Lesbička se zlatou hvězdou

Jan 6, 2023 · 1,029 views Seeger

Byl jsem na začátku vysoké, když jsem potkal Kristýnu. O prázdninách jsem měl práci v obchodu s vínem. Po prvních pár děsivých dnech si mě všimla a byla víceméně jediná, kdo mi pomohl, když jsem potřeboval pomoc. Zkamarádili jsme se a ona mě seznámila s dalšími lidmi z obchodu, jmenovitě se svou přítelkyní Gábi a jejich další kamarádkou Ájou. Přestože jsem byl nadržený dvacetiletý chlap, tak když jsem zjistil, že K je lesba, úplně mi to v hlavě zablokovalo možnost pokusit se s ní spát. Nikdy jsem navíc do té nepotkal žádnou gay holku. Vytvořili jsme si prostě milou malou skupinu přátel.

Většinu dní jsem trávil prodáváním drobností a předraženého vína hospodyňkám, kterým lichotilo, když jsem je musel žádat u kasy o občanku. V té době jsem byl hubený kluk s delšími vlasy a spoustou průpovídek a lichotek. Jednou za čas ty lichotka vedly k koketnímu „jsi milý“ od těchhle kamarádek, po kterém následoval dotek na paži, který možná trval o sekundu déle, než by pravděpodobně měl. Kdybych byl méně stydlivý, téměř jistě bych se to pokusil přetavit v něco víc. Místo toho jsem se jen vyhříval v jejich pozornosti, což mi Kristýna, Gáby a Ája rády připomínaly, když jsme spolu trávili čas po práci. Všechny byly o pár let starší než já, a prostě zkušenější. Obvykle jsme všichni skončili v bytě Kristýny a Gáby, kouřili jointa (nebo víc jointů), na něco se dívali nebo hráli hry. Gáby a Ája obvykle odpadly brzy, takže Kristýna a já jsme zůstali, jako noční sovy. Často se noci uzavíraly tím, že jsme si Kristýna a já, sami na jejím gauči, předávali jointa, dokud jsme buď nešli spát, nebo jsem neodjel domů.

Postupem času se to přetavilo v mazlení a sledování filmu, dokud jsme oba neusnuli. Vzhledem k její sexualitě a tomu že byla vztahu jsem si na nic nemyslel, ani když mi položila hlavu na rameno nebo požádala, aby se přitulila na mou hruď. Někdy jsem se na ni podíval – její obličej s ďolíčky rámovaly oranžově obarvené vlasy v délce po ramena, plné růžové rty, piercing uprostřed nosu a světle modré oči – a přemýšlel jsem o tom, že bych mohl udělat víc. Udělal jsem, co bylo v mých silách, abych ji příliš neokukoval, ale holt jsem byl stále nadržený 20letý muž. Sledování její mrštné postavy, jak se pohybuje bytem mi dokázalo zamotat hlavu. Často nosila tílka s tenkými „špagetovými“ ramínky – obvykle zelená, někdy růžová –, pod kterými doma nenosila podprsenku. Příliš velké tepláky se jí shrnovaly až k bokům. Na docela drobnou ženu byly křivky jejího zadku neskutečně výrazné.

Ale i přes to jsem také nechtěl být tím divným chlapem, který to zkouší na lesbickou kamarádku. Líbila se mi tahle skupinka přátel, kterou jsme byli.

Jak čas ubíhal a naše dýchánky pokračovaly, obeznámil jsem se s některými lesbickými znalostmi a kategoriemi, jmenovitě o Lesbičce se zlatou hvězdou, neboli lesbičkou, co nikdy nebyla s chlapem. Přednosti zlaté hvězdy byly předmětem „debat“ (spíš vtipných narážek) mezi Kristýnou a Gáby. Kristýna zlatou hvězdu měla, zatímco Gáby označovala své zkušenosti s muži jako pletichy. Kristýna mi v noci, sami na gauči, řekla své vysvětlení: vždy ji přitahovaly ženy, nikdy necítila touhu ani zvědavost po randění nebo spaní s muži. Nezpochybňoval jsem to. Vrátili jsme se k mazlení a nakonec ke spánku.

