Maturantka

Jul 30, 2022 · 1,987 views LFGirl

Zdravím všechny čtenáře,

Povídka je založena na skutečných událostech, nicméně změním jméno hlavní protagonistky pro zachování diskrétnosti.

Pár let zpět jsem byl na maturitním plese jednoho z mých kamarádů. Já v té době 23letý floutek, celý svět na háku, jediný cíl večera: Dobře se pobavit a užít si maturák jednoho z mých nejlepších přátel. Celá akce se vyvíjela velice slibně. Vodka tekla proudem, tančilo se, zpívalo se. Maturák jak má být.

Povšiml jsem si, že jedna ze spolužaček mého kamaráda mi věnuje více pozornosti, než na kolik jsem zvyklý. Nicméně v té době já ještě „tupý“, jsem tomu nevěnoval pozornost nebo jsem možná ani nevěděl co se děje. V průběhu večera za mnou přišel můj kamarád a povídá „Ty vole, Verča je z tebe úplně hotová a ty nic??“. Nechápavě jsem na něj koukal a jen odsekl mu, „Dneska to přece není o nějaký couře, dneska je to Tvůj večer!“. A pokračovalo se v zábavě až do noci.

Krátký popis zmíněné Veroniky: 19leté děvče, 180 cm, cca 60 kg, bruneta a jelikož hrála aktivně volejbal, tak její tělo bylo vskutku špičkové.

Kolem 2 hodiny ranní už na mě začala padat únava, pozvolna jsem se rozloučil a zamířil směrem k nádraží. Neměl jsem přehled o čase, takže když jsem přišel na nádraží a zjistil, že další spoj mě čeká za 3 hodiny, tak mě doopravdy přešel humor. Zmoženě jsem si sedl vedle nějaké holky, povzdechl si a zvažoval návrat na afterparty. V tom mě osoba vedle mě potichu pozdravila. Nevěděl jsem, o koho jde Otočil jsem se a zjistil, že je to Veronika z maturitního plesu.

Dali jsme se do řeči, oba lehce omámeni alkoholem, opravdu milá holka. I přes její nízký věk dost vyspělá (a teď konkrétně tím nemyslím její dámské přednosti). Začala mi připadat velice zajímavá a přitažlivá, věděl jsem ale, že to nesmím dát tolik najevo. Bavili jsme se asi 20 minut, celou dobu na mě mohla oči nechat. Jen jsem vůbec nevěděl, jak to navléct.

Zaznělo hlášení, ona vstala a oznamovala mi, že jede vlak. Sarkasticky jsem jí pogratuloval s tím, že já si tam ještě nějakou dobu pobudu a ukázal na tabuli. „Ježíš ještě dvě a půl hodiny?! To tu přeci nemůžeš čekat v téhle zimě!“ řekla až skoro ustaraně. Zeptal jsem se jí, co bych měl dělat jiného, neumím vyčarovat vlak a nejsem ani strojvedoucí, hlasitě a od srdce se tomu zasmála.

„A nechceš přespat u mě?“, zakoktala velice nervózně. To bylo moje znamení. Moje „zelená“. Přikývl jsem a začal se zvedat, aby nám neujel ještě její vlak. Na očích jí bylo vidět její nadšení. Ve vlaku mi řekla název stanice, na které máme vystoupit, a že je hrozně unavená. Za chvíli se o mě lehce opřela a usnula. Po 30 minutách cesty jsem ji opatrně probudil s tím, že jsme dorazili. Bydlela asi 5 minut od vlakové stanice, což v té zimě a kolem 3 ráno bylo opravdu příjemné.

Vlezli jsme do malého bytu, ale hezky zařízeného. Řekla mi, ať si udělám pohodlí, že si dá sprchu a můžu ji pak vystřídat. Dveře zamkla, takže rozhodně nestála o žádnou návštěvu. Každopádně se vrátila jen s dlouhým tričkem na spaní a já viděl ty úžasně dlouhé a úplně hladké nohy. Měl jsem co dělat, abych neslintal. Také jsem tedy prošel sprchou a do bytu se vrátil jen ve spodní části obleku.

Nechtěl jsem na ni tlačit, tak jsem se zeptal, jak to tedy bude. Byla malinko v šoku, ale v očích ji přeskočila malinká jiskra. „Kde tedy mám spát? Předpokládám, že můžu mít gauč, ty máš ložnici?“. Hrál jsem malinko blbého, neviňátko. „Jojo, jasně, spaní, jasně.“, zakoktala a kroutila hlavou.

