Charlottina sázka

Jul 27, 2020 stojimifurt

Při pohledu zpět musela Charlotte uznat, že to byla lehkomyslná sázka. Nemohla se ani vymlouvat na to, že byla opilá, protože z oslavy jela domů autem a tak se alkoholu ani nedotkla.
Byla se svým vzhledem vždy spokojená - sebevědomá, krásná, 19-letá s černými vlasy padajícími kolem ramen a se štíhlým, zaobleným tělem, upravenou kundičkou a s pevnýma prsami. Byla si taky jistá svými orálními dovednostmi a tak když prohlásila (částečně z legrace), že dokáže vykouřit kteréhokoliv chlapa na večírku do pěti minut - tak si za tím stála.

Co ovšem nevěděla byl fakt, že někteří z jejich "kamarádů" ji zas tak moc v lásce neměli a to ji dovedlo do stávající situace. Hned ji vzali za slovo a pak se to jenom stupňovalo. A tak teď byla v ložnici mámy jejího kamaráda a čekala na prvního z 12 kluků co byli na oslavě. Sázka zněla tak, že kluci budou postupně přicházet do místnosti, vždy přesně pět minut po sobě. Ona je vykouří a všechno spolyká. Jednoduchý. Ovšem když ho neudělá do pěti minut tak ten další nebude čekat a bude ji moct ošukat kundičku. A kdyby snad oba vydrželi dalších pět minut tak se dočká i její třetí dírka a pozná jaký to je mít v sobě tři péra současně - nicméně Charlotte nevěřila, že by existoval muž, který by vydržel deset minut jejího kouření.
Sázku prohraje pouze v případě, že nově příchozí nebude mít kam zasunout protože všechny tři její tělesné otvory budou obsazeny - byla si jistá, že něco takového nemůže nastat a tak neměla problém na sázku přistoupit.

Bylo to setkání spolužáků po pěti letech a tak měla na sobě školní outfit - bílé podkolenky, krátkou sukýnku a školní kravatu.
Věděla, že se musí vynasnažit kluky rychle udělat protože nejlepší scénář byl v následující hodině jich všech 12 vykouřit a spolykat jejich dávky semene. Proto si sundala podprsenku, sedla si na kraj postele se vztyčenými bradavkami a čekala na prvního kluka.

22:00
Do místnosti vešel Alex, zjevně překvapený, že co mu jeho kámoši řekli byla očividně skutečnost. Nicméně svůj šok rychle překonal a jak šel k Charlotte tak vytáhl svého rychle tvrdnoucího ptáka a postavil se před ni. Koketně se sesunula z kraje postele, klekla si, vzala ocas do pusy a jeho ruce položila na svoje prsa. Charlotte již kouřila mnoho krát - většina chlapů stříkala rychle když je hulila nejhezčí holka ve městě! Svým jazykem kroužila kolem žaludu, ochutnávala jej a užívala si pocit mít opět tvrdolína v puse.
Alex si uvědomoval, že kamarádi Charlotte je všechny žádali aby vydrželi co nejdéle...jemu se však Charlotte líbila již několik let a tak když se na ní dole podíval jak pusou jezdí po jeho ocase tam a zpátky a jednou rukou si jemně hraje s koulema - tak se poddal rozkoši, kterou mu dopřávala její slaďoučká pusinka. Ani ne po čtyřech minutách pustil její kozy, zabořil ji prsty do vlasů, prohnul se a začal stříkat. Charlotte jemně natočila hlavu aby cákance nešli přímo do krku a celou dávku si nechala v puse...ale jenom na chvíli, protože všechno poslušně spolkla když ho vytáhl. A jak tam seděla na bobku tak se na Alexe šibalsky usmála a olízla si rty...

22:05
Charlotte měla půl minuty na přípravu než vešel zubící se Bob. Šel rovnou na věc, vrazil jí ho do pusy a bez okolků ji začal šukat pusu. Očekávala to - již Boba nejednou vykouřila - tak mu ho sála a hrála si u toho s jeho koulemi. O tři minuty později Bob vydal hluboký povzdech a její pusa se opět naplnila mrdkou a ona opět všechno spolykala jako poslušná malá děvka.

