Ako som sa stal cuckold

Sep 30, 2020 · 4,757 views marican

„Príď do agáčiny... ak chceš.... a.....“
Hm.... Lubka mi poslala takúto správu. Hlavou mi vírili myšlienky, prečo práve dnes, prečo takto, čo tým sleduje. Už dlhšie sme boli v takom latentnom štádiu. Po vášnivom roku nastalo obdobie „rozmýšľania“, rozhovorov a viac menej odcudzovania sa. A teraz toto. No nič. Sadol som do auta. Pol hodinka po kľukatých cestách nie je tak veľa. Prejdem sa horou a uvidím. Vlastne uvidím, či uvidím. Slnko bolo ešte vysoko, vonku horúco. Teplý letný podvečer. Cesta mi ubehla rýchlo. Veď len som sadol do auta a šiel. Stále som rozmýľal čo sa stalo, že toto napísala. Hm. Predvčerom som ju prekvapil v agáčine. Prišiel som neohlásený. Sedela tam na lavičke s Evkou a kecali. Chvíľu som len tak stál. Nič som nepočul, tak ani načúvať som nemohol. Len som rozmýšľal či ísť a či sa otočiť a mazať odkiaľ som prišiel. Nakoniec som ostal a dopadlo to trápne. O to viac ma prekvapila dnešná správa.
Tak už som tam. Zaparkoval som pri dome. Zavrel auto a pobral sa hore kopčekom. Úzkym chodníčkom, v agátovom lesíku to bolo asi desať minút k vinohradom. Tam bol prístrešok, kde Lubka sedávala a oddávala sa svojmu rozjímaniu. A tam som ju včera prekvapil s Evkou. Ešte pár metrov. Cestička sa zakrútila doprava, prešiel som lúkou a od prístrešku ma delila už len húština. Spomalil som. Započul som totižto zvuky. Nebola to vrava. Zastal som a načúval. Ticho. Do kelu, čo teraz? Pomaly som sa približoval, ale stále som nič nevidel. A ani nepočul.
„Neboj sa, bude to dobré...“ započul som Evku. Tak znovu je tu s ňou. Načo ma potom volala? Nechápem. Ďalšie trápne stretnutie? Na toto naozaj nemám náladu.
„Keď ja neviem Evinka“ to bola Lubka. Mala zastretý hlas. Ako keby hmm vzrušený. Moja zvedavosť stúpala. Postupne som sa plížil a snažil som sa nakúkať aby som niečo videl. Och.... objavil sa prístrešok. Pod ním stôl a dve lavice. Klasika ako na záhradách. A to čo som zbadal ma šokovalo. Hneď som sa schoval viac do húštiny. Ale zvedavosť mi nedala. Opäť som sa snažil postaviť tak aby som niečo videl. Na stole sedela Evka. Medzi nohami chrbtom opretá na nej ležala Lubka. Obe nahé. Evka jej čosi šepkala do ucha. Nepočul som nič. Aj keď som natŕčal uši ako som mohol. Pohľad mi skĺzol po Lubkinom tele. Krásnom tele, ktoré som toľkoktát miloval. Každučký kúsok som poznal, mazlil, dráždil. Och....a teraz s Evkou? To mi nesedelo. Lubka vzdychla. Až teraz som si všimol hlavu v jej lone. Dajaký chlap ju lízal. Wow. Tak toto mi pripravila. Potvora.
„Evina, ja neviem....“ „Čšššššššššššš“ zašepkala Evka .....a objala ju. Až teraz som si všimol, že jej Lubka bola vydaná napospas. Rukami jej objímala a držala telo. A nohy mala prepletené s Lubkinými tak, že ich držala roztiahnuté a nedovolila Lubke stiahnuť. Aj keby ako nechcela.... musela sa Lubka podvoliť.
„Och.... och..... och“ vzdychala Lubka. „No vidíš, uvoľni sa, bude ti krásne“ šepkala Evina. Vzala Lubkine ruky, ktoré mala položená vedľa tela a pomaly ich posúvala k milencovi čo ju lízal.
„Och.... Evka ja..... och“ položila jej ruky na jeho hlavu. Chvíľu ich pridržiavala, ale keď videla, že Lubka zaryla prsty do vlasov, tak ich pustila. Vedela, že má vyhrané.
