Stretnutie s HW c.1 - Plaz, vlny a Babs

Sep 19, 2022 · 1,380 views noprostefesi


/Tento příbeh je pravda, a sním svúj klobouk, jestli jsem Vám lhal... a.k.a skutočný príbeh s čo najväčšiou mierou presnosti/

Odkedy sa zaviedlo viac home officov, veľmi som si obľúbil cestovanie formou roadofficu - po Slovensku, Cesku ale aj v zahraničí.
Čarovné je si potom na nejakom nádhernom a náhodnom mieste zobrať deň - dva dovolenky a spraviť si predľžený weekend v prírode.
Rovnako to bolo aj teraz, mal som nejaké povinnosti v Rakúsku a po ich skončení som sa rozhodol vycestovať k moru do Chorvátska - na Istriu.
Weekend som strávil v národnom parku, v lesoch, na úpätí hôr (alebo skor polohôr) a na Pondelok som sa už presunul do kempu nech mám 100% signál a môžem pohodlne
pracovať, kedže som mal do Utorka večera nejaké tie slovenské "smrteľné/šibeničné termíny"... Štvrtok bol štátny sviatok a tak som sa chcel odmeniť dovolenkou na Stredu a Piatok.
Odmena to bola potrebná kedže v Utorok som ešte o 8ej večer pracoval. Potreboval som odpočinok, potreboval som uvoľnenie, potreboval som takpovediac únik od reality.

Rozhodol som sa teda v Stredu navštíviť neďalekú nuda pláž. Človek dá dole šaty, lahne si na pláž, zapáli si cigaretu a úplne zabudne na to že ešte včera do večera pracoval.
A tak to aj bolo. Vychytal som výbornú kombináciu počasia - mierne zamračené no zároveň svietilo slnko a fúkal vietor z ďalekej búrky na mori.
Vlny sa dvíhali a boli na Chorvátsko veľmi dobré, až na toľko že som si to zamieril do vody. Plávam vždy naproti šíremu moru a ponáram hlavu do vody, nevnímajúc okolitý svet.
Keď prestanem vládať, zastavím, upokojím sa a porozhliadam. Prvé čo mi padlo do oka že v susednej sekcii pláže na ktorej som si to tam jeden párik naplno užíva, mierne pri sebe chlapík
tam mrdá svoju nežnejšiu polovičku celkom tvrdo a odzadu. Bol to šok, na takéto nudapláže som zvyknutý teda nebol. Bolo to v prvý moment vyrušujúce (klávesnicu mám nastavenú správne), prekvapujúce, ale na druhú stranu prečo vlastne nie... Plával som si ďalej po svojom a postupne išiel do plytšiej vody kde sa vlny viac lámu a dajú sa lepšie užiť. Evidentne som nebol sám fascinovaný veľkými vlnami, bolo nás tam v našej sekcii pláže aspoň 15, väčšina párov. Po chvíľke "vlnenia" (alebo vlnovania? :D) som sa náhodne dostal bližšie k asi 40 ročnej žene ktorú som predtým postrehol vo vlnách aj s manželom.
Mala čierne vlasy, plnoštíhlu postavu ktorá nepopierala zákony fyziky, no bola nádherná, akurátna s veľmi resp s dosť veľkými prsiami a s nádhernými bradavkami. Vo vlnách mala na tvári úsmev teenagerky a v očiach "dobrotivú zlobu".
Stál som čelom k brehu a k nej, pozerali sme na seba, usmievali sa až kým ma trochu nezrazila nasledujúca vlna, na čom sme sa situačne výborne zasmiali a jej pritom oči zablikali ešte viac.
Približovali sme sa, nedbalo ale isto s úsmevami na tvári a zoznámili sa. Prvé slová si nepamätám, no rozhodne medzi nimi bolo vyhlásenie že nehovorím po nemecky a že tie vlny sú super. Predstavila sa ako "Babs".
Boli sme nebezpečne blízko, rozprávali sa a zároveň bojovali s vlnami čo neustále viedlo k (ne)chceným dotykom.
Porozprával som jej čo som videl na druhej časti pláže, na čom sa len zasmiala že som tu evidentne prvý krát.
Spýtal som sa s kým tu je. S manželom. "He doesnt mind?" . Babs pokrútila hlavou, pootočila sa tak že mi jej veľkým prsníkom hladila spodok hrude a s šibalským úsmevom zakývala na breh odkiaľ sa na ňu usmial jej manžel a vrátil sa späť ku konverzácii s nejakým známym . Napriek tomu že som muž, zvládol som robiť dve veci naraz - vzájomne sme sa pod vodou hladkali a rozprávali sme sa zároveň. O pláži, o nich, o mne, o nás. Babs bola štastne vydatá 20 rokov a svojho muža milovala. Milovala však aj pozornosť iných mužov a nebol pre nich dôvod si odopierať potešenia v živote kvôli zbytočnej žiarlivosti. Ten koncept znel famózne a už som o tom niečo vedel. Chcel som sa bozkávať, chcela aj ona. To som videl veľmi zreteľne z asi 5cm vzdialenosti. Ale povedala že s týmto zatiaľ pomaly a dala mi len pusu. Spytal som sa ci jej to manzel nedovoli no nam som zoširoka pousmiala a povedala "he cant stop me ,😜".
Pokračovali sme vo vzájomnom túlení, hladkaní a obchytávaní čo na mne zanechalo jasne hmatateľné následky. Babs to cítila, raz letmo na stehnách, potom aj na podbrušku. Ja som sa o ňu obtieral svojím postaveným vtákom, ona o mna tvrdými bradavkami. Bolo to dokonalé. Sem tam nás zmietla vlna, sem tam nás zhodila do pololežmej polohy no my sme so smiechom pokračovali ďalej. V dotykoch, v hladkaní, v chytaní sa zadky atď. Chceli sme sa. Chceli sme sa obaja vzájomne rovnako veľa, no krátkosť nášho zoznámenia (10-15min), obrovské vlny a plná pláž ľudí hrali proti nám. Obaja sme mali v očiach 100% túžbu po tele toho druhého, no vedeli sme že nemôžme ísť ďalej. Všetko vyžaduje čas a bezpečnosť. Dotýkali sme sa telami, hlavy sme mali opreté o seba a počuli sme vzájomne naše dýchanie. Pobozkali sme sa v silnom zovretí našich tiel. Vlny sa stupňovali, ochladilo sa a vietor zosilnel. Babs mi povedala že vo vedľajšom plážovom bare bude zajtra večerná rozlúčka s letom, že tam bude aj s manželom a že mám určite prísť. Rozprávali sme sa ešte o ich skúsenostiach s wifesharingom, porozpraval som jej o mojich skúsenostiach z albumov a dohodli sme sa že sa uvidíme znova na pláži alebo na zajtrajšej párty.
Z vody sme vychádzali ako poslední, ja s úplne drkotajúcimi zubami a snáď aj s miernym podchladením a aj z vtáka už bol medzičasom len vrabec...posledných 5-10minút už bolo extrémne studených...no ale čo človek nevydrží pre nádhernú ženu? ,:⁠-⁠)
Pri vychádzaní na breh sme si s úsmevom hladili ruky, dali si pusu a išli každý svojím smerom.

Bolo to čarovné. A bol to výborný nápad dať si v tú Stredu dovolenku. Zajtra je sviatok, prídem sem opäť, snáď sa s Babs lepšie zoznámim, a snáď sa aj spoznám a porozprávam s Babsinym manželom.
Chorvátsko je super.
Life is good.