Koncert

Oct 10, 2019 · 3,647 views marican

Všetci sa tlačili. Koncert práve začal. Evina s Dušanom boli kúsok vpredu, Libor zostal za mnou. Konečne. Prvé tóny zozknísali davy. Síce neviem tancovať, ale to mi nevadí. Skákať viem. A tiež sa oddať hudbe. Ako skladba striedala skladbu tak som sa strácala v eufórii. Sem tam sa dav zhustil, ale potom sa to znovu uvoľnilo a mohla som sa baviť. Keď začali hrať tú krásnu baladu tak som sa zasnívala. Ani som si neuvedomila, že sa Libor na mňa akosi viac pritlačil. Nebolo mi to nepríjemné. V tej atmosfére bol dotyk ľudského tela príjemný. No potom som pocítila ako mu navrel penis. Chcelo sa mi smiať. Vlastne som sa aj zasmiala. Bolo mi jedno ako to prijme. Či si bude nahovárať, že sa mu vysmievam a či to vezme inak. Zjavne mu to nevadilo. Pritlačil sa ešte viac. Zreteľne som cítila obrysy jeho mužstva. Čo s tým? Neplánovala som žiadne takého dobrodružstvo. Proste sme si len vyrazili na koncert do susednej dediny. Evina s Dušanom sa v objatí bozkávali. Konečne sa hudba zrýchlila a opäť sme sa bavili. No ten pocit ostal. Taký zvláštny. Nie, nebolo to vzrušenie. Zvedavosť? Neviem. Neriešila som to, bavila som sa.
Po koncerte som sa dala prehovoriť a šla som so zaľúbencami. Libor musel ísť domov, tak sme šli traja k Evine. Nebol to dobrý nápad. Celý čas som sa cítila ako piate kolo u voza. Oni dvaja a ja. Načo sa tam trepem? Sedela som ale v aute a štebotala s Evinou. Ako vždy sme rozoberali zábavu a rehotali sa.
U Evky sme sa usadili v obyvačke. Po chviľke konverzácie sa Dušan bez ostychu vrhol na Evku a vášnivo sa začali bozkávať. Nevedela som čo mám robiť. Tvárila som sa, že ma to nezaujíma a pozerala som po izbe, ktorú som poznala z každej strany. Potom ma ale prekvapili. Evka rozopla rázporok a vytiahla Dušanov pevný penis. Olízla ho a vzala do úsť. Pozrela na mňa. Ja som na ňu civela celá vyjavená. V očiach sa jej zaiskril úsmev. Pomaly si začala penis vsúvať do úst. Rukou sťahovala kožku až ho celý odhalila. Pekný žaluď objímala perami a cmúľala. Zrýchlila pohyby. Penis sa jej strácal v ústach a hneď objavoval v celej kráse. To som už nevydržala a automaticky mi skĺzla ruka do rozkroku. Rifle mám voľné a tak som ľahko vošla do nohavičiek. Pocítila som svoje vlhké lono. To ma ale nezaujímalo. Zaujímal ma ten hráštek nad ním. Pritlačila som prsty, žmolila ho a oddala sa pocitom. Už som nepozerala, so zatvorenými očami som sa oddala sama sebe. Bol to rýchly príval rozkoše. Celé telo mi stuhlo v kŕči, pritlačila som ešte a vybuchla som. Vzdychy zaliali celú izbu. Môj orgazmus prekvapil silou aj mňa samú. Pomaly som sa preberala. Otvorila som oči a vidím, že Evka s Dušanom civia na mňa. Evka ešte stále stískala Dušanov penis. Neveriacky na mňa pozerala. Usmiala som sa.