Probudil jsem se kolem 3 nebo 4 ráno, stále zkouřený a trochu dezorientovaný. Kristýna a já jsme usnuli v objetí, a když jsem se pokusil posadit, zeptala se mě, co se děje. Zabručel jsem nějakou odpověď v polospánku co se setkala s jejím smíchem. Podíval jsem se na ni: "Co se děje?" Znovu se zasmála. "Ty jsi…." Odmlčela se. Při pohledu dolů jsem si uvědomil, že jsem tvrdý jako kámen, můj penis přitisknutý přímo na její zadek. "Ach bože - je mi to blbý," vyhrkl jsem a zběsile jsem se snažil změnit polohu těla. Zastavila mě. "Je to v pořádku. nemusíš se hýbat. Je to hezký pocit." "Jsi si jistá?" zeptal jsem se, nervy mi běžely. "Ano."

Poplácala mě po rameni, jako by se mě snažila vrátit zpět do naší předchozí spící polohy. Můj penis proti ní pulzoval. Když jsem se snažil posunout tělo zpět do naší předchozí spánkové polohy, moje boky se třely o její. Zdálo se, že každý menší pohyb mi vyzařoval vlnky rozkoše v pase a po páteři. Špička mého penisu byla každou vteřinou citlivější. Zdálo se mi to jako hodiny, kousal jsem se do rtu a snažil se myslet na cokoli jiného, abych se dostal pryč. Najednou se posunula – už zase spala. Ještě víc do mě strčila zadkem a přitulila se ještě těsněji.

Zdálo se, že „debaty“ o tom, co je lesbička se zlatou hvězdou, se potom odehrávaly častěji. Neměl jsem moc co říct, dokud se na mě neobrátili k rozdílům mezi prožívání sexu s muži a sexu se ženami. Ptaly se k sexu o všem. Jaké to je, cítit a prožívat sex pro muže. Jak ženy reagovaly na to, když jsem s nimi. Poslední bod byl pro Kristýnu často odrazovým můstkem, aby začala hovořit o své schopnosti udělat holku, protože ona je lepší než kterýkoli muž. Nebyl jsem v pozici, kdy bych se mohl hádat, zvláště vzhledem k tomu, že ona mě téměř udělala taky, aniž by se o to snažila. Nikdy jsem o sexu nemluvil s nikým, takže tyhle diskuse byly jakýsi rychlokurz toho, jak vlastně potěšit ženu.

Tyto rozhovory pokračovaly mezi Kristýnou a mnou, kde jsme mluvili o lidech, se kterými jsme spali, o nejlepších zážitcích a našich sexuálních preferencích. Když Gábi šla spát, znamenalo to obvykle, že se mnou Kristýna bude bezostyšně flirtovat. Zpočátku jsem se to snažil zastavit - věděl jsem, že to, co se děje, by pro její vztah nevedlo k ničemu dobrému. Ale také jsem věděl, že jsou skoro Vánoce a neměl jsem v úmyslu v této práci zůstat. Celou sezónu jsem šetřil a doufal, že až budu pryč, začnu sám někde jinde. Ať už její flirtování znamenalo cokoli, rozhodl jsem se, že to musím zjistit. Představa, že bych mohl být prvním mužem, se kterým měla Kristýna sex, se stala úplně opojnou. Pomohlo, že její noční škádlení o hospodyňkách začalo nabírat jiný tón. Nebylo to jen pošklebování, že mám rád pozornost. Teď se mě zeptala, které jsou podle mě sexy, co jsem si myslel, že je na nich sexy. A co jsem si představoval, že s nimi udělám. Řekla mi, že podle toho, které jak moc se mnou flirtovaly u pokladny, poznává ty které si už dlouho nezašukaly.

