokračovala dál, dlouho už to nevydržím. Vstaneš a svlékneš si zbývající oblečení. Zasměješ se, když vidíš, jak mi v něm při pohledu na tebe zapulzuje. Potom se jednou rukou opřeš o strom a druhou si lehce roztáhneš svůj nádherný pevný zadeček. Další povzbuzení už nepotřebuji, s úsměvem tě po něm dvakrát popleskám svou erekcí, chytnu tě pevně kolem pasu a začnu ti ho píchat. Pozvolna do tebe zajíždím, ty se opřeš o strom oběma rukama. Brzy oba hlasitě vydechujeme ve stále se zrychlujícím rytmu. Moje ruce pomalu putují po tvém těle od pasu, přes boky až se na chvíli zastaví na tvých překrásných pevných prsou. Přitáhnu tě blíž k sobě a na okamžik zvolním tempo. Otočíš se na mě, jednou rukou tě zlehka, ale pevně vezmu za rameno, zatímco druhou ti odhrnu vlasy z tváře. Políbíme se a ty se na mě usměješ. Stále tě držím za vlasy a znovu do tebe naplno pronikám. Můj stisk lehce zesílí, až se celá propneš jako luk. Netrvá dlouho a oba se blížíme vrcholu. Když se tvůj zadeček kolem mě začne stahovat v slastných křečích, s posledním přiražením ho vytáhnu. Zatímco i mě zavaluje vlna rozkoše, stříkám přes celou tvoji prdelku.
Trvá mi pár vteřin, než se vzpamatuju. Koukám na tebe, usmíváš se a stále ještě se v předklonu zlehka pohybuješ v rytmu doznívajícího orgasmu. Neodpočíváš ale dlouho, otočíš se a sáhneš mi mezi nohy. Pomalu si sedneš do podřepu vedle mě, hlavu jen pár centimetrů od mého rozkroku. Stále bloudíš jednou rukou po mé právě teď trochu ochablé chloubě. Ačkoli jsem se právě udělal, jako snad ještě nikdy, tvoje úsilí vede k tomu, že mi zase rychle tvrdne. Skloním pohled k tobě, naše oči se potkají. Druhou rukou si přejíždíš po své vlhké kundičce. Udělám půlkrok stranou, tak abych byl čelem přímo k tobě. Ihned mezi nohama ucítím tvůj horký dech. Vezmeš mě do pusy, nejprve jen špičku, svým jazykem pomalu začneš dráždit spodní stranu mého žaludu. I když je to velice příjemné, chci víc. Chytím tě za vlasy, jedním plynulým pohybem pánve ti zajedu do krku, jak nejdál to jen jde, až z tvého hrdla vyjde tlumené vyjeknutí. Stále udržuju oční kontakt, připravený tě pustit při první známce, že se ti to nelíbí. Ty ale nevypadáš, že bys chtěla přestat. S jednou rukou stále ve svém klíně mě druhou chytneš za zadek a nepolevuješ v práci svým hbitým jazýčkem. Uvolním svoje sevření, a zatímco mě zvolna začínáš sát, něžně tě hladím ve vlasech. Po několika rytmických pohybech hlavou mě s hlasitým mlasknutím na okamžik propustíš ze zajetí své úžasné pusinky. Jsem tvrdý jako kost, celý se mi leskne od tvých slin. Usměješ se, podíváš se mi do očí, pak zpátky do rozkroku a svůdně si olízneš rty, jako bys chtěla pokračovat.
Místo toho se ale zvedneš zpátky na nohy. Hned si všimnu vlhkých prstů, kterými ses ještě před chvilkou uspokojovala. Lehce tě chytím za zápěstí a přiblížím si tvojí ruku k ústům. Usměju se a pomalu špičky tvých prstů olíznu. Tvoje oči se trochu rozšíří, v ten moment už však na jazyku cítím tvoji chuť. Začneš se smát, vezmeš mě za ruku a naznačíš mi, abych si lehnul na zem. Pohodlně se uvelebím na zádech a dám si ruce pod hlavu. Dívám se na tebe, stojíš nade mnou a zálibně mě pozoruješ. Moje erekce znatelně zapulzuje. Zvolna si obkročmo sedáš na můj klín, jen pár centimetrů pod můj ztopořený nástroj. Položíš mi ruce na hrudník, usměješ se a zvolna jimi sjíždíš dolů. Brzy dorazíš do cíle, pevně mě za něj uchopíš, až hlasitě vydechnu. Lehce se nadzvedneš v kolenou, nakloníš se blíž ke mně a pomalu si ho začneš směrovat ke své kundičce. Když se konečně letmo dotkneme, už to nemůžu vydržet, chytnu tě oběma rukama kolem pasu a doslova si tě na něj narazím, až oba hlasitě vykřikneme vzrušením. Hledíme jedem druhému do očí, nakloníš se nade mě, pohladím tě dlaní po tváři a políbíme se. Potom se chytíme za ruce, propleteme prsty a začneme se pohybovat do slastného rytmu. Se stále se zrychlujícím tempem se dostáváme blíž a blíž k vrcholu. Ale dřív, než se začneme zmítat rozkoší, ze mě s šibalským výrazem sesedneš, přetočíš se zády ke mně a klekneš si tak, abych měl tvojí lasturku přímo před obličejem. Nemusíš mě dlouho pobízet, nasaju tvoji nádhernou vůni a okamžitě tě začnu lízat. Ty se mezitím skloníš k mojí chloubě a pevně ji obejmeš svými rty. Vzhledem k tomu, jak na tom oba jsme, ti za pár chvil naplním pusinku svým horkým semenem a ani mě odměna v podobě tvých sladkých šťáviček na dlouho nemine. Vysílená se mi stočíš k boku a položíš mi hlavu na rameno. Ještě dlouho zrychleně oddechujeme... :)