Zpříjemnění rodinné oslavy

Oct 28, 2019 · 5,748 views molses

Nesnáším velké oslavy narozenin, ale rodina mé přítelkyně si na ně potrpí. Tohle byly šedesátiny jejího otce a tak se na ně sjelo příbuzenstvo hodně zdaleka. Je tak jasné, že to je přehlídka manželek a přítelkyň nejrůznějších bratranců a strýců v krátkých sexy šatech. Mezi nimi je ale jedna, která je zajímavější než ostatní. Hlavně pro mého ptáka. Je to relativně nová přítelkyně bratra mé přítelkyně. Viděl jsem ji teprve podruhé v životě, ale už teď vím, co bych s ní chtěl dělat. Obecně vzato Adéla není nijak zvlášť hezká brunetka s pár kily navíc, pořádným zadkem a slušnými prsy. Má ale v sobě něco, z čeho mi tvrdne péro a kdybych si mohl vybrat, tak bych jí dal bez rozmysleni přednost před mnohem atraktivnějšími holkami. Ona je prostě chodící sex. Měla na sobě volnější červené šaty a od začátku mi myšlenky neustále uletávaly k tomu, jaké by to bylo je z ní sundat, nebo jí je aspoň vyhrnout a vrazit jí ho tam.

Celý večer jsem u ní držel poblíž a věnoval asi až moc pozornosti. Bylo mi jasné, že to vůbec není dobrý nápad začít si s ní a už vůbec ne tady. To by byla naprostá hloupost. Naštěstí si toho v tom ohromném množství lidí, kdy se každý baví s každým, nikdo nevšímal. Během tancování jsem se snažil vyhnout tomu, aby se nepřitiskla na mého naběhlého ptáka, ale párkrát se to stalo a musela ho přes šaty cítit. Určitě si toho všimla, ale nic neříkala. Naštěstí jsme většinu času seděli u stolu.

Hosté mezi stoly neustále přecházeli tak dlouho, až jsme v jednu chvíli zůstali u stolu sedět sami. Najednou se ke mně naklonila, rukou mi přejela po vnitřní straně stehna a zastavila se kousek od rozkroku.
„Chceš mě šukat, co?“ vypálila najednou.
Úplně jsem nevěděl co říct.
„Netvrď mi, že ne. Bych musela být úplně blbá, abych si nevšimla, jak na mě koukáš,“ pokračovala.
„Jo, jasně, že bych chtěl. Ale vím, že to nejde…“ dostal jsem konečně ze sebe.
„Já to věděla,“ vítězně se usmála a jak se odtahovala, přejela mi rukou přes rozkrok. Ani jeden z nás nic neříkal. Ono ani nebylo moc co.

„Víš co, pojď se mnou,“ přerušila trapné ticho a zvedla se. Vyrazil jsem za ní. V tu chvíli už jsem byl tak nadržený, že bych za ní skočil i ze skály. Došli jsme k záchodům. Rychle nakoukla na dámské, ale tam někdo byl. Na pánských bylo naštěstí volno a tak jsme rychle vklouzli do kabinky. Rukou mě už regulerně chytila přes kalhoty za ptáka a moje ruce konečně pořádně sevřely její zadek.

„Aspoň tě vykouřím, ať tu nemusíš celej večer chodit nadrženej jak pes. Rozepni si to,“ zatahala mě za kalhoty a posadila se na mísu. Během chvíle jsem jsem si rozepl pásek i košili a můj pták jí trčel kousek od obličeje. Trochu se usmála, vzala ho do ruky a strčila si ho do pusy. Konečně. Nejdřív jen žalud, ale pak ho postupně brala do pusy víc a víc až ho tam v jednu chvíli měla skoro celý. Jazykem mi ho dráždila na celé délce a měl jsem co dělat, abych se neudělal už teď. Ale ještě ne. Na tohle jsem čekal až moc dlouho. Kouřila mě dál a střídala hlubší zasuny s těmi mělkčími a já myslel, že se zblázním. Takhle dobře mě už dlouho žádná nekouřila. Na chvíli přestala a podívala se na mě.
„Líbí se ti to, co?“ zeptala se.
„To víš, že jo,“ na víc jsem se nezmohl. Jednou rukou mi ho honila a druhou mi promačkávala koule. Dívala se mi při tom do obličeje a asi bylo poznat, že se mi to hodně líbí, protože se s uspokojením vrátila ke kouření.

Na záchod někdo vešel. Podle hlasu to byl její přítel a jeden z bratranců. Na chvíli jsme ztuhli, ale pak pomalu pokračovala. Její přítel stál u pisoáru, bavil se s bratrancem o blbostech a vůbec netušil, že ani ne dva metry od něj je jeho přítelkyně s pusou ucpanou mým pérem.

Jakmile odešli, výrazně zrychlila a zesílilo i sevření mých koulí. Tohle už dál protahovat nezvládnu. Celé tělo mi začalo až brnět blížícím se orgasmem. Poznala to a její pusa ani na okamžik nepolevila. V tu chvíli jsem se udělal. Neuhnula nechala si všechno vystříkat do pusy a dál dráždila extrémně citlivý žalud. Bylo to hrozně skvělé a zároveň až bolestivé. Chtěl jsem, ať to neskončí úplně stejně jako jsem chtěl uhnout, protože to nešlo vydržet. Skončila, polkla a utřela si rty. Postavila se. Pořád mě držela za ptáka, ale to už jen kvůli tomu, aby se jí neotřel o šaty. Políbila mě a já z ní cítil ještě zbytky mého spermatu.
„To aby sis to taky užil,“ zašeptala. Rychle jsem se zapnul a vyklouzli jsme ze záchodů ven zpátky k našim partnerům.