Valentine 2021 (hr)

Feb 19, 2021 · 2,550 views Rubby13

DOMINA

Bila, ostala, uvijek i zauvijek kao Domina u svakom pogledu pa i u seksu što me dodatno ohrabruje, Te godine prije nego je ova nesretna pandemija zavladala svijetom, otišla sam u toplice na rehabilitaciju i odlučila spojiti ugodno s korisnim. Dvadeset dana, u mjesecu veljači, mjesecu, afrodizijaka, ljubavi i seksa, dobro mi je došlo da se odmaknem od kućnih obveza i bračnih trzavica. Doputovala sam dvanaestog veljače i odsjela u poznatom hotelu, odnosno u svom apartmanu. Već prvog dana za vrijeme ručka i večere, merkao me jedan gospodin visoke građe, prosijede kose, markantan, zelenih očiju i jebizovnog osmjeha. Drugo jutro za doručkom nije bilo mjesta za mojim stolom, pa sam tražeći slobodnu stolicu , u kutku ugledala muškarca od prethodnog dana. Iako je on bio gotov s doručkom i još je onako ispijao posljednje gutljaje bijele kave, ljubazno se dignuo, spremio mi slobodnu stolicu za svojim stolom, sa smješkom zaželio dobar tek.

"Ja sam Zdravko", rekao je pružajući ruku.
"Eto, drago mi je, ja sam Katja, uzvratim, odlažući čaj i pecivo na bijeli stolnjak.

Osjetila sam da su nam obrazi porumenili, obostrano, a i vrućina neka zapljusnula je predio mojih prsa,

"Ja, Vas moram ostaviti sada, moram na terapije, imam bazen", obratio mi se, očekujući moju reakciju.

Možemo se naći na kavi , u restoranu, poslijepodne, ako ste "Za".

"Pa, eto, mislim da ću i ja završiti sa tretmanima negdje oko dva, pa se nađemo, dolje."

I to je bio trenutak koji je prevagnuo, koji me počeo dovoditi u jedno posebno stanje.

"Jesam li se zaljubila iii me Zdravko zaintrigirao s one druge, erotske strane?"

I zaista smo se te večeri držali dogovora i našli u restoranu pa sam za tu priliku odjenula crne tajice i usku bijelu majicu kratkih rukava. Istuširala sam se i nabacila malo ruža na usne, tek toliko. Spustila sam se liftom u prizemlje i ugledala ga, onako visokog, u crnoj trenerci, mislim da je bila marke"Adidas" i crnim patikama, baš kao da je mene pitao za izbor. Oko vrata nazirao mu se zlatni lančić, dok je na vratu imao tetovažu malog škorpijona. Sve su to bili detalji koji su me privlačili i "dozivali" k njemu".
On je naručio pivo, a ja moj omiljeni Jegger. Nije me pustio da platim. Sjedili smo odmah do vrata restorana sakriveni jednim stupom. Koliko se i ja njemu dopadam, shvatila sam u trenucima kad me pogledavao ravno u oči, a onda rekao da imam okice nalik jezeru i kako mi je i duša sigurno takva. Došlo mi je da se nasmijem na tu njegovu otrcanu primjedbu , a i godilo mi je to istovremeno.

"Katja, prekosutra je Valentinovo i u Velikoj dvorani je ples, svira neki domaći bend", obavijestio me Zdravko.

"Imam i imendan pa je red da te počastim", nastavio je u istom tonu.

"Znaš li plesati draga, ja obožavam."

"Oooo, da, još kako, šta stvarno me pozivaš, upitam dok su mi u trbuhu leptirići radili sto na sat kao i onda nekad davno kad sam se prvi put zaljubila.

Na sam Dan zaljubljenih, u hotelu je bila cijela gungula jer su svirači imali probu, a i rehabilitacija je bila nešto skraćenija. Mislila sam otići na frizuru, no, salon je bio bez slobodnog termina. Pa ipak sam si kosu nekako sama sredila, obukla crnu čipkastu haljinu, crne hulahopke i štikle. Djelovala sam otmjeno ali jako poput prave Domine. A onda oko osam na večer, netko mi pokuca na vrata;

"Katja, ja sam, mogu li ući'?"