22:10
Charlotte překvapilo, že dalším v řadě byl Chris - randil totiž s Jane, která stála u samotného zrodu celé téhle sázky. No co, sázka je sázka a čas neúprosně běžel...vzala tedy jeho polotvrdýho šulina do pusy a pustila se do práce. Trvalo to nezvykle dlouho než mu úplně ztvrdnul a musela použít všechny svoje dovednosti - jazykem a rty jezdila po celé délce, hrála si s koulemi a taky jej vsála do pusy tak hluboko jak to jen šlo. Jak vteřiny utíkali začala být nervózní. Chris byl témeř úplně zticha a i když ho teď už měl úplně tvrdého a jemně ji přirážel do pusy, tak nejevil ani nejmenší známku toho, že by se blížil k vyvrcholení. Kurva! pomyslela si...

22:15
Daniel se široce usmíval když vešel. Viděl klečící Charlotte jak kouří ze všech sil a Chris tam jen netečně stál. Jak Dan zavřel dveře, Chris položil Charlotte ruku na hlavu a pevně ji držel aby nepřestávala kouřit.
Daniel odhodil kalhoty, s rukou na stojícím ocasu se přesunul za Charlotte a zvedl ji boky tak aby byla na všech čtyřech - Chris se postaral aby u toho nepřestávala kouřit. Daniel ji přehodil sukýnku na záda a odsunul úzký pruh kalhotek stranou aby se dostal k šťavnaté mušličce. Byla krásně vyholená až na jemný proužek tmavých chloupků. Letmým pohybem prstu projel zespoda od klitorisu až nahoru k dírce a párkrát do ní prstem zlehka zajel - byla krásně vlhká a horká. Mrknul na Chrise a bez dalších okolků jí ho do kundičky zasunul a začal ji šoustat dlouhými, hlubokými přírazy.

Konečně, po dlouhých osmi minutách, to Chris už dál nemohl zadržovat a napumpoval ji do pusy obsah svých koulí - Charlotte odevzdaně spolykala celou nadílku. Pak otřel upatlaný péro o její obličej a pokynul jí aby mu ho očistila. Usmál se na ni zatímco ona svěsila hlavu v rozpacích, protože Dan ji pořád šoustal zezadu.
Věděla, že se situace nevyvíjí dobře - při kuřbě mohla daleko lépe řídit a urychlit chlapův orgazmus než když měla ocas v kundičce a když se bude Dan alespoň trochu ovládat, tak ji může klátit hodně dlouho.
Zkusila se po zbývající minutu a půl alespoň prohnout v pase jako kočka a vystrčit na Dana zadeček ještě víc...věděla, že se to chlapům líbí. Podle zrychleného tempa přírazů usoudila, že to byl dobrý nápad. To ji trochu zvedlo sebevědomí a začala v jeho rytmu přirážet proti němu - takhle jí to vydrželo až do příchodu dalšího kluka.

22:20
Když vešel Eric, musela zpátky na všechny čtyři, plně se soustředila na kouření a nechala šukání zezadu na Danovi. Plán byl jasný - nesmí dopustit aby Eric vydržel celých pět minut a bude doufat, že Dan ji mezitím vykropí zevnitř. Eric byl pohledný kluk, nejmladší ze všech a měl krásný péro s velkým naběhlým žaludem. Byla zkušená a hned poznala jak je nadržený a proto byla překvapená, že vydržel skoro celých pět minut.

22:25
Jen taktak stihla polknout Ericovo sémě když jí do pusy zasunul svůj penis Frank. Byl pěkně tvrdý a dlouhý, jindy by si kuřbu takového krasavce užila ale ji už z toho maratonu začala bolet pusa a Dan ji přitom pořád šukal jako stroj a zjevně nikam nespěchal. Bylo trochu pozdě přemýšlet o tom jak se do téhle šlamastyky dostala ale rozhodla se, že již nikdy nepůjde do takovéhle hloupé sázky!

22:30
Do píči! Zaklela v duchu Charlotte...jak to že se pořád drží? Stál před ní vysmátý Garry a mrknul na Dana s Frankem - ti na chvíli přestali šukat její kundu a pusu a zvedli ji na postel. Frank si sednul k polštářům a nabídl se pro její lačnou pusinku, zatímco Dan se zasunul pod ní a vrazil ji ptáka zpátky do kundičky. Garry si stoupnul za ní, plivnul si na péro a přiložil žalud na její kakaovou dírku a zatlačil. Charlotte nemohla ani vyjeknout, protože měla pusu ucpanou ale ukápla ji slza jak se Garry postupně ponořil do jejího zadečku. Cítila se velice ponížená, jako nějaká poslední děvka. Navzdory tomu byla vzrušená a najednou pocítila jak Dan stuhnul a naplnil ji kundičku teplým semenem. Jeden výstřik za druhým a další a další...Bylo toho hodně a krásně ji to uvnitř hřálo. Nejdřív si pomyslela, že alespoň nebude muset spolykat všech 12 dávek semene ale hned si uvědomila, že s Frankem v puse a Garrym v análu ji další kluk opět ojede číču - tahle sázka se zvrtla špatným směrem!