Občas jí jeden z jejích „špagetových“ popruhů sklouzl přes rameno a ona ho tam nechala. Viděl jsem její propíchnuté bradavky, které se tyčily pod látkou jejího topu a já začal na ni myslet nahou. Uprostřed rozhovoru se má mysl zatoulala do dob, kdy jsem při myšlence na ni masturboval. Představil jsem si ji, jak se opírá o zeď, její kundička otevřená a a objevuje se vlhkost, kterou bych mohl ochutnat jazykem. Viděl jsem se, jak zanořuji jazyk hluboko do její dírky a poslouchám její sténání mého jména. Kroužil bych jazykem mezi jejími závojíčky a jejím tepajícím klitorisem prosícím o mou pozornost. Chtěl jsem do ní zatlačit svůj penis tak hluboko, jak jen to šlo. Chtěl jsem být ten, se kterým Kristýna poprvé pocítí, jak nádherný může být pro ženu mužský pták.

Prázdniny se blížily a já podal výpověď. Všechny tři byly smutné, ale popřály mi štěstí. Dohodli jsme se, že si uděláme poslední setkání, než se přesunu dál – velká party na oslavu našeho společného času. Pili jsme, kouřili jsme, smáli jsme se. Byla to dobrá noc. Když G & A odpadly, Kristýna a já jsme se vrátili k rutině. V tomto okamžiku to byla prostě nevyřčená skutečnost, že během našeho mazlení budu v různé době tvrdý. Ona pak někdy lehce tlačila svůj zadek proti mému penisu a jemně, opatrně se vlnila proti mně. Když můj dech prozradil, že jsem blízko, zastavila se, nebo jsem se omluvil, abych vstal. Zdálo se, že dohoda byla taková, že dokud mě ve skutečnosti nepřiměla k explozi, stále se může nazývat lesbičkou se zlatou hvězdou. Předpokládám, že její logika platila. Ale vzhledem k tomu, že to byla moje poslední noc ve městě, chtěl jsem vědět, jestli to tak zůstane. A čert vem nějaké zlaté hvězdy.

Byl jsem tvrdý ve chvíli, kdy jsme se přitulili a zcela dle předpokladů, ona začala pohybovat zadkem proti mé bouli. Byla vidět její obvyklá jemnost a péče, ale jak jsem se přibližoval blíž a blíž, naklonil jsem se se k ní. Moje ruka kolem jejího krku a moje rty u jejího ucha. Chtěl jsem, aby slyšela, jak moc mě vzrušuje. Hlazení nabývalo na intenzitě. Její ruka vyjela směrem k zadní části mé hlavy a přitáhla si mě k sobě. Ze rtů se jí vydral sten, nemohla si pomoct. "Zlatá hvězda?" "Drž hubu," ušklíbla se, "škádlil jsi mě měsíce." "Já škádlil tebe??" Umlčela mě, s vážným tónem.

"Pokud to uděláme, musíme být zticha.". " Uděláme co?" zeptal jsem se, neschopen skrýt své rostoucí nadšení. "Nebuď debil."

Omluvil jsem se. Vstala a rozhlédla se. V bytě bylo ticho. Jediným světlem byl dokument v televizi. Otočila se ke mně. "Sundej si kalhoty," zašeptala. Udělal jsem, jak řekla. Ukázal jsem směrem ke košili. "Nech to být. Kdyby nás chytili." Přikývl jsem. Můj penis se lehce vyhoupl z boxerek. Fascinovaně to sledovala, a svlékla si top a tepláky. Byla nádhernější než jsem si představoval, s tetováním které zdobilo její levé stehno. Vyšplhala se na mě a jemně sevřela moje péro v dlani. "Je to mnohem jiné, než jsem čekala," řekla. "Co jsi čekala?" "Nevím. Prostě jiné." „Máš nějaké… víš…?“ zeptal jsem se. "Beru antikoncepci.“ Přikývl jsem. Podíval jsem se jí do očí.

"Řekni mi, že tohle chceš." "Moc to chci."

Naklonila se blíž a políbila mě. Cítil jsem, jak se všechna moje plachost rozplynula, když vedla špičku mého penisu směrem ke kundičce. "Ach bože.", vzdechla. Cítil jsem, jak se celé její tělo chvěje, když do ní můj penis vklouzl, s nebeskou lehkostí. Byla úplně promočená. Přenesla svou váhu, objala mě kolem krku a přitáhla se ke mně. Podíval jsem se dolů na naše spojení, jak začala dělat drobné pohyby tam a zpět svými boky. Položil jsem ji na ruku kolem pasu a vedl ji, zatímco druhá ruka pevně sevřela její zadek. Přitiskl jsem se k ní tělem a moje ústa se instinktivně přesunula k jejím bradavkám. Můj jazyk laskal její piercing, a mé rty líbaly a sály. Snažil jsem se zapsat každou sekundu do paměti.

