Kamarád taky rád 1

Feb 17, 2021 kkkastr

Petr, můj kamarád, se rád a často poflakoval u mě, zatímco moje žena, Kateřina, nebyla doma. Někdy jsem si myslel, že se chová jako můj bratr, je stejně vysoký, ale podsaditější a o rok starší. Máme mnoho společného, a tak i spolu trávíme dost volného času.
Kateřina je stejně jako já, pětadvacetiletá brzy budeme slavit druhé výročí naší svatby a již když jsem s ní začal chodit, připadal jsem si jako bych vyhrál v loterii. Je vysoká, štíhlá, s tělem modelky a velkými pevnými ňadry, prostě ten typ ženy za kterou se každý chlap rád ohlédne. Ona si je toho vědomá a já jsem pyšný jakou ženu mám. Kateřina ráda Petra neměla, ve skutečnosti ho nemělo ráda mnoho lidí, byl poněkud nafoukaný, a často si z nich dělal legraci včetně mě.
Ráda ho sice neměla, ale tolerovala ho, chápala, že jsme spolu dělali hodně aktivit i když já jsem byl poněkud rozmrzelý, že jsem se mu nikdy nedokázal vyrovnat v ničem, v čem jsme soutěžili. Jednou, po tenisovém zápase, který jsme spolu měli a já ho jako obvykle s ním prohrál, mi zašeptal do ucha.
"Ošukám ti Katku," řekl s jeho obvyklou sebedůvěrou. "Do konce měsíce budu mít své péro uvnitř tvé holky." Jen se ušklíbl a já de nervózně zasmál jeho komentáři. Nevěděl jsem co říct a šel se připojit ke Káťě k plavání na koupališti sousedícímu s kurty. Za chvíli se k nám připojil i Petr a já při pohledu na jeho naditý rozkrok v upnutých plavkách, znovu pomyslel na to co mi řekl. Nevšimnul jsem si ho bohužel jen já.
Katka sama byla k Petrovi laskavá i když jej nemusela, ale po společném koupání se vše změnilo. Začala s ním být víc a víc místo pokaždé, když přišel. Seděla vedle něj (místo mě) na společenské akce jsme šli, včetně naši přátel i s ním, a dokonce seděl vedle ní. Začínalo mě trápit, že pokaždé, když jsem si toho všiml, Petr se na mě ušklíbl a mrkl na mě.
Druhý den jsme grilovali na našem dvorku, já jsem vařil pro všechny, a když jsem pohlédl na svou ženu , viděl jsem jí sedět na Petrově klíně. Krmili se navzájem ,a já zděšeně sledoval Káťu, jak olizuje tuk z jeho, tlustých prstů.
Šel jsem ten den spát brzy a v noci a byl probuzen Káťou přichází do postele ve 4 hodiny ráno, dlouho poté, co všichni byli ostatní pryč. Byla zpocená a páchla stejnou vůní, jakou měl Petr, když byl zpocený. Naklonila se ke mě a dala mi pusu na rty, aby se omluvila za to, že mě vzbudila. Její rty chutnaly slané a mokře, a já přemýšlel, proč to bylo. Divil jsem se, proč moje žena usnula s úsměvem na tváři.
Můj počítač nefungoval, a musel jsem dokončit některé věci pro práci. Zeptal jsem se Petra, jestli by mu nevadilo, kdybych přišel k němu a použila jeh, o což mě donutil prosit. Neměl jsem náladu na cestování do internetové kavárny, tak jsem udělal, co chtěl, a on mi to dovolil. Katka, poté, co zjistila, kam jdu, se rozhodla připojit.
Petr ležel na posteli a díval se na televizi, když jsem vešel do jeho bytu, s počítačem před postelí. Katka vešla později s velkým úsměvem na tváři poté, co viděl Petra, jen v boxerkách. Navrhl jsem jí, že jí vezmu židli z obýváku, ale ona řekla, že si lehne k Petrovi. Nemyslel jsem si, že je tam byl dost místa pro dva, ale ona stejně hupsla vedle něj.
Moje žena a můj přítel začali kecat o filmech. Ignorovali mě pokaždé, když jsem se snažil vmísit se do jejich rozhovoru. Jen jsem pokračoval ve své práci, a až později jsem si uvědomil, že mluví o intimních věcech. Petr jí zcela bez obalu jí vykládal, že si chtěl právě oholit koule, než jsem mu zavolal a že se vždy bojí, že se pořeže. Káťa, k mému šoku, mu nabídla, že to pro něj udělá! Je přece zdravotní sestra a takovou věc dělá dnes a denně. Vstala z postele, vytáhla ho, postavila na nohy. Držela ho za ruku a zavedla ho rovnou do koupelny a zavřela za sebou dveře.
