Kino

Jan 26, 2022 · 2,087 views Marvin-uk

Zaujimavy napad, povedal som si.
Sice trosku riskantne ale risk je zisk.
Som v aute na ceste do neznameho mesta do neznameho kina na stretnutie s neznamou zenou.
Hodinka autom zase nie je az take zle. A ked nic ine aspon si pozriem si film.
Cesta ubehla celkom v pohode az na moje myslienky ktore stale lietali okolo neznamej zeny a jej navrhu.
Stretnut sa na neznamom mieste s neznamou zenou. Stretnut sa potme v kine v poslednom rade.
Bez slova si sadnut vedla seba na dohodnute miesta. Po zacati filmu sa mozeme jeden druheho dotykat. Nie rozpravat. Hladit, drazdit, bozkavat.. cokolvek bude obom prijemne.
Prisiel som na stretko osprchovany oholeny. Ziadne spodne pradlo, volne nohavice.
Kino som nasiel lahko. Takisto aj parkovacie miesto. Vstup prebehol bez problemov, vopred zakupeny listok.
Salu a miesto som nasiel, usadil som sa na svoje sedadlo a cakal.
Reklamy uz skoncili, zacinaju uvodne titulky. Ona meska. Ale este to je ok. Titulky koncia.
Zacinam byt kusok viac nervozny. Pride ? Nepride ? Boli to len reci alebo nabrala odvahu ? Sedi teraz niekde pri PC a robi si srandu z niekoho ineho alebo ...
Dvere na sale sa otvorili, neskory navstevnik vlkzol do saly. Sadol si hned blizko vychodu.
Hm to nie je ona. O par chvil neskor sa postava zdvihla a zamierila do posledneho radu smerom ku mne.
Podla chodze a siluety to bolo jasne, ze je to zena.
Sadla si vedla mna v dlhom plasti.
Srdce mi zacalo busit. Strcila ruku do vrecka a vybrala jablko. Nase dohodnute znamenie. Zobral som jablko odkusol z neho a vratil jej ho. Odkusla z neho tiez. Presne ako sme sa dohodli.
Teraz, uz je to jasne ze to je ona.
Ok. Co teraz ? Najradsej by som sa na nu vrhol, srdce mi busi. Opatrne som natiahol ruku a polozil jej ju na koleno. Neodtiahla sa. Dobry znak. Pohladil som ju smerom hore a smerom dole. Ziadna reakcia.Chvilu som ju jemne hladil od kolena az po vrch stehna. Rozviazala si opasok na plasti. Ale nerozopla si plast.
Bral som to ako pozvanie.Ako som ju hladil po jednom kolene presiel som na druhe. Nasiel som miesto kde sa plast prekryva a vsunul som ruku pod plast.
Akoby ma zasiahol elektricky prud. Pod plastom som nahmatal jej holu pokozku. Prechadzal som prstami jemne od kolena po stehne, hornej strane stehna a pomaly som klesal nizsie na vnutornu stranu stehne na co ona dala nohy mierne od seba. Ale iba mierne takze som hladil obe jej stehna na vnutornej strane. Bolo to elektrizujuce, vzrusujuce a zaujimave. Ako som tak rukou prechadzal hore dole po stehnach klesal som rukou nizsie medzi stehna a vyssie k jej rokroku. Ked som sa dotkol jej rokroku zistil som, ze nema spodne pradlo a je hladko oholena vsade. Jemne som malickom vnikol medzi jej pysky ohanbia ktore sa lahucko od seba odlepili lebo uz bola mierne vzrusena.
Ludia v kine pozerali film a vobec netusili co sa deje v poslednom rade.
Ja som si zatial uzival vlhkost jej muslicky a moj malicek jej drazdil klitoris co malo za nasledok jej zrychlene dychanie a viac vlhkosti. Ona sa zatial tvarila ako sfinga. Neodtrhla oci od platna, Nevenovala mi jeden pohlad. Prestal som sa hrat s jej pohlavim a zasunul som ruku pod vrchnu cast plasta kde som nahmatal nahe prsia. Najprv som sa pohral s pravym prsnikom a potom s lavym, nechal som ju zahalenu lebo svetlo sa odrazalo na jej nahej pokozke a nechcel som budit pozornost keby sa niekto nahodou obzrel. Este som toho mal vela v plane.