"Jsi úžasná na mým ptákovi." zašeptal jsem jí. Zvedla hlavu a podívala se na mě. Chytila se mi rukama pevně na ramenou. Její vzdechání nabývalo na intenzitě, v očích jí svítil chtíč.

"Řekni to znovu." "Jsi úžasná na mým ptákovi." Intenzita jejích pohybů se opět zvýšila. Napětí v jejím těle gradovalo. Zaklonila hlavu, ale viděl jsem, jak má otevřené oči. Pak ji sklopila, a dívala se na nás, naše spojení jak do ní vnikám. "Řekni to znovu." "Jsi úžasná na mým ptákovi."

Slyšel jsem zvuk její vlhkosti. Byl jsem si jistý, že nás chytí, že se Gábi nebo Ája probudí a budou chtít
vědět co je to za hluk. Ale byl jsem příliš za hranou. Cítil jsem, jak se můj orgasmus probouzí, jak se můj přetlak dožaduje uvolnění. Kombinace situace, jejího vzrušení, jak byla extrémně těsná... to vše mě poslalo přes okraj. "Už budu", řekl jsem a snažil se potlačit své sténání. A to ji poslalo do jiné dimenze. Začala se na mně hýbat s větší intenzitou a ještě víc se ke mě přitiskla. Zahodila jakékoli předstírání, že bude tichá nebo nenápadná. "Chci, aby ses do mě vystříkal," řekla, skoro bez dechu. "Chci, aby ses do mě vystříkal a řekl mi, jak je to úžasný."

Sotva jsem dokázal vydržet celou její tuhle větu. Zasunul jsem do ní úplně, tak hluboko, jak jsem jen mohl. A potom už jsem ji naplňoval mým semenem. Třásla se, ústa otevřená – směs šoku a naprosté slasti. Znovu jsem líbal její bradavky, cucal je a něžně kousal, ještě víc napnutý, než jsem byl předtím. Zvedla mi hlavu a políbila mě. Byl to sladký polibek, který se změnil v něco hladovějšího a potřebnějšího. Už z ní vytékalo sperma, ale můj tvrdý penis nikdy neopustil její kundičku. Pokračovala v pomalých pohybech, tentokrát doprovázené zcela ne-jemnými zvuky sténání, jak se její vlhká kundička pohybovala. Už jí byla jedno hlasitost. I kdyby nás Gáby chytila, nemyslím, že bychom zastavili.

Milovali jsme se hodiny. Měsíce stráveném škádlením a flirtováním vyvrcholily touhle nocí. Vždy se udělala ona nebo já a trochu jsme si pak oddechli než jsme si řekli, že si dáme další kolo. Lesbička se zlatou hvězdou, která toužila po mým ptákovi.

Přišlo ráno a ona mi nabídla, že mě nechá doma, než se Gábi a Ája probudí. Byl jsem vyčerpaný a její obývák jsme zanechali jako pohromu polštářů, přikrývek a mizerných pokusů skrýt tekutiny. Když mě vezla domů, vklouzl jsem jí rukou pod tepláky a jemně jsem jí šmátral po ještě mokré kundičce. Položila ruku na můj penis a přejela po něm rukou. Mohl bych ji šukat celý den. Opustila mě doma s polibkem a poděkováním.

"Dej mi vědět, jestli někdy budeš ve městě.", řekla.

Jsem teď se snoubenkou a občas zkusíme trojku, i s našimi lesbickými kamarádkami, zlatá nebo jakákoli hvězda. Na K myslím rád a často. Stále si čas od času povídáme na sociálních sítích. Jednou za čas uvidím její selfie a vzpomenu si na ty měsíce, které jsme strávili, a na ten úžasný večer.