Překvapení v Metru

Mar 25, 2023 · 1,102 views Nezha

Obyčejné pateční odpoledne
Zrovna jsem na cestě domů ze školy v přeplněném metru. Už jen dvě zastávky a budu doma, říkal jsem si v duchu v tu chvíli jsem ucítil teplný dotek na mém pozadí. Metro bylo plné lidí, tak jsem měl pocit, že se o mě někdo jen omylem otřel, ale dotyky pokračovali a byli čim dál víc agresivní. Po chvíli jsem ucitíl, jak mi cizí ruka vjíždí do kalhot a začíná se protahovat až k rozkroku. Otočil jsem se, abych se podíval, zda li se mi to nezdá mé oči, spatřily překrásnou mladou slečnu, která měla zvrácený ušklib na obličeji. Chtěl jsem jí konfrontovat a vystoupit z metra, ale držela mě tak pevně, že jsem se zbytky sil snažil neudělat v přeplněném metru. Pomalu mi to dělala rukou v tom přeplněném metru chvíli na to si jeden z pasažéru pomvšiml mého zarudlého obličeje. ´´ Pane jste v pořádku? ´´ ptal se mě, snažil jsem se něco říct, ale nevyšla ze mě ani hláska. ´´ Ale tady pánovi se udělalo špatně vystoupím společně sním na další zastávce a podíváme se na to ´´ odpověděla bezejmená cizinka a jak řekla tak udělala na další zastávce mě vytrhla ven a zatáhla do mužské WC kabinky.

´´ Co to sakra má znamenat! ´´ zakričel jsem na ní. Pousmála se poklekla, sundala kalhoty a pokračovala tam, kde skončila. Chtěl jsem jí říct, ať přestane, ale v životě jsem neměl lepší orální sex. Náramně to uměla jazykem jezdila dolu a nahoru přitom nehty dráždíla varlata - jako kdyby veděla, jak přesně jde nejlépe muž stimulovat. Už jsem byl u svého limitu, když v tom přestala a dvěmi prsty mi zajela do zadku. Během okamžiku našla prostatu a držela se jí zuby nehty, dokud jsem nezačal křičet rozkoší. V nejlepším však přestala.

Podivině jsem se na ní podíval a zpoza její sukně vytasila penis dvojnásobně mojí velikosti. ´´ No, víš nerada do toho lidi nutím, takže tady asi skončíme, pokud tedy nechceš, abych tě udělal mojí drobností stačí, když řekneš Narvi mi ho tam ´´. To nechce nikdo mít v sobě tuhle zrůdnost, ale přesto jsem měla v hlavě jedinou myšlenku. Jaké to asi je mít v sobě tolik centimetrů? ´´ Narvi mi ho tam ´´ ušklíbla se a vrazila mi tam celou svojí kládu až po kořenem jediným nabodnutím. Vyhrkl jsem bolestí a z očí se mi začeli lít slzy.

´´ Zpomal, vždyť mě roztrhneš ´´, nikdy jsem neměl v sobě něco tak velkého. Otočila mě zády k ní rukou zacpala mojí pusu a přirážela ještě tvrději. Chvíli na to se bolest změnila v euphorii a já zeď záchodu pomaloval bílou barvou spermatu. ´´ No, páni ani jsem se ho nedotkla a stříkáš jak holčička ´´. Nemohl jsem přestat stříkat, byl jsem jako fontána všechno semeno bylo zaraženo hluboko a ona mi ho druhým koncem vytlačovala ven. Chvíli na to zrychlila v tempu začala hlasitě stenát a zbytek mojí důstojnosti si vzala jejím mohutným výstříkem do mého žaludku. Svoje monstrum vyndala ven a jen jsem cítil všechno to sperma, co ze mě pomalu vytékalo. ´´ Tak zas někdy fešáku ´´ ozvalo se spolu s bouchnutím dveří.