„Och ....och...och....“ Lubka už sama rozťahovala nohy a ponúkala lono, prehla sa v drieku. Jej orgazmus sa nezadržateľne blížil.
„Och...aaaa... och....aaaaa“ aj Evina si všimla, že je Lubka na hrane. Muž sa nadvihol a prestal lízať. Na chvíľu ostali všetci traja strnutý ako pred výbuchom. Potom sa on nadvihol a dal si dolu nohavice. Odhalil naozaj veľký nástroj. Pritlačil sa na Lubku, tá vlhká lízaním povolila rýchlo. Vsunul ho do nej na jeden vpich.
„Aaaaach....och ...och“ Lubkina panva začala ihneď spolupracovať. Pritláčala sa, prehýbala....a prijímala hlboké pichanie. Evka ju nadvihla a posadila na jeho mužstvo. Lubka ho objala a sama jazdila a napichovala sa po celej dĺžke. Pozreli sa do očí. Doteraz to bolo také anonymné, šukačka. Evka si to všimla a pritlačila ich hlavy bližšie k sebe. Pery sa im spojily. Ústa pootvorili. Jazyky preplietli. Začali sa vášnivo bozkávať a jeho úd do nej neprestával búšiť. Strácal sa v celej svojej majestátnosti. Vyplňoval ju a pri každom vpichu som počul jej hlboký vzdych.
„Och....och....aaa ....aaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa“ kričala na celú agáčinu Lubka. Orazmus lomcoval jej telom, nohy sa jej triasli..... ruky roztiahnuté.... a on neprestával pichať.
„Ano Lubinka, tak to má byť“ šepkala Evina „urob sa, si predsa kurvička, vieš to, nebráň sa tomu. Nemôžeš patriť jednému, je ťa pre neho škoda. Ty si jedinečná. Patríš všetkým“
„Och .... ja sa zbláznim....och...Evina...neblbni“ Evka jej prstami začala dráždiť klitoris. Vedela, že po prvom orgazme bude hneď druhý. A nemýlila sa. Lubkine telo sa znovu naplo a vzkrik znovu naplnil agáčinu rozkošou. Po výkriku sa Lubka rozosmiala, smiala sa rozkošou. Evka sa na ňu pozerala a hladila jej telo. Opäť jej Lubka ležala v náručí. Evka jej hladila prsia, žmolila bradavky. Nedala jej oddýchnuť. Lubka sama rozťahovala nohy a ponúkala lono. No komu? Veď jej milenec už vypustil semeno do jej útrob. Evka jej žmolila bradavky
„Och....och....och“ vzdychala Lubka.
Evka sa nahla nad Lubkinu tvár a pozerala jej do očí. Prstami jej hladila klitoris. Lubkine telo sa vzpínalo, panva sa nadvihovala, bola v extáze. Poznal som ten stav. Je vtedy mimo, iba prahne po rozkoši. Evka sa začala približovať, takmer sa im spojili pery. Prstami vošla do mušličky. Bola vzrušená, otvorená, plná semena. Začala ju dráždiť.
„Evka nie...už stačí“ stonala Lubka, ale jej telo si myslelo iné. Prsty ju znovu ťahali do výšín, Evka pridala na dôraze. Znovu sa ozvali vzdychy. Neprestávala ju dráždiť, vedela, že vtedy je jej, že vtedy ju dokáže posunúť tam, kde ju chce mať.
„Roztiahni nohy“ zašepkala Evka. Lubka poslúchla, naširoko roztiahla nohy a ponúkala lono k dráždeniu. Prsty jej nedávali oddýchnuť, neviem koľko ich mala v nej, dva, či tri.. ale prstami ju pichala, trela, hnietla. „Ano..... ano....jaj....jaj....och...“ vzdychala Lubka.
