Nečekané setkání v klubu (M+M)

Jul 30, 2022 LFGirl

Zdravím všechny čtenáře,
Povídka je založena na skutečných událostech, nicméně nebude jmenována žádná z osob pro udržení diskrétnosti.

Jednoho večera mě přátelé vytáhli na tah, i přesto, že se mi původně úplně nechtělo jít, na konec to vypadalo na celkem slibný večer plný zábavy s přáteli. Hrála skvělá hudba, atmosféra podniku byla vynikající.

Už u vchodu mi ale neunikl uhrančivý pohled jednoho z hostů, který tam byl už, když jsme přišli. I když chlapi takhle nehodnotím, padl mi do oka. Byl vysoký, malinko při těle a už od pohledu bych řekl, že méďa. Snažil jsem se mu nevěnovat další pozornost, jsem tu, abych si užil večer s přáteli, ne s nějakým floutkem.

(V telefonu používám jednu nejmenovanou seznamovací aplikaci, která vyhledává protějšky v závislosti na vzdálenosti mezi vámi a protějškem.)

Jak jsme seděli, tak se mi tato aplikace párkrát ozvala, nevěnoval jsem ji pozornost, chtěl jsem si to tam užít. Vždy, když jsem se podíval směrem k baru, tak se na mě koukal „pan Méďa“ z dřívější části povídky. Přistihl jsem ho při tom asi 5*, ale držel jsem se svého scénáře, dnes žádná divočina.

Po pár drincích bylo přirozeně potřeba si dojít ulevit. Nic zvláštního. Odešel jsem na toaletu a po chvíli jsem uslyšel, jak za mnou vchází někdo další. Otočil jsem se a byl tam, pan Méďa. Trochu jsem znervóznil, ale snažil jsem se si ho nevšímat. „Prostě potřeboval taky…náhoda“, řekl jsem si v duchu. Přistoupil hned k vedlejší mušli, i když jsme na toaletě byli sami a byla možnost výběru z 5 dalších. To už mi bylo malinko podezřelé. Chtěl jsem rychle „splnit“ úkol a vypadnout odtamtud, ale všiml jsem si, že se mě snaží nenápadně omrknout. „No co, tak ať se podívá…“, a ještě chvíli jsem ho nechal, dělal jsem, že jsem si nevšiml. Každopádně znáte to rčení „Oko za oko…“, taky jsem se mrknul, a tedy musím říct, že v ten moment mi hlavou vystřelila jediná myšlenka „třetí noha“.

Nechtěl jsem se ale nechat rozptylovat, rychle jsem vše utnul a vypadl zpátky do klubu za přáteli. Usadil jsem se a myslel si, že je všemu konec. Ach jak já jsem se spletl. Aplikace se opět ozvala a tentokrát mi to už nedalo, podíval jsem se, kdo po mě tak strašně touží (haha).

Na profilovce foto v trenkách, evidentně dost obdařený chlapík. O pár řádků níže vidím vzdálenost mezi námi a byl jsem v šoku, když to číslo nebylo ani dvouciferné. Zvedl jsem oči a s ďábelským úsměvem se na mě opět díval pan Méďa.

Přepnul jsem aplikaci do zpráv a prvních pár zpráv byly pozdravy a trochu popichování, proč nekoukám na tel. Když viděl, že jsem na telefonu, okamžitě začal psát, tak jsem chvíli vyčkal, začal jsem být zvědavý, a ještě o to víc, když jsem věděl, co by z toho mohlo být.

Přišla zpráva „Přijď na chvíli na bar.“, s výmluvou pro přátele, že si jdu pro drink jsem se dostal na bar a přisedl si nenápadně k němu. Nekoukali jsme se na sebe, pozdravili se a chvíli bylo ticho, ale netrvalo dlouho a rozpovídal se. Zeptal se mě, jestli bych měl zájem. Zdvořile jsem odmítl s tím, že dnes večer mám „volno“ a rád bych se věnoval přátelům.

„A kamarádí ví, že jsi poslušná děvka pro chlapy?“, zeptal se drze a dost přísně. Pomalu jsem začínal tušit, kam tohle asi povede. „Ne, to neví…“, zakoktal jsem. „A chceš, aby to tak i zůstalo?“, ptá se mě dál. Přikývl jsem, tuhle mou stránku si nechávám jen pro sebe a pár vyvolených osob. „Tak tím pádem dnes určitě nemáš volno.“, řekl opět přísným hlasem a viděl jsem, že se mu začínají pomalu napínat kalhoty. Bylo to trochu nepříjemné, ale extrémně vzrušující, vědět, že mě má v hrsti…ještě na mě nesáhl a už jsem byl jeho. „Odnes si drink a přijď na toaletu, trochu si tě vyzkouším.“, zašeptal mi do ucha.
V tu chvíli jsem cítil, jak se kalhoty naplňují mě. Oba jsem se zvedli, on odešel na WC, já si odnesl drink a pospíchal za ním. Otevřel jsem dveře a nikde nikdo. Najednou mě strhl k sobě do kabinky a dostal mě na kolena. Vytáhl svůj úd a začal mi ho otírat o obličej a rty. „Ty budeš poslušná děvka a já si tvoje tajemství nechám pro sebe, co ty na to?“, zeptal se mě. Byl jsem v šoku a zvládl jsem jen přikývnout. Neměl ho ještě úplně tvrdého, popadl mě za vlasy, strčil mi ho až po kořen do krku a držel až do doby, než jsem musel lapat po dechu. „Šikovná děvka, prošel jsi testem, tak si chvíli hraj. Za chvíli už půjdu domů a chci tě s sebou.“, užíval jsem si každou chvilku. Už jsem cítil, že se každou chvíli udělá, vyndal mi ho z pusy a oblékl se s tím, že pokračování později.