Presunul som jej pravu ruku na moj rozkrok aby citila, ze aj ja som vzruseny. Pohladila ma v rozkroku, citila ze, uz som tvrdy a par krat silnesie pohladila moje stuhnute pohlavie. Oprel som sa o sedadlo, rozopol som si opasok, gombik a zips. Vyslobodil som si svoj stoporeny ud z nohavic a navigoval som jej ruku k penisu.
Jemne mi chytila penis do ruky. Bol to pre mna skvely pocit, citit ruku cudzej, neznamej a peknej zeny na mojom penise. Skumavo presla po celej dlzke penisu a zacala mi pretahovat predkozku cez zalud a zase pomaly dole. Hore a dole. Otvorila ruku a prstom rozotrela vlhkost vychadzajucu zo spicky penisu po zaludi a hladila mi penis dalej. Bolo to hodne hodne vzrusujuce. Zatial co som si toto uzival som prstom kruzil po jej klitorise sem tam vbehnuc do vlhkej dierocky po viac vlhkosti. Citil som ako hybe panvou , vychadzajuc mojim pohybom v ustrety. Hlavne ked som vnikal prstom hlbise, rychlo pohla panvou az sa skoro cely moj prst ocitol v nej. Ked bol dost hlboko zacal som nim kmitat a masirovat jej vnutornu stranu vaginy. Na to mi ona zacala rychlejsie honit penis. Takto sme chvilu pkracovali privadzajuc sa navzajom blizsie a blizsie k vyvrcholeniu.
Ale ja som mal toho v plane viac.
Zosunul som sa zo svojeho sedadla na zem. Klakol som si pred nu, zasunul jej ruky pod zadok, potiahol jej panvu az na kraj sedadla, roztiahol nohy od seba a zobral som skoro cele jej pohlavie do ust. Jazykom sa sa hral s pyskamy ohanbia, nezbedne kruzil okolo klitorisu a vnikal do nej tak hlboko ako sa len dalo. Jej hekticke pohyby panvou prezradili, ze som na dobrej ceste. Vsal som cast je pyskou do ust a jemne ich potiahol, medzitym som dvoma prstami vnikol do nej a hybal prstami vo vnutry vaginy. To iste som zopakoval aj s druhou stranou. Teraz som sa prisal na jej klitoris a jazykom som okolo neho kruzil , brnkal po nom a hral sa s nim. Moje ruky sa vydali smerom nahor k jej prsiam pod plastom. Do oboch ruk som vzal jej bradavky medzi palec a ukazovak. Zmolil som jej bravky raz silnejsie raz slabsie a zatial moj jazyk kmital po jej klitorise. Netrvalo dlho a zacal som citit rytmicke stahy jej vaginy, orgazmus sa blizil a o chvilu udrel plnou silou na co som jej vsunul dva prsty do vaginy, kmitajuc von a dnu a stale drazdiac klitoris. Ona si rukou zkryla usta aby nebolo v celom kine pocut ako si uziva orgazmus.
Nastastie na plane zurila nejaka zbesila nahanacka tak bolo hluku kine pozehnane a nikto si nas nevsimal.
Sadol som si vedla nej, stale ruka polozena na jej pulzujucom pohlavi. Trochu sa ukludnila a teraz ona sklzla ona dole zo sedadla, bez vahania vzala moj ud do ust a vasnivo ho zacala spracuvat, jazykom kruzila po zaludi, rukou prechadzala hore dole. Bol som velmi vzruseny z toho vsetkeho co sa dialo takze som uz ozaj neporeboval vela aby ma posunala cez okraj k mojmu orgazmu. Uzival som som si to a vobec som sa nesnazil to oddialit. Hrala sa mi mieskom a tak citila, ze sa vyvrcholenie blizi, zrychlila pohyby rukou a teraz som si ja musel zakryt usta aby som nekrical od rozkose. Vyvrcholil som jej v ustach , neprestala sa hybat az pokial mi ud nezacal trosku maknut.
Na to vstala, zaviazala si plast a pobrala sa smerom k vychodu.
Ja som si vytiahol nohavice a velmi tazko potlacal tuzbu ju nasledovat.
Nechal som ju ist, presne ako sme sa dohodli.