Zůstal jsem ohromen, ale moje práce nebyla hotová, vždy jsem byl dochvilný a svědomitý a celá věc byla opravdu důležitá. Soustředil jsem se na dokončení své práce, ale bylo to těžké. Nechtěl jsem myslet na to, co mi Ptr řekl, nebo si přiznat, že na něj žárlím. Ale musel jsem vidět, co spolu dělají. O 10 minut později jsem zamířil dolů do koupelny, abych viděl, co se děje, mé srdce bilo rychleji než kdy jindy. Slyšel jsem, chichotání mé sladké ženušky a pomalu jsem otevřel dveře, které zůstaly pootevřené. Petr stál, hlavu držel vysoko, úsměv na tváři, ruce pohřbené v blond vlasech mé ženy, a jak se zdálo holení se blížilo ke konci. Nebylo toho moc k holení, on byl už docela hladký. Katka měla soustředěně stisknutou špičku jazyka mezi zuby, vždy když se pohybovala kolem místa kde se spojovaly varlata s penisem. Ten byl opravdu chlapský, stejně jako jeho tělo. Držela ho v dlani a měli jí opravdu plnou když s ním manipulovala, aby uvolnila místo žiletce. Poznal jsem, že je zpola ztopořený, ale to už položila holicí strojek, a otřela ho do ručníku. Odkašlal jsem si, abych jim dal vědět, že jsem v místnosti, a najednou se na mě oba podívali ve stejnou chvilku a začali se smát.
Moje žena vstala tváří v tvář Petrovi, který se na ni usmál a poděkoval jí za 'dobře odvedenou práci.' Políbil ji na rty a řekl jí, že jí tu laskavost kdykoliv oplatí. Odpověděla mu, že je hladká a holá. Petr ji objal a zašeptal jí do ucha,
"přesně tak, jak to mám rád." Šeptal to dost nahlas, abych ho slyšel, to jsem si byl jistý.
Rozhodl jsem se je zastavit, ať co se děje. Napochodoval jsem dovnitř, chytil svou ženu za ruku a snažil se ji vyvést z domu. Petr ji však chytil za druhou a řekl:
"Ty můžeš odejít, ale Káťa může zůstat." Katka k mému šoku souhlasila. Prošla kolem mě s úsměvem a přešla k jeho ložnici, zatímco Petr ke mně přistoupil, objal mě a dovedl ke dveřím a naznačil, že je čas, abych odešel. Snažil jsem se protlačit kolem něj, ale byl silnější a přemohl mne.
"Říkal jsem ti, že to udělám," řekl poté, co mi dal pár přátelských facek. S hlavou skloněnou dolů, otevřel dveře, a vystrčil mě z jeho bytu.
"Nečekej," řekl mi, než se dveře zavřely.
Během těch hodin jsem se málem zbláznil. Bála jsem se kontaktovat Petra a Katku, ale také jsem se bál, co by se stalo, kdybych to neudělala. Měl jsem nutkání masturbovat, musel jsem myslet na to, jak malé mé ženy ruce vypadaly když držela Petrův je velký penis. Potřebovala dvě ruce, aby obtáhla jeho obvod.
Chystal jsem se opravdu vyhonit, když Katka přišla domů o hodinu později. Objala a políbila na rty, řekla mi, že si se mnou s Petrem jen zahrávají, že se nemám čeho bát. Cítil jsem pocit úlevy a cítil jsem se hloupě, že jsem si myslel, že mě moje žena podvede s mým přítelem. Nemohl jsem si však nevšimnout, jak slaně její rty zase chutnaly a jak se třpytily ve světle. Také jsem poznal Petrovu vůni na ní, když mě objala. Naštěstí se před spaním osprchovala.
Druhý den se u nás zase přitulili na gauči v obývacím pokoji a smáli se spolu i když jsem seděl s nimi. Mluvili spolu během filmu, což mě trápilo, ale spíš to, že mě znovu vyloučili z rozhovoru pokaždé, když jsem se snažil jim skočit do řeči. Petr se opravdu vyhříval ve vší pozornosti, kterou mu moje žena věnovala. V jedné zvláště vypjaté scéně se oba rozesmáli na celé kolo a já díky tomu neslyšel pointu. Ne, že by o ní tolik šlo, spíše mi vadilo to jak srdečně se spolu baví.