„Ty sa nezdáš“ šepla Evina
„Nedalo sa mi inak, musela som, prepáčte“ zahanbila som sa
„To bolo krásne, nemáš sa prečo ospravedlňovať“ a kým to hovorila, Evka sa priplichtila ku mne. Pohľadom ma viedla k Dušanovmu údu. Stále ho mal pevný. Nohavice už mal dolu. Pokrútila som záporne hlavou. Na toto som naozaj nemala chuť. Evka prevrátila očami a pritiahla si Dušana k sebe. Boli tesne pri mne. Jeho úd znovu zmizol v jej ústach. Slastne ho cmúľala, honila, mazlila. Moja ruka sa znovu dala do práce. Akoby Evka na to čakala. Začala mi rozopínať gombík. Druhou rukou som ju zastavila. Cez nohavice pritlačila na moju ruku hrajúcu sa s klitorisom. Och tá rozkoš. Bola som vzrušená, navnadená, chtivá. Evka neprestávala fajčiť Dušanov penis. Mal ho navretý, vzrušený, krásne veľký. Pustila som Evkinu ruku. Nechala som rozopnúť zips. Odhalila som svoje lono. Mohla som bez zábran masturbovať. Uvoľnila som sa, stiahla nohavice a roztiahla nohy. Bolo mi to jedno. Chcela som ďalší orgazmus. Pritláčala som klitoris, vedela som presne kde a ako, aby výbuch prišiel čím skôr. Už to bude. Ale Evka ma zastavila. Nie, chcem to.... Pozrela som jej do očí. V ruke držala penis. Moje nohy roztiahnuté, lono nastavené tak aby ma videli. Boli tak blizúčko. Evka naviedla Dušana bližšie ku mne. Neveriacky som pozerala. Nie, to nechcem. Ale ani som sa nepohla. Ako to? Ako to, že neprotestujem? Žaluď sa dotkol mojich pyskov. Striaslo ma. Penis som v sebe nemala už riadne dlho. Nechýbalo mi to. Vystačila som si. Ale to vzrušenie z dneška spravilo svoje. Neuhla som. Evka pritlačila Dušana bližšie a rukou navigovala jeho penis k mojej vagine. Špičkou žaluďa prechádzala od klitorisu až k análu. A znovu.... a znovu..... cítila som ako moja vagína vlhne. Nadvihla som nohy a rukami si roztiahla lono. To bol pokyn pre Dušana. Vošiel. Och áno. Pritlačila som sa. Jemne sa začal pohybovať. Jeho penis ma celú vyplnil. Bol obrovský. Ale pička sa pomaly prispôsobovala. Evka sa presunula ku mne. Pozrela mi do očí. Ten pohľad bol nekonečný. Neviem čo v ňom bolo. V mojom asi výčitky, chviľku, ale potom asi iba vzrušenie.
„Chceš?“ spýtala sa Evka
Prikývla som
„Povedz to“ nástojila
Znovu som prikývla
„Nie Lubinka, povedz to“ a cítila som ako zo mňa vychádza penis. Teraz nie, teraz to chcem.
„Povedz“ šepkala Evina. Potvora, prečo mi to robíš. Nikdy sme sa za túto hranicu nedostali. Boli sme skvelé kamošky ale sex, to mala každá doma. Nemiešali sme to. Až do dnešného dňa.
„Tak chceš to?“ nedala sa Evina. Vytrhla ma z mojich myšlienok. Pohla som rukou, že to rýchlo dokončím sama, ale Evina mi kľakla na ruku a nepustila. No nevadí, mám druhú. Nie, už nemám. To Dušan mi ju drží.
„Chcem to, chcem to...“ zrazu som zjojkla. Áno chcem to.
Dušan vošiel a tento raz už začal prirážať. Konečne. Evina povolila zovretie. Moje telo sa vlnilo rozkošou. Oddávala som sa Dušanovmu penisu. Ten sa krútil, vchádzal a znovu vychádzal. Miesil moju vagínu, pichal, šukal, vzdychala som.
