Maser 001

Jul 7, 2016 Marvin-uk

Este je to len par dni co som uspesne ziskal masersku licenciu.
Takze teraz je nacase zacat zarabat a spatit vsetky peniaze co ma licencia stala.
Klientelu nemam, peniaze na inzeraty nemam, peniaze na masersky stol, zriadenie zivnosti a podobne veci , nemam.
Hlavne teraz potrebujem ziskat skusenosti, prax a klientelu.
Musim skusit nejako inac. Ako tak nad tym dumam, browsujem po nete a odbehnem si na moju oblubenu stranku pokec.sk
Debatujem s ludmi, utahujem si z nich , nakuknem do erotickej zoznamky , pozriem nejake profily.
Ako tak zabijam cas , napadlo mi hodit na plochu hlasku ze robim masaze. Hned sa mi ozvala par chalanov, ze ci som gay alebo BI , ze by si dali taku masaz. Podakoval som sa za zaujem ale skusal som dalej.
Zabijal cas a z casu na cas hodil na plochu, ze robim sportovo relaxacnu masaz. Muzov som ignoroval, zameral som sa na zeny. Odpovedal som vsetkym co sa ozvali. Tvaril som sa seriozne, ved ide o moj job.
Nakoniec sa mi podarilo, ziskat par mien a cisel. Kedze nemam, vlastne priestory prezentovat som ako extra sluzbu , ze pridem urobit masaz do pohodlia klientovho domova. Zabralo. Ako prva bola napevno dohodnuta Marta. Utorok rano 10:00. Mam adresu. Vsetko dohodnute.
Utorok rano vyrazam v casovom predstihu. Vsetko ide podla planu. Prichadzam na miesto vcas. Najdem blok, zazvonim pri brane, vyveziem sa na 6. poschodie. Zvonim pri dverach. Marta otvara pozyva ma dovnutra, vyzujem sa, ideme do obyvacky. Ponukne mi caj, sedime a kecame , snazim sa prejst rovno k veci, cas su peniaze. Som nervozny, Marta je uvolnena a v pohode. Prezradila, ze manzel je na sluzobke, ona je sama doma, ze ju kusok bolia krize, masaz by sa jej zisla ale nema cas a chut sa niekam hnat do mesta, preto jej moja ponuka prisla vhod.
Poradim jej, ze ak chce z tej masaze co najviac mala by ist do sprchy a dat si aspon 5 min sprchu velmi teplu a dobre si prehriat chrbat. Pocuvla ma, sla do sprchy ja som zatial pripravil z diek co mi dala improvizovane maserske lozko na podlahe. Prezliekol som sa z jeansov do starych nohavic od kimona a tricka. Marta vysla zo sprchy len v zupane, ked zbadala moje rifle na gauci asi ju pochytila panika lebo velmi nhlas sa opytala, ze kde som a ci som sa vyzliekol. Ukazal som sa jej a vysvetlil, ze nie som ziaden uchyl co jej beha po byte bez nohavic ale, ze som si l en oblieko nieco viac pohodlne lebo sa budem okolo nej hybat zatial co ona bude lezat na lozku.
Dobre sme sa zasmiali ned predstavou masera behajuceho po byte v spodkoch.
Stala tam tak trochu v rozpakoch a opytala sa, ze co a ako teraz. Povedal som jej, ze nech si lahne na zem, na lozko co som pripravil. V rozpakoch sa opytala, ze ci naha. Ups, nedomyslel, som ze co ako, tak som jej vysvetlil, ze ja pojdem na chodbu ona nech si naha lahne na brucho, zadok nech si zakryje uterakom a ked bude pripravena nech ma zavola.
Zapla nejaku relaxacnu hudbu. Ja som cakal na chodbe. Zavolala , ze je pripravena.