22:35
Henry ho měl velkého. Hodně velkého. Jak jí Garry pořád rejdil v zadečku tak se v jednu chvíli bála, že ji rozpůlí ve dvě když se Henry nacpal do její promočené kundičky. Byla úplně propocená, včetně oblečení. Takový večer rozhodně nečekala...

22:40
Konečně zaregistrovala znaky blížícího se výstřiku - Frankovi se zrychlil dech, zasténal a v poslední vteřině vytáhl svoje péro z její pusy a zcákal ji celý obličej a vlasy. Takže když Ian vešel do pokoje tak měla pro něj jen jeden volný tělesný otvor a musela kouřit dál. Soustředila se teď na ocas, který kouřila - ať už patřil komukoliv - raději přidá jeho dávku k těm čtyřem co už spolykala než aby ji někdo další šukal pipinu nebo prdelku. Jak o tom přemýšlela a pořádně u toho sála Ianův klacek, tak se Garry a Henry udělali témeř současně...jeden za druhým. Garry ji vystříkal anál zatímco Henry to pustil hluboko do ní a promíchal tak Danovo sperma se svým.

22:45
Když oba odešli tak se mohla soustředit výlučně na Iana. Zoufale se snažila ho přivést k výstřiku i když ji rozptylovalo jak ji horké semeno vytékající z kundičky a z druhé dírky stéká v dolů po stehnech na vysoké bíle podkolenky. Když slyšela jak se dveře opět zavřeli tak věděla, že je pozdě. Ian ji pořád přirážel na mandle a tak cítila jak Joe zajel do její kundičky - nečekaně hladce, hlavně díky spermatu jeho kamarádů.
Charlotte teď byla mimo, cítila se jak hadrová panenka protože za poslední půlhodinu do ní rázně bušil již třetí kluk - ale alespoň se nezdálo, že se snaží oddálit vyvrcholení. Ale pak zpomalil a přešel sice na tvrdý a důrazný, nicméně pomalý rytmus. S každým jeho přírazem ji narážel do krku naběhlý žalud Ianova péra, což ji stěžovalo dýchání.

22:50
Zmohla se pouze na tlumené zasténání když si Karl prorazil cestu svým klackem do hlubin jejího zadečku. Paradoxně v duchu poděkovala Garrymu - z jeho dávky vytekla zatím jen malá část, jeho semeno působilo jako lubrikační gel a Karlův průnik byl relativně bezbolestný. Nicméně pořád nemohla uvěřit tomu co se odehrávalo. Ian byl pořád v její puse a ještě ho neudělala. Opět byla bez volný díry a za dveřmi čekal ještě jeden kluk. Nebylo lehké se soustředit na kuřbu když ji u toho vzadu šukali do obou dírek. Jejich přírazy ji rozhodili rytmus kouření a výsledek byl tristní.

22:55
Lewis se zmohl jen na "Hej, Jane? Charlotte je pořád...ehm, plně obsazená. Karl, Ian a ani Joe ještě nejsou..."
Jane se přišla přesvědčit a potvrdila, že tímto Charlotte prohrála sázku.

Bylo rozhodnuto, kluci již nemuseli nic oddalovat a tak ji začali pořádně klátit a postupně se vyprázdnili do její kundičky, análu a zakončil to Ian několika hustými výstřiky do její pusy. Počkal až to spolkne a nechal si ještě olíznout a očistit péro od zbytků semene a pak se spokojeným výrazem odešel.
Na to se Charlotte svalila na postel, fyzicky vyčerpaná, slzy hanby ji stékaly po spermatem zapatlaném obličeji a z její bolavé pipiny a análu pomalu vytékalo semeno...
Nemohla uvěřit tomu, jak krutí nakonec byli její kamarádi. Za poslední hodinu vykouřila šest ptáků, spolykala pět dávek, do kundičky ji ošukali tři a do prdelky dva další - a přesto sázku prohrála...