"Evo me, sad ću, zaključano je!"

A onda scena kao iz nekog filma. Ispred mene stajao je Zdravko, također u crnim lewisicama i svjetloplavoj košulji, malo podvrnjenih rukava. U ruci je držao predivnu narančastu ružu, sa crvenom mašnom i čokoladno srce.

Samo što se nisam onesvjestila od dragosti, opravdavajući sebe kako ja na njega nisam mislila, a zapravo sam samo hinila jer moji osjećaji i strast prema Zdravku bili su više nego vidljivi naoko. Zagrlio me, pomalo oprezno, no kad je vidio da sam mu se prepustila, poljubio me jako, dugo, uvaljujući mi jezik u usta. Osjećala sam se kao da lebdim, malo i posramljena, no, to se ovom muškarcu činilo vrlo simpatično.

Večer na Valentinovo, bila je nešto bajkovito. Sami za stolom, ruža do mojih cigareta, Zdravko je htio održati riječ te je naručio pladanj s pršutom i sirom, poslije toga slijedio je krumpir na zagorski sa svinjetinom u nekom posebnom umaku, salata od rokule, a za desert oboje smo imali palačinke sa orasima i sladoled. Boca vina crnog hladila se i pripremala za konzumaciju. Pobunila sam se kako bi ja malo mineralne vode, no Zdravko mi nije dopustio. Ponijela nas je glazba u toj mjeri da smo plesali gotovo svaku pjesmu. Uživali smo jedan u drugome, u koracima, smjehu, osjećajima i strasti koje su tek uslijedile. Popili smo dvije boce jer je jelo bilo dosta jako, a i znojili smo se plešući. U tim satima bila sam sama sebi svetica, uživala sam u društvu tog predivnog čovjeka koji me izludio kako svojom vanjštinom tako i emocijama,

Oko dva sata, gosti su se razrijedili te smo i mi odlučili napustiti zabavu. Alkohol nas je dobrano preuzeo.

Otišli smo na peti kat gdje je svatko imao svoju sobu, no, ovog smo puta završili u njegovom krevetu.
U sekundi smo skinuli odjeću i potpuno goli zaletili se u jazbinu. Znali smo da je to samo naša noć koju smo željno iščekivali. Jebali smo se toliko žestoko, ulazio je u moju vrelu i mokru obrijanu pičku kao pravi dasa, istovremeno masirajući mi velike grudi. Godilo mi je to, no, iako je on Škorpija u astrološkom znaku, ja sam Lavica, dominantna, Preuzela sam inicijativu i onako napaljena, željna njegovog čvrstog i žilavog kurca, uzela sam ga u usta i obrađivala, dok me on ljubio svuda po znojnom tijelu uz put šaptajući;

"Želim te jako, jako, Katja!"

"Uhhhh i ja tebe, moja zvijeri. Volim te prokleto. Volim svaki detalj tebe!"

Mijenjali smo poze nekoliko puta, a onda sam mu udovoljila da me jebe u guzu, Uzeo je kondom i navlažio dodatno pa polako ulazio dok sam stenjala. On je to činio tako znalački i dobro, pazeći na svaki detalj i da me ne povrijedi.

I tako do jutra, seksali se dok nismo potrošili i zadnji atom snage i dok oboje nismo bili zadovoljeni, Svoju gustu bijelu tekućinu praznio je na vrh moje guze jer nije dopustio da se bojim trudnoće. Tepao mi je onako kako nije nitko do tada, uzimao k sebi, uronio jezikom u moj klit i dovodio do vrhunca. Krevet je bio mokar i bazdio po tjelesnim tekućinama. Zaspali smo tek u jutro, zagrljeni jedan u drugome i taj dan preskočili terapije, a nisu nam ni bile potrebne. Ostali smo do danas u kontaktu jer mi smo jednostavno dva kompaktibilna draga bića.