On šel zpět na bar a já ke stolu, vzrušením jsem se úplně chvěl. Nemohl jsem se dočkat toho pokračování. Původní plán o zábavě byl naprosto v tahu, nemyslel jsem na nic jiného. Po hodině, která se zdála jako věčnost vidím, jak mi od baru naznačuje, že odchází. Okamžitě jsem si sbalil věci a šel poslušně za ním.

Když jsme dorazili k němu, řekl ať se svléknu a posadím se v ložnici na postel, ruce na kolenou a ani se nehnu. On šel do koupelny. Poslechl jsem ho. Čekal jsem poslušně v ložnici a zase se to zdálo jako věčnost, i když reálně to trvalo asi 5 minut. Přišel do ložnice jen ve spodním prádle, neztopořený.
„Pomalu je sundej a pusť se do práce čubko“, nezaváhal jsem. Začal jsem mu něžně masírovat varlata a olizoval špičku jeho žaludu. Už mu pěkně tvrdnul a nabýval na objemu. Byl jsem z toho strašně vzrušený. „Zvládneš deepthroat? Nebo si tě mám radši spoutat…“, chvíli jsem na něj koukal a nezvládl se vyslovit, „Takže já si tě radši spoutám.“, došel k nočnímu stolku, vytáhl pouta a spoutal mi ruce za zády, abych se mu nemohl případně bránit (ne že bych to měl v plánu).

Chytil mě jednou rukou za hlavou a druhou pod krkem, našteloval si mě tak, jak potřeboval a pomalu mi ho kousek po kousku začal strkat hluboko do krku, když se zasekl, kousek se vrátil, nechal mě nadechnout a opět pokračoval. Za chvíli ve mně byl úplně celý a jí mu jazykem olizoval varlata. Takhle to zopakoval asi 5*, už to šlo dobře, nemusel se vracet a krk jsem měl povolený.
„Teď pochopíš, proč máš ty pouta čubko!“, zakřičel a prudce mi přirazil do krku, chtěl jsem se vzepřít, ale nešlo to. Pomalu ho vytáhl a znovu přirazil, já mu zase začal olizovat varlata, z pusy mi kapaly sliny blahem. Podržel mi ho tam, než jsem s sebou začal cukat. „Teď budeš opakovat po mě: Prosím vymrdej mi hubu, chci být tvoje děvka, chci spolykat co mi dáš.“. Vytáhl mi ho z pusy, já popadl dech a poslechl jsem. Do posledního slova jsem to zopakoval a vděčně jsem se na něj koukal, zatímco mi jeho údem jezdil po obličeji a rtech.

„Tak jo čubku, když to tolik chceš!“, a začal přirážet. Rychle, tvrdě. Po chvíli jsem tam byl už jen jako bezvládné tělo bez duše, byl jsem jeho hračka, hlavou mi šla pouze jedno slovo „Saj!“. Tvrdě přirážel, cítil jsem, že se chystá se udělat. Povytáhl ho na kraj mé pusy a naplnil mi pusu, chtěl, abych si vychutnal každou kapku. Vše jsem spolykal a poslušně mu ještě očistil pusou úd.

Sundal mi pouta a jen prohlásil „Dnes máš hotovo čubku, až tě budu zase potřebovat, ozvu se…a hlídej si líp telefon. Teď vypadni!“. Oblékl jsem se a už za sebou slyšel jen prásknutí dveří. Totálně mě zneužil a já to zbožňoval.

Od té doby jsem o něm neslyšel.
Doufám, že tě tato historka zaujala, pokud budou pozitivní ohlasy, pokusím se o nějaké další dílo.
Všem případným čtenářům děkuji za pozornost.


Nickname
Region
Remdesivir Remdesivir
Czech Republic
lonelyy lonelyy
Czech Republic Ústecký kraj
WickyCabadaj WickyCabadaj
Czech Republic Ústecký kraj
MladikvSilonu MladikvSilonu
Czech Republic Plzeňský kraj
Friendneed Friendneed
Slovakia
Scott_90 Scott_90
Czech Republic
Montechristo12 Montechristo12
Czech Republic Liberecký kraj
Jaspis9 Jaspis9
Czech Republic Hlavní město Praha
Mrdka_do_pusy Mrdka_do_pusy
Czech Republic Moravskoslezský kraj
DarkChorus DarkChorus
Czech Republic Jihomoravský kraj