„Kurva, teď jsem nic neslyšel!“ rozkřiknul jsem se. „Ty jsi fakt velkej čůrák,“ otočil jsem se na Robina. Pobaveně a s jistou dávkou pohrdání mi pohled opětoval.
„Lepší velkej čurák, než malej kokůtek. Chceš se poměřit?“ Káťa vyprskla smíchy.
„To je dobrý nápad,“ zalapala po dechu, jednak jak se smála, jednak vzrušením. "Podívejme se, kdo je tady alfa samec." Úsměv, který věnovala Robinovi, a to mrknutí, které jí opětoval, než se oba otočili, aby se na mě podívali, mi způsobil cukání v ocase a oba si toho všimnuli. Robin ihned vstal stal a postavil se přede mě.
"Sundej mi kalhoty," nařídil mi náhle.
"Seru na tebe," odpověděl jsem.
"Fajn," řekl, pokrčil rameny a podíval se na Káťu. "Když nechceš ty, tak možná tvoje žena."
Káťa k mému překvapení vstala a přistoupila k němu , padla na kolena, usmála se na něj, a potom, to již posměšně na mne. Chytla jeho boxerky za nohavice a pomalu je stahovala, tvář centimetry od jeho rozkroku. Stahovala je pomalu, vychutnávala si to a i já ti bohužel sledoval se zaujetím a nepopiratelným vzrušením. Jeho pták už byl vidět víc než z půlky, stále vězněn gumou boxerek, než se dostala k žaludu. I na Robinovi bylo vidět, že je vzrušený, Káťa potáhla ještě kousek a jeho ocas se vymrštil a pleskl jí pře rty. Zasmála se, poněkud rozpačitě a otočila se ke mně, ale úmyslně tak aby se jí Robinův napůl ztopořený ocas opíral o tvář.
"Jsi na řadě, slabochu," řekl ten s úsměvem.
Káťa si olízla rty. Zahleděla se mi do očí a po kolenou se přesunula ke mě. Bylo na ní vidět jak je vzrušená, stáhla mi kalhoty na jeden zátah aby odhalila mou zuřící erekci. Můj ocas stál kolmo vzhůru, tvrdý a připravený. Má láska, jej vzala do dlaně a beze studu jej olíznula a vzala do pusy. Byl jsem na vrcholu blaha. Dala mi přednost. Netušil jsem, že jen na chvíli. Pustila ho a znovu se otočila k Robinovi. I jemu ho vzala do dlaně a potěžkala. Nebyl o mnoho delší než mých dvacet centimetrů, trčících kolmo vzhůru. Byl však objemnější a když mu v láskyplné péči mé ženušky ztuhnul svíral se zemí pravý úhel a když se Káta usmála, olízla a vzala ho do pusy jako před tím mě, měla jí mnohem zaplněnější. Pustila ho, stoupla mezi nás a vzala nás za ruce.
„Tloušťka je to co se počítá,“ oznámila. „Vítězem se stává…. Robin!“ zvedla mu ruku jako boxerovi v ringu.
„Tak jo, myslím, že mi můžeš říkat velkej čůrák,“ řekl Robin, což způsobilo, že se moje žena rozesmála. Nebo spíš, jak jsem to cítil v tu chvíli, smála se mě.
Natáhl jsem si kalhoty a vyběhl z domu, ponížen k nevíře. Nespěchal jsem, bál jsem se, k čemu bych se vrátil, kdybych přišel domů příliš brzy. Neschopný zpracovat ponížení, kterému mne Robin a moje žena právě vystavili, a nevěda, kam jít, jsem se vrátil domů. Světla byla zhasnutá, když jsem tiše vešel, jen televizní jas působí jako světlo. Najednou jsem uslyšel, jak moje žena sténá a chichotá se. Šel jsem k pohovce a viděl jak mu Káta sedí na klíně, jeho tlustý masitý palec v ústech. Její oči byly zaměřeny na jeho, a naopak, dokud si nevšimnuli, že stojím nad nimi.
„Co to děláte?“ Nervózně jsem se zeptal.
„Eh... Jen jsem chtěl oplatit laskavost tvé ženě," řekl Robin s úšklebkem. Najednou zalapala po dechu a já viděl, že je od pasu dolů nahá a on bez kalhot.