Vtom sa objavil ďalší muž... och, tak o toto išlo. Vie o tom? Už bol nahý, penis stoporený, blížil sa pomaly k Lubke. Evkine prsty sa presunuli na klitoris a nechali voľnú mušličku. Pritlačila sa na Lubku, objala ju a.... pobozkala. Jazyky sa im hned preplietli, Lubka bola vzrušená, bolo jej to jedno. Chcela orgazmus, teraz a hneď. Muž sa dostal medzi jej roztiahnuté nohy. Mokrá mušlička neodporovala, keď do nej vsunul penis. Lubka sa mykla. Nečakala to, nevedela kto to je. Evka ju však ešte viac priľahla a pokračovala v dráždení klitorisu. Pery mali stále spojené. Počiatočný vzdor rýchlo pominul a jej telo sa prispôsobilo pravidelnému pichaniu. Evka sa nadvihla a otočila. Pozrela mojim smerom. Bol som vzrušený a prestal som sa skrývať. Ani som si neuvedomil ako som vyšiel z kríkov a pozeral na to úžasné predstavenie. Zbadala ma. Chvíľu pozerala a potom sa otočila k Lubke. Vášnivo ju pobozkala a nahlas povedala, aby som to počul „Si kurvička.... si kurvička Lubka, áno?“ Lubka len opätovala bozky a nechala sa unášať rozkošou. Penis sa v nej kĺzal, vtláčal napustené semeno hlbšie a hlbšie. „Och....jaj... och.... Evka...ty ma zabiješ“
„Nie, neboj sa.... budeš konečne slobodná...budeš konečne sama sebou...si kurvička.... vieš to, len si to priznaj“ Lubka pokrútila nesúhlasne hlavou. „Nie som, čo som, ja neviem, čo som“
Muž vytiahol penis a ľahol si na stôl. Evka pomohla Lubke aby si na nieho sadla. Túto polohu zbožňovala. Jazdiť na stoporenom penise. Bláznivé. A ja na ňu pozerám. Ako jazdí na inom.
Evka si obkročmo sadla na jeho ústa. Posunula sa tak, aby ju mohol lízať a objala Lubku. Boli tvárou v tvár, opäť sa začali bozkávať. Nádherný pohľad, jedna jazdila na tvári a druhá na penise. Krása. Masturboval som. Evka čosi pošepla Lubke. Nepočul som. Tá sa sklonila k jej lonu a začala sa bozkávať s mužom, ktorý ju súložil. Evka sa naklonila nad Lubku a objala jej zadoček. Mala ho krásny. Dve pekné polky, ktoré teraz jej ruky rozťahovali. Čo sa to ide diať? Ešte viac? Zvládnem to?
Vynoril sa ďalší muž. Pristúpil k nim a penis si oprel o Lubkin anál Tá už neprotestovala. Ďalej sa bozkávala s prvým milencom. Penis v jej anále krúžil, vchádzal a vychádzal aby sa nakoniec v nej celkom stratil. Mala ich oboch v sebe. Víťazstvo. Hlasno vzdychla. Evka pozrela mojim smerom a v jej očiach som videl víťazstvo. Už je jej, nie viac moja. Dostala ju.
Obaja muži sa začali pohybovať. Rytmicky sa v nej kĺzali, dnu a von, v celej dl´žke. Agáčinu zaplavovali Lubkine vzlyky a vzdychy. „Si kurvička, si kurvička“ stále jej šepkala Evka. Lubka nereagovala iba vzdychala. Evka sa natiahla a rukou prešla k Lubkinmu klitorisu. Začala ho dráždiť. Dva penisy a klitoris, šialené. Vzdychy zostilneli „ jaj....och...och....jaj ....jaj...áno.... chcem“ „Si kurvička Lubka, si kurvíčka povedz to“ nedala sa Evka. Stále a stále jej to opakovala, trela jej pri tom klitoris. Pichajúce penisy zrýchľovali čím hlasnejšie boli Lubkine vzdychy. Všetci štyria súložili ako dobre zladený orchester. Všetci pre Lubku. Ukojiť ju, posunúť za všetky hranice. Jej orgazmus sa nezadržateľne blížil. „Si kurvička, že?“ opäť začala Evka.
„Ach...bože....ano ...ano...jaj...jaj.... kurv..... ano...“ mlela Lubka. „Si kurvička, povedz to“ „Och, joj....joj.....jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj kurvička“ ovládol Lubku ´další orgazmus. „jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj“ jej vzdychy sa ozývali celou dolinou. Jej telo sa triaslo a neprestávalo pohybovať v ústrety pichajúcim údom. Musí byť druhý, musia byť dva. Viem to, ona neprestane.
