Autostoperica

Feb 9, 2021 · 2,197 views Rubby13

Bila je mlada, svega devetnaest. Poprilično silikona naziralo se u njenim usnama i grudima. Pobjegla je od kuće, od svojih roditelja koji i nisu mnogo marili za nju. Otac ju je znao izmlatiti za cigaretu koju je popušila na prozoru svoje spavaće sobe. No, lavica u horoskopu držala ju je na životu. Bila je strastvena, lijepa, duge crne kose spletene u pletenicu. Kako nije radila, jedina mogućnost da se makne iz mjesta stanovanja, bilo je stopiranje. S ruksakom na leđima, stala je kod jednog kružnog toka, ispod jedne stare vile. U lijevoj ruci držala je kartončić s natpisom "Split", a desni palac bio je podignut prema gore. Prolazili su kraj nje mnogi automobili, oni skupi i oni drugi, malo manji i starijih zdanja.
A onda je ugledala kamion šleper, crvene , friško ofarbane kabine. Izašao je iz kružnog toka i dajući desni žmigavac stao kraj mlade autostoperice. Otvorio je prozor i upitao:

"Gdje će mlada dama? Ja ne idem do Splita ali mogu Vas povesti jedan dio puta ako želite."

"Hvala, puno, može, svakako", odgovorila je djevojka, s lakoćom se podigla i otvorila vrata kamiona te sjela do vozača dok je ruksak skinula s leđa i odložila kraj nogu.

"Ja sam Ines", rekla je onako poprilično uzbuđeno.

"Drago mi je, ja Vito", odgovorio je muškarac srednjih godina, tamne puti, obrijane glave i širokog osmjeha.

Vrlo brzo sklopljeno je poznanstvo, a pogledi mlade Ines prema vozaču tegljača bili su česti, uporni što je bio znak da joj se čovjek koji joj je stao i dao priliku da je poveze dio puta, očito sviđa. Na jednom odmorištu, Vito je stao te pozvao Ines na kavu. Sjeli su jedan nasuprot drugog u malom baru koji je bio u sklopu benzinske postaje. Njeno srce glasno je kucalo i vrlo brzo iako se nije pustila primijetiti, a Vito je očito također bio posebno nadražen jer mu se kurac u hlačama opasno dizao. Primijetila je to i njegova nova prijateljica. Za nekih dvadesetak minuta nastavili su put magistralom. Smijali su se i pričali onako nešto neobavezno, dok je Vita cuclala neke vitaminske bombone. Gledajući je kako to radi, Vito je već u svojoj glavi maštao odnosno počele su mu se rojiti prljave misli.
Budući je bila kasna jesen, večer je brzo navijestila vrijeme velikog odmora koji i svaki vozač nakon određenih sati vožnje mora imati.

"Kako ćemo spavati", upitao je Vito. Iza je krevet ali možda bude mali za oboje. Ima i jedna spužva.

"Ok, ja ću na njoj, a ti na krevetu, nema frke", bila je jasna Ines.

Pojeli su svaki svoj komad pizze koje su kupili na prethodnom odmorištu, a Vita je iz ruksaka izvadila i Colu. Vito je upalio radio. Neka divlja glazba je bila što je zadovoljavalo oboje jer i jedan i drugi su obožavali rock.
Povukli su se iza do kreveta, navukli zavjese, ugasili motor. Očito su i jedan i drugi shvatili koliko su napaljeni jedan na drugoga. Dogodio se spoj...kemija...kako dobro i spontano. Iako je u kabini bilo poprilično toplo, grijanje da skoro i nije bilo potrebno jer njihova su gola tijela bila zaigrana i zagrijana. Vito je ostao samo u svojim crnim boksama, a Ines u crvenom grudnjaku i tangicama.Ostala je iznenađena kad je shvatila da nema kožice. Bio je obrezan ali usprkos tome komad od nekih solidnih 18, 19 cm, I dok je on opušteno sjedio na krevetu, prepustio se uživanju oralnog seksa,.Ines je pušila tako dobro i kreativno poput porno zvijezde, a prilog tome išle su i njene umjetno napućene usne, tople i našminkane. I dok ga je imala u ustima, njene gaćice bivale su sve mokrije te ostavljale veliku vlažnu fleku. Njena frizurica fino oblikovana na pičkici vabila je za Vitinim kurcem. Oboje su bili nabrijani i pohotni. Gorjeli su od želje za onim što će uslijediti. Stakla na kabini dobrano su se zamaglila i zrak pomiješan s grijanjem mirisao je na njihova spolovila i znojnu kožu. Oboje su legli na spužvu i stisnuli se jedno u drugo. Ona je raširila svoje butine, odbacila tangice koje su završile na mijenjaču ali to je onda bilo manje bitno. Žvalili su se kao da se poznaju milijun godina, nadraženi, mokri i napaljeni. Vito je još uvijek bio momak tj. nije imao stalne partnerice, a Ines je prije dva mjeseca prekinula vezu što ih je još više zbližavalo. Jebanje je išlo kao po loju, a njegov komad s lakoćom je ulazio u Vitinu raširenu, pizdurinu. Svaki put kad bi ulazio u nju, djevojka je stiskala mišiće što je Vita dovodilo do ludila. Nakon klasične poze, ona se namjestila u doggy, to je pak obožavala jer bi njene sise tada vibrirale kao na klackalici, a svaki njegov ubod tjerao ju je na vrisak.

"Želiš li analni, draga? Polako ću te, obećajem. Dodaj mi kondom, tamo je u kutiji kod cigara!"

Ines je drhtala i doimala se potpuno divlja. Nije bilo potrebno dodatno podmazivanje čmara jer je guza kao i pica sjajila od vlage i želje. Tako je pao i toliko željeni anal. Jebali su se i uživali pa nekih dva sata, a onda onako goli zaspali jedan drugome u zagrljaju. Ništa više nije bilo isto jer Ines je našla svog životnog partnera i nije trebalo da putuje za Split dok Vito je postao ubrzo i sretan otac.