Šli jsme si tedy ustlat a asi po 30 minutách se z ložnice ozvalo, „Michale? Spíš?“. Odpověděl jsem, že ne. „Můžeš sem přijít prosím?“, řekla nervózně. Zvedl jsem se, přišel do ložnice a viděl ji zachumlanou až po uši v dece, zpod které se jen ozvalo „Nechtěl bys spát tady? Mě není nějak dobře.“, řekla opět nervózně. No, co bych to byl za gentlemana, abych odmítl dámu v nesnázích, že? (haha). Přilehl jsem si, k Veronice zády, a šli jsme tedy spát. Po pár minutách jsem cítil, jak mi rukou přejíždí po ramenou, zádech a bocích, „Co to děláš?“, zeptal jsem se jí. Škubla s sebou a až skoro vyděšeně povídá „Já myslela, že spíš!“, „No vidíš, tak to ses malinko spletla a na něco jsem se tě ptal“, jí říkám já, zatímco jsem svoji ruku přesunul za sebe na její bok, při čemž jsem zjistil, že její tričko je pryč.

To mi už nedalo, otočil jsem se čelem k ní a políbil ji. Polibek mi začala v podstatě okamžitě vracet. Vášnivě jsme se líbali, třeli se o sebe a hladili se úplně všude. Cítil jsem, jak se mi snaží sundat spodní prádlo, tak jsem jí malinko pomohl, přiznávám, že jsem byl opravdu nedočkavý. Když jsme byli oba nazí, lehl jsem si na záda, odhrnul si deku a hlavou jí naznačil směr, jakým by měla směřovat. Pochopila velice rychle, co po ní vlastně chci.

Začala mi velice něžně přejíždět rukou po varlatech a jazykem mi olizovala úd od kořenu až po špičku. Po chvíli si ho vzala do úst a začala mi ho pomalu kouřit. Byla na všech čtyřech a zadečkem ke mně, takže jsem měl dobrý přístup k její mušličce. Pomalu jsem ji po ní začal hladit a cítil, že je úplně mokrá a při každém dotyku zasténala. Užíval jsem si každé její zasténání a každý pohyb jejich úst a jazyka.

Po chvíli jsem ji jemně poplácal po zadečku, zvedla hlavu a něžným hlasem jí říkám, „Pojď nahoru Verčo.“, rukou na jejím stehně jsem ji naznačil, že se mi jednalo o pozici 69. Vylezla si nahoru a nepustil jsem ji zpět k mému údu, chtěl jsem ji slyšet sténat blahem. Jazykem jsem ji začal pomalu a jemně dráždit mušličku a hladil ji po celém těle. Byla strašně vzrušená, na každý dotek reagovala zasténáním a mě to neskutečně vzrušovalo. Užívala si každou chvilku, na moment si mi na obličej sedla, já využil příležitosti a začal si hrát i s jejími pevnými ňadry.

V tu chvíli naše milá Verča dosáhla první orgasmu, doslova se třásla blahem a vzrušením. Já však nepřestával s pohyby jazyku a její třes nepřestával. Pomalu jsem ji sobecky začal tlačit na ramena, aby pochopila, že v téhle pozici má také své „povinnosti“. Ochotně se pustila do jejich plnění. Vysvobodila mě ze sevření svých stehen a začala mi oplácet moji ústní „laskavost“.

Po nějaké chvíli se zvedla a roztřeseným hlasem řekla, „Já tě chci.“, otočila se, chytila mě za můj úd a pomalu si na něj nasedla. Byla úžasně úzká, ale tak mokrá, že tam krásně zajel. Začala pomalu pohybovat boky, já ji při tom dráždil bradavky, netrvalo dlouho a dosáhla dalšího orgasmu. Usmála se na mě, já si užíval každou kontrakci její mušličky na mám údu, byl to až orgasmický okamžik, ale naštěstí ještě ne. Přitulila se ke mně a dál pohupovala boky, ani jeden z nás nechtěl, aby to jen tak skončilo, ale já cítil, že tohle nemůžu už dlouho vydržet. Popadl jsem ji za boky, abych ji zastavil a chvíli jsme se jen líbali.

Pomalu ze mě slezla, šla na všechny 4. poslušně mi nastavila a já vůbec na nic nečekal, přesunul jsem se k ní zezadu a téměř okamžitě do ní vnikl. Zkoušel jsem se držet chvíli zpátky, ale být v ní byl úžasný pocit a já už si chtěl taky konečně ulevit. Po chvíli jsem ji už pevně držel za boky a tvrdě do ní přirážel, oba jsme sténali blahem. Verča měla další orgasmus a jak se jí sevřela mušlička, tak chvíli po ní i já.

Po tomto večeru jsme spolu s Verčou zůstali nějakou dobu přátelé s výhodami, do doby, než jsme si oba našli plnohodnotný vztah.

Doufám, že tě tato historka zaujala, pokud budou pozitivní ohlasy, pokusím se o nějaké další dílo.
Všem případným čtenářům děkuji za pozornost.