„áno, tak je to dobre Lubka, si kurvička áno? áno si, povedz“ Evka jej pozerala rovno do očí a neprestávala šepkať. Lubka sa pomaly vzdávala „Kurvička“ zašepkala. „Vidíš... áno si kurvička... povedz to... povedz som kurvička“ jej klitoris bol opäť v Evkiných prstoch. „och....jaj..... áno som....“ Evka sa nedala, chcela dosiahnuť svoje.
Obaja muži začali viac prirážať. Lubkine telo ležalo odovzdané a prijímalo všetky vpichy a dráždenie. Vzdychala stále hlasno. „Som kurvička“ zrazu skríkla. „Som kurvička, som kurvička“ a nadvihla sa a pozrela na Evku. „SOM“ Evka sa usmiala a vzala jej tvár do rúk a otočila ju mojim smerom. Lubka ma zbadala. V očiach som videl jej prekvapenie aj zdesenie, ale rozkoš bola príliš blílzko. Evka jej šepkala a neprestávala ju dráždiť, oba penisy ju pichali a blížili sa k výstrekom. Všetci traja naraz skríkli v šialenom orgazme. Prúdy semena sa liali do Lubkinych útrob, jej telo sa zvíjalo v orgazme a jej oči vpité do mojich „ Som kurvička“ povedala mi..... z môjho penisu vystrekli dávky hustého semena... pokiaľ Lubkine vnútro zalievalo semeno dvoch milencov.... moje semeno dopadalo na zelenú trávu....
Muži zmizli. Ja som stále ako zhypnotizovaný pozeral na Lubku. Jej oči ma nechceli pustiť preč. Kývla mi. Čo? Ešte aj toto? Ale nedokázal som odmietnuť. Pomaly som vykročil smerom k nej. Pohľad mi kĺzal po jej tele. Je nádherná. Stále kľačala so zadočkom ponúkajúcim rozkoš. Bože... opäť som vzrušený. To sa nedá len tak prežiť. Toľko vnemov. Pristúpil som k nej, chytil som ju za ruku. „Lubka....“ na viac som sa nezmohol. Pozrela mi hlboko do očí.
„Som kurvička, vieš.... som“ a pozrela na Evku. Tá sa triumfálne usmiala. Mala ju. Hlavou jej kývla aby sa otočila. Lubka si sadla, nohy roztiahla a oprela sa opäť o Evkine telo. Tak ako som ju videl, keď som prišiel. Začali sa bozkávať. Vlhké, vášnivé bozky. Evka jej hladila telo, rukou sa priblížila až k lonu. Pohladila ho. Na chvíľu si rozpojili pery a kývla na mňa. Nechápavo som len pozeral. A opäť pozrela na pičku a kývla.... pustil som Lubkinu ruku a posunul som sa k jej nohám. Mala ich krásne roztiahnuté. Vagína napuchnutá vzrušení bola jemne otvorená a bolo vidieť husté, biele semeno. Tri dávky v nej. Uff.... opäť som sa vzrušil. Pozrel som na Evku a tá prikývla. Chvíľu som stál a pozeral na ich vášnivé bozky. Potom som si kľakol a priložil ústa k Lubkinmu lonu. Jazykom prešiel po pyskoch. Váhal som. Doktnúť sa semena, ochutnať ho. Áno, túžil som po tom, aj som o tejto mojej fantázii Lubke vravel. Ale vždy to bolo iba v hlave, nikdy nie reálne. A teraz je to tu. A nie semeno jedného ale hneď troch. Prisal som sa k nej. Jazyk vnoril do jej útrob a pocítil chuť semena. Mojim telom prebehla triaška, do penisu sa mi napumpovalo množstvo krvi...opäť mi stál ako svieca. Začal som lačne lízať.
