NA DNO díl druhý

Mar 1, 2020 · 4,166 views kkkastr

NA DNO díl druhý

Ráno uběhlo rychle. Lucka se odešla šlechtit a já majíc čas, jsem podělal něco na domě. Ona byla očividně natěšená, já nervózní. Samozřejmě mne jako kandaulistu těšilo, že si našla milence a oznámila mi to stejným způsobem jako to začalo s Jiřím, ale tohle byl můj šéf. V práci byl vždy tvrdý nesmlouvavý a nyní měl nastoupit jako šéf i u nás. Přesto mne celá věc vzrušovala a přitahovala. Celé to umocnila Lůca když jsem vešel do ložnice. Právě se malovala, oblečená jen do tanga kalhotek, a punčošek na podvazkovém pásu, který jsem u ní nikdy neviděl. Domalovala si oční linku a vstala.
„Co na to říkáš?“ zapířila se. Svou zrzavou hřívu měla vyčesanou a takto s nahými ňadry vypadala úžasně. Pochválil jsem jí a pomohl zapnout šaty které si oblékla a nachystal se také. Před Savoj jsme autem dorazili tak, že jsme v pravé poledne usedali ke stolu kde již čekal Roman. Pochválil Lucii a nad stolem jí políbil a potom podal ruku i mě.
Objednali jsme si jídlo a v nezávazné konverzaci ho i snědli. Potom si oni dva objednali vino, na mě zbyla jako na řidiče minerálka a Roman majetnicky pohladil Lucku po stehnu. Ta zavrněla jako kočka.