„Co to kurva je!“ Křičel jsem, ale oni mě prostě ignorovali. Vstal jsem a šel k nim. „Sedni si a sklapni,“ zavrčel Robin a moje žena, nevšímaje si mě pohybovala boky nahoru a dolů, evidentně naražená na jeho kládě. Robin položil ruce kolem jejího pasu a doslova si jí stáhl z čuráka. Káťa zklamaně zakňourala, ale on stále držící nad zemí jí jen položil na stůl. Ihned rozhodila nohy do praku. Zvedla je vysoko a doširoka a já viděl jak je její dírka stále rozevřená, rudá a vlhká. Robin se na mne ušklíbl a strčil do ní dva prsty, ona se na ně lačně narážela, zatímco jí prstil stále rychleji a tvrději, rychleji a tvrději, Káťa u toho nohy šíří a širší.
„Vraž… vraž mi ho tam!“ Káťa sténala spíše řvala, pánví vycházející vstříct jeho prstům.
„Děléééj!“ skuhrala a prosila.
„Přestaň! To je šílené!“ Křičel jsem. „Okamžitě přestaňtě oba.“
„Ne....ugh.... prosíííím, nepřestávej... mrdej…. Mrdej mne!" Káťa sténala víc a víc, když mne Robin odstrčil.
„Když mi řekne, abych přestal, přestanu," řekl jí Robin a znovu mě praštil, když jsem vstal.
„Néééé! Káji, prosím. Ať mi to udělá. Prosíííím!“
Dívali se na mě oba. Káťa s prosbou v očích a Robin stále jí prstící s výsměchem. Udělal z ní svou malou děvku, vzal mi holku přímo přede mnou. Moje žena křičela tak hlasitě, že jsem se bál, že si sousedé budou stěžovat. Nemohl jsem. Nemohl jsem jí to odepřít. Mávl jsem rukou, sednul si a kopl do sebe panáka stojícího na stole.
Uslyšel jsem jen její spokojené zavýsknutí, zatímco jsem si držel hlavu v dlaních. Šukal jí dlouho, proklatě dlouho, než jí objal v pase přitáhnul k sobě a ona mu obtočila stehna kolem boků. Byla na něm naražená a on si jí pozvedával za zadeček a narážel znovu a znovu, než Káťa vydala poslední výkřik a zavěsila se, nebo spíše zhroutila do Robinových paží. Bylo poznat, že i on vyvrcholil. Její zadeček i jeho ocas zaražený stále v její kundičce sebou viditelně cukal a plnil jí. Díval se mi přitom do očí a já do těch jeho, zastřených vlastním orgasmem, ale stále výsměšných. Pomalu jí pozvedl a jeho ocas z ní vyklouzl ven. Posadil mi jí do klína a já ihned pocítil jak se mi po stehnu rozlévá mrdka kterou do ní napumpoval. Káťa mi položila ruce kolem krku a stále udýchaná se mi zadívala do očí a pohladila po tváři. Viděl jsem jak je zpocená, když mi rozepínala kalhoty a držíc jí stále za holý zadeček si druhou rukou ty kalhoty stáhl. Pozvedla se aby mne obkročila a nasedla na mne. Šlo to ihned a já pocítil jak je stále rozevřená a vlhká jednak sebou, ale hlavně Robinovým semenem. Byla volná, věděl jsem to já i ona a oboum nám byla v tu chvíli hanba, i když u každého z jiného důvodu. Já se cítil jako ubohý, malý ztroskotanec, neschopen jí v tuto chvíli uspokojit a ona jako děvka. Políbila mne, sklouzla ze mě a klekla si mezi mé nohy. Vzala můj Robinovým semenem a jejími šťávami ulepený ocas a dala si ho do pusy. Tohle bylo neskutečné. Robin byl lůzr, všichni moji přátelé ho nemohli vystát ho, a on mi opíchal ženu, která mi teď kouřila ptáka, vlastně nás kouřila oba, protože to už jsem začal stříkat a ona polykala, žíznivá, uspokojená a krásná. Hladil jsem jí po vlasech a ona mi ho jazýčkem čistila, aby jí nic nepřišlo nazmar. Se sklopenýma očima mi poté znovu sedla na kolena. Stále vlhká a žádoucí. Políbila mne na ucho a zašeptala:
„Vylížeš mi jí?“