„Potlač Lubka“ počul som ako zasypela Evka. „Potlač....daj mu po čom túži“ pocítil som tlak, Lubka naozaj začala tlačiť. „Len tlač...áno, vytlač to seba všetko semeno“ ja som neprestával lízať. Bol som v tranze a...zrazu naozaj začalo vytekať množstvo šťavy zmiešanej semenom. Evka nadvihla Lubku, aby videla ako lížem. „Len pozeraj ako z teba všetko vylíže, potlač Lubka ešte, vytlač mu všetko“ a Lubka naozaj tlačila a semeno z nej stále tieklo. Ústa som mal prisaté a sal som každú kvapku, ktorá z nej vytiekla. Môj pohľad bol vpitý do Lubkinho. V jej očiach som videl najskôr strach....potom ľútosť a ...nakoniec čo to bolo... posmech? Nestačil som to rozlúštiť. Evka sa nadvihla a kvokla si obkročmo nad Lubkine ústa. Čo ide robiť. Lubka ležala opretá na lakťoch a už ma nevidela.
„Otvor ústa“ šepla Evka. Pred očami som mal Evkin zadok takže pičku mala zaručene nad Lubkinými ústami. Ozvali sa Evkine vzdychy a potom sa ozval zvuk tečúcej kvapaliny... piss...do Lubkiných úst. Prehltla... och znovu môj penis šalel. Začal som si ho znovu honiť. Evka pomaly púšťala horúci moč a Lubka všetko pila. Prisal som sa na klitoris a začal ho vášnivo cmúľať, sať, lizať.... Lubka prestala prehĺtať.... moč jej tiekol po brade, krku, prsiach a bruškom až na lono. Evka si všimla, že Lubka nestíha a prestala sa ovládať. Pustila prúd zlatého moču. Nitky tečúce po Lubkinom tele sa spájali a tiekli stále silnejším prúdom....až sa dotkli mojho jazyka. Neodtiahol som sa. Ďalej som lízal a sal všetky šťavy. Moč zmiešaný so semenom a Lubkinou šťavou rozkoše. Nevydržal som to a vošiel som penisom do roztvorenej vagíny. Cítil som jej vlhkosť. Krásne vlhká. Prirážal som.... vtláčal do nej zbytky semena a moču... cítil som rozkoš, napriek bolesti, ktorá ma ovládala.
Keď Evka skončila, Lubka si unavená ľahla. Bola na konci so silami. Unavená, ukojená. Evka pristúpila ku mne, odtiahla ma od Lubky a posunula ma k jej tvári. Opäť sa nám stretli oči. „Som kurvička, vieš?“ opäť mi povedala. Čo to s ňou spravila.... je úplne mimo.
Môj penis stále stál, chcel som znovu striekať, bolo to šialené. Chcel som Lubku, znovu ju mať, milovať a dať jej všetku rozkoš. No ona ju dnes už dostala. Od iných. A väčšiu.
Začal som si honiť. Tak aby to videla. Na perách jej preblisol nebadaný úsmev. Dvihla ruku a vymenila moju ruku. Evka k nej podišla a šepla jej do ucha „Vyhoň ho, odsemeň ho. Už nikdy nebude striekať do teba. Vyhoň jeho semeno, je bezcenné“ a vzala Lubkinu ruku a spoločne mi začali stimulovať penis. Nebránil som sa. Bol som nadržaný a nebol sa prečo. Aj tak nič viac nedostanem. Som tu navyše. Traja milenci si splnili úlohu. Lubka je kurvička.
Keď Evka videla, že Lubka už honí môj penis odtiahla ruku a nechal ju dokonať dielo. Stál som tam, zavrel som oči a znovu som videl ako Lubku súložia tí muži. Znovu mi prebehli všetky scény, čím rýchlejšie ma honila tým viac som sa týral a prehrával si znovu a znovu tie obrazy.
„Vyhoň ho, Lubka, vyhoň... vypusti to semeno na zem“ šepkala Evka.
A Lubka sa postavila, prešla za mňa a spoza mňa mi honila vtáka. Hlavu mala pri mojej a jej pery šepkali „Som kurvička, potrebujem to stále, budem to mať stále, veľa semena, stále bude vo mne, ale nie tvoje, tvoje je zbytočné....“ jej ruka kmitala aby dokonala skazu.... moje semeno opäť striekalo....a opäť dopadalo na zelenú trávu....