Lezala na bruchu, zadok zahaleny uterakom, na svoj vek nieklde okolo 30 vyzerala dobre. Domaca pani ale chodi plavat, sem tam hra tenis. Zacala som masaz chrbta, pomaly roztierajuc masaznu emulziu po chrbte. Ako sa moje ruky hybali po chrbte tak sa aj nasa konverzia zacali hybat, bavili sme sa o vsetkom a o nicom. Nasiel som jej par miest na chrbte kde bolo nieco stuhnute, opytal som sa jej ze ci tu je to nieco co ju boli. Ocenila, ze som nasiel tie miesta avenoval im extra pozornost. Povedala, ze moja priatelka musi byt stastna, ze mam take sikovne prsty. Povedal som, ze nemam priatelku, ze teraz som single. Na co ona, ze to musi byt pokusenie pre mna vidiet tolko odhalenych zien a odolavat pokuseniu. No co som jej odvetil, ze ako prisla na to , ze odolavam. Zasmiala sa a pokracovali sme dalej. Opytala sa co vsetko masirujem. A ja, ze vsetko co treba. Potom mi prislo, ze to je take dvojzmyslene tak som doplnil, ze sportovo relaxacne sa robi vacsinou chrbat a sija. Zriedkavejsie aj nohy. S Martou som sa dohodol, ze jej budem robit len chrbat. Po chvilke masirovania sa ma opytala, ze ci mam cas ostat dlhsie alebo ci mam hned dalsieho klienta. Mam volno, odvetil som. Tak potom by som si rada dala este urobit siju. Urobim ti co budes chciet, odpovedam. Uplne vsetko ? opytala. Jasne, odpovedam. Aj omietku v celom byte ? Haha ha zasmial, som, vsetko co sa sportovo relaxacnej masaze tyka. Neprehovorim, ta na nejake prekrocenie hranic ? opytala sa koketne. Zalezi akych hranic , odvetil som hrajuc jej hru.
Uvidime , povedala, zacneme teraz tou sijou. Ok ale to si musis sadnut. V poriadku povedala, necakaju na instrukcie sa posadila,drziac si uterakk okolo pasu ale hore bez. Sedela tvarou ku mne a mala krasna pevne prsia, tuhe velkost asi tak B kosiky. Ostal som kusok ohromeny.
Dakujem za skvely vyhlad, povedal som, ale sija sa masiruje zozadu.
Zozadu to mam rada, povedala.
Flirtuje so mnou, zvadza ma ? prebleslo mi hlavou.
Hral som s nou tu hru dalej.
Aj mne sa to tak paci, povedal som a zacal som jej masirovat siju.
Chvilu sme boli ticho, sustredil som sa na svoju pracu. Potom som si vsimol, ze vlastnu ju vidim hore bez stale v odraze na skle co ma v nabytku v obyvacke. Zarazil som sa, ze ako si tak v pohode sedi, prsia sa jej pekne hybu ako s nou narabam pri masazi a popod nos sa umieva. Ona si vsimla, ze az teraz som si vsimol. Dobre sa bavila nad tym ako som v rozpakoch.
Paci sa ti co vidis ? opytala sa.
Samozrejme , odpovedam. Si krasna zena.
Asi by som sa mala zahalit , povedala, vypadavas z rytmu. Zahanbil som, ze ma takto nachytala.
Uz sa mozes obliect sija je hotova.
Ak este mas cas rada by som, keby si mi este pomasiroval nohy. Stehna aj lytka.
Len zozadu alebo aj spredu , pytam sa.
Uz vies, ze to mam rada zozadu koketne odvetila.
Neboj sa priplatim si za tvoj extra cas.
Ok , moj zakaznik moj pan , odvetil som.
Mas rad taku hru ? Na dominu ? opytala sa.
Nie, nie tak som to myslel, odvetil som.
Ty si moj zakaznik a ked mas nejake zelanie pokusim sa ti ho splnit, povedal som.
Dobre vediet odvetila, budem si to pamatat.