Evina sa nadvihla a kľakla si nad moje ústa. Tak toto čo robí? Nie to je už priveľa. Ale penis si robil svoju prácu. Nenechal ma oddychovať, vzrušenie bolo príliš veľké. Evkine lono sa približovalo k mojim ústam. No toto.... pocítila som jej vlhkosť. Prstami mi začala hnieť klitoris, Dušan neprestával prirážať a ja som vnorila jazyk do Evkinej pičky. Orgazmus nedal na seba dlho čakať. Šaliem. Chcem kričať ale nemôžem, mám plné ústa. Oni neprestávajú. Chcú ma zničiť. Dostať za hranicu. Evkine prsty neúnavne treli klitoris, bozkávala mi bruško a sem tam sa nadvihla aby som sa mohla nadýchuť. Bolo to šialené. Cítila som ako Dušanov penis mocnie. Čooo? Ešte? Vedela som, že je pred vybuchnutím. Zrazu zastal. Tak on to vie ovládať, no krása. Telo sa mi triaslo. Túžba stále narastala. Chcela som ešte. Cítila som ako mi do vagíny vchádza prst, dva prsty. Asi Dušanove. Vedel kde pritlačiť. Och tá rozkoš. Prsty vo vagíne, prsty na klitorise. Och a ešte.... Pocítila som tlak na anál. Tak aj tam? Zbláznim sa. Evka vedela, že mám citlivý anál. Povedala som jej to. A aj to, že iba sama si to v ňom robím. Zatiaľ som doň nikoho nepustila. A teraz sa ani nemôžem rozhodnúť. Bože.... chcem.... dlaňami som si roztiahla zadoček. Prsty pritlačili ešte viac, až anál povolil. Cítila som ich vnútri. Vo vagíne, v anále, na klitorise. To je nenormálne. Vedeli čo robia. Moje telo sa vzopälo a vybuchlo v ďalšom orgazme. Na chvíľu prestali. Aspoň sa nadýchnuť. Počujem, že kričím. Rozkošou. Celý svet sa stratil. Nie je nič. Len ja a milióny hviezd. Lietam, skáčem z jednej na druhú. Šaliem. Prsty vo vagíne sa znovu pohli. Pritlačili a .... rozkmitali sa. Toto nie, nie, nie.... nemôžem, to nevydržím, nerobte mi to, nemôžem..... počujem výkrik. Tento raz nie môj. To Evka s Dušanom. Vystrekla som. Veľký prúd zalial Dušana. Oboch to prekvapilo. Mňa nie. Orgazmus bol dokonalý. Vypäté telo, trasúce sa nohy, vagínu otriasajú sťahy, výstreky pod kmitajúcimi Dušanovými prstami. Strácam sa. Neviem čo sa deje. Som roztrhaná...
Cestou domov sme boli ticho. Evina ma viezla svojim malým fiatom. Nechcelo sa mi hovoriť nič. Ešte som cítila dozvuky. Vo vagíne mi pulzovalo, sťahovalo, bradavky pevné, stojace. Zastali sme. Konečne. Evka vystúpila. Mne sa nechce ani vstať. Pomaly vystupujem. Podlamujú sa mi nohy. Neviem sa dočkať postele. Evka poťahuje z cigarety. Neznášam to. Príde ku mne a objíme ma.
„Bola si skvelá“ šepla mi.
„Väčšinu si nepamätám“ odpovedám odovzdane.
„Ale my áno. Také niečo sa len tak nevidí. Si úžasná.“ nedá sa odbyť. Ja už chcem domov
„Uhm“ len mumlem a snažím sa pousmiať. A potom to prišlo...
„Budeš naša kurvička“ pozriem Evke do očí, som prebratá ako po studenej sprche
„Prosím?“
Evka sa zháčila. „No ešte uvidíme.... si skvelá... pa“ a už jej nebolo. No mne tie slová ešte stále zneli v ušiach „Budeš naša kurvička“ ona sa fakt zbláznila.
Spala som zle. Divoké sny, plne orgií. Neviem odkiaľ sa to v mojej hlave vzalo. Nikdy som nič také nezažila a ani som po tom netúžila. Hmýriace sa telá, bez citu, nadržané, bažiace po ukojení a rozkoši. Ako králiky. Budila som sa každú chvíľu a sama seba presviedčala, že tadiaľto cesta nevedie. Konečne som sa zobudila. S rukou medzi nohami. Dotkla som sa klitorisu. Och. Je tam. A cíti. Všetko. Rýchlo som sa urobila.