„Nechci zbytečně ztrácet čas. Víš Karle co vzbudilo mé vzrušení, když jsem ti poprvé vyšukal ženu?“ pohlédl na mě nadřazeně. „Kupodivu, to nebyl ten fakt, že jsem právě vycákal dobře vypadající ženu. A ta tvá se šoustá opravdu dobře. Bylo to, to co mi řekla potom. Že jsi už paroháč, že jsi si jí už tak nechal šoustat a že hledá nejen sobě, ale i tobě nového pána. Ano. Byla to bolest, kterou ti chci způsobit když jí budu šukat nebo jí nechám ošukat. Nic si nenalhávejme. Lucka je kurva, která potřebuje tvrdou ruku, stejně jako ty. To je ten pocit mého hlubokého uspokojení. Vlastnit vás. Ovládat vaše životy. Zkoušet kam až se dá zajít. Svým způsobem je to v mé povaze a pokud to nejste schopni přijmout, ukončeme to nyní.“ Pohlédl na mou ženu i na mě.
„Já s tím problém nemám,“ kývla Lucie, hledíc na něj jako na svatý obrázek. Oba se podívali na mě. Roman s očekáváním má ženuška s kapkou strachu, že vše stopnu. Ale já nechtěl a ona to věděla také. Bylo ve mně spoustu skryté submisivity stejně jako v ní dominance vůči mě.
„Vždy jsem chtěl aby si Lucka užívala a udělám pro ni vše,“ řekl jsem. Lucie se naklonila a políbila mne.
„Uvidíš, že budeš šťastný. Budu se o to snažit.“ Dodala významě a oba se rozesmáli.
„A co tak hned,“ významně se zeptal Roman.
„Tady?“ vyhrkla Lůca.
„Zajímavá myšlenka, ale ještě vydrž,“ kývnul na číšníka, zaplatil a zvedli jame se. Byl teplý jarní den a já odemknul auto a otevřel jim dveře. Sedli si oba dozadu.
„Jeď na výpadovku, řeknu ti.“ Nastartoval jsem a vymotal se z centra. Sledoval jsem ty dva jak se na zadním sedadle muchlují. Lůca lem šatů zvedlý, kalhotky stranou a můj šéf jí prstí.
„Tady zastav,“ ozval se když jsem jel kolem příměstského parku. Byl jsem překvapený, ale nic jsem nenamítal, vystoupili jsme a on nás vedl mezi stromy. Lůca si ani nevšímala kde je. Byla nadržená, žádoucí a hlavně šťastná. Sešli je s cesty mezi keře na malý palouček a on jí náhle otočil a opřel o strom. Ihned jí vykasal šaty a trhl za rozkrok kalhotek. Látka povolila. Lucka se mu zatím dobývala do poklopce. Netrvalo jí to dlouho a držela v dlani ti co chtěla. Mě si nevšímal ani jeden. Roman jí prudce otočil a Lucina vyšpulila svou vlhkou kundičku. Našel si k ní cestu hned napoprvé. Vykřikla, když do ní zkušeným pohybem zprudka vniknul a podlomila se jí kolena. Vystrčila se ještě víc, on jí chytil za vlasy, zaklonil hlavu a začal jí opravdu tvrdě šukat. Zezadu, za vlásky a bez lásky. Jak výstižné. Ti dva si mne vůbec nevšímali. Především Lůca si opravdu naplno užívala živočišný sex, sténala a vzdychala tak, že kdokoliv by se tu potuloval by jí musel slyšet. V jednu chvíli jsem si všimljejich rozšířených očí, jasného znamení, že dosáhla vrcholu. Já oproti nim tu stál jsko naprostý tupec. Paroháč jak vyšitý. Po nějaké době snad čtvrt hodině z ní vyklouznul a vrazil jí do mokré rozšukané kundy prsty. Jeho ocas pořád výstavně stál. Většině mužů s takto velkým a širokým penisem při erekci spíše svou vahou visí, ale Roman ho měl pyšně prohnutý vzhůru. Lucie si užívala jeho prstění, než jí zvlhčenými prsty začal atakovat prdelku.
„To… ttto, ne“ snažila se bránit, ale Robert rukou pustil její vlasy, chytil její ruku snažící se chránit zadničku a pomalu jí do ní vsunul ukazováček. Vzápětí přidal druhý prst a takto jí šoustal, stále jí držící. Roztoužená Lůca kňourala a já nevěděl jestli rozkoší nebo bolestí.
„Chceš být přeci kurvička, ne?“ šeptal jí Roman.
„Já jsem kurvička,“ odpovídala mezi steny.
„Ale kurvičky prdel nastaví,“ stále jí prstil a zvlhčoval šťávou jejího klína.
„Hmmmm.“
„Chceš ho tam?“ Přiloží jí žalud k prstěnému otvůrku.
„J… jo jo, vymrdej mi jí,“ zasténá v náhlém rozhodnutí. Roman zatlačí a já ze své pozice vidím jak se růžička análu pomalu roztahuje a žalud překonává odpor svěrače. Lůca sténá, hlasitě oddechuje a ve chvíli kdy do ní jednou třetinou svého čuráka pronikne, zařve. Skousne si ruku a přirazí mu vstříct.
„Už je tam ty kurvo,“ zachroptí Roman, Lucka povolí svou dlaň ze zubů, jednou rukou se opírá o strom a druhou si dráždí poštěváček. Hlasitě sténá, pohlcena chtíčem a perversností celé situace.
„Jo, jo, mrdej mě. Jsem tvá děvka, dělej,“ otáčí se ke mně na rtech výsměch v očích rozkoš.
„Dělej, hoň si ho ty prase,“ zachroptí. Já zcela zblblý a bohužel ke své ostudě i nadržený si rozepínám zip kalhot vytahuji penis a začnu si ho honit. Pokud by tu někdo šel a v lesoparku města je to možné naskytl by se mu opravdu pornopohled. Statný dominantní chlap tu omrdává zadek krásné žebě a její manžel si ho u toho honí. Jenže mě v tuto chvíli je vše jedno. Můj zájem se zůžil jen na to co se děje přede mnou a na to co se odehrává v mém rozkroku, v mé dlani.
Lucka se na mě pořád upřeně dívá, zhluboka oddechuje a honí si mindu.
„Dělej, hon si ho prasáku,“ poroučí. „Jsi prase, prasácký, honíš si ho když mi mrdá prdel áááá,“ Vyvrátí oči v nečekaném a velmi silném orgasmu a já začnu stříkat. Roman ještě dvakrát zprudka přirazí, vyndá ocas a začne jí kropit obliny zadečku. I on vyčerpaně oddechuje, přidržuje si penis aby slizká běl jeho spermatu dopadala tam kam má. Jsme po orgasmu vlastně všichni tři, ale jen já sám se sebou. Lucie vydýchává svou rozkoš, opřená o strom, zadničku stále vyšpulenou a Roman si zapaluje cigaretu, ocas stále ven z kalhot.
„Očisti jí,“ poroučí mi a já poslušně vytahuji kapesník a začínám stírat záplavu mrdky.
„Jazykem!“ křikne. „Tak jak se na paroháče sluší.“ Pohlédnu na něj v rozpacích. Samozřejmě jsem již Lucku od cizího semene čistil, ale tady je to jiné. Tady jsou oba dominantní a tady se naplno ukazuje má skrývaná submisivita.
„Dělej, čuně,“ umocní mé ponížení Lucka a vyšpulí svou rozkošnou prdelku a já poklekám a olizuji Romanovo sperma dokud není zadeček čistý. Lucka se narovnává a políbí Romana.
„Bylo to úžasné,“ zasténá a potom pohlédne na mě stále klečícího u jejich nohou.
„Ať ti očistí i čuráka,“ ušklíbne se a Roman se natočí k mé tváři.
„To ne!“ vykřiknu, ale Lucka mi vlepí facku. Ne žádnou lehkou, ale normální facku.
„Dělej, máš toho plnej noťas a honíš se u toho,“ požaluje obvyňujícím tónem. Pohlédnu zespodu na Romana a na jeho žalud přímo proti mým očím. Tady v tuto chvíli se vše zlomilo. Vyplazuji jazyk a slíznu kapky mrdky na jeho špičce.
„No tak, nestyď se. Vem si ho do huby,“ poručí Lucie a já…
